Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 18
beluistef spune:
Bafta fetelor care au astazi eco...sa veniti cu vesti suuuuper bune.
Felicitari pentru vestile de la eco de ieri si pentru bebicii sanatosi si grasuni...Corina bati recordul,la greutatea beblului ...1200g..abia astept si eu sa vad cat a luat...
Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
bumblebee spune:
Tina, felicitari pt lungan, am auzit ca in general, analizele astea pe sarcina ies date peste cap, vorba dr-ului, mai usor cu stresul!
Alina 24+ cu
gargarita
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo acuma fiecare cum simte. eu n-am treab cu din astea..am iesit cu Stefan la 2 saptamani cate un pic..chit ca era noiembrie..cd am putut am mers la biserica si ne/a citit preotul acolo ceva..si gata botezul l-am facut la 2 luni jumate, cd se mai intremase si avea si el ceva falcute. Paula cu Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007) |
noi am iesit dupa o luna...er aun geeeeeer....Eric mic,mic...mi-a fst frica... dar si eu am chemat preotul acasa...apoi am iesit...
botezul la 3 luni si un pic l-am facut...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Victo spune:
acuma fiecare cum simte. eu n-am treab cu din astea..am iesit cu Stefan la 2 saptamani cate un pic..chit ca era noiembrie..cd am putut am mers la biserica si ne/a citit preotul acolo ceva..si gata
botezul l-am facut la 2 luni jumate, cd se mai intremase si avea si el ceva falcute.
Paula cu Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007)
ochidut spune:
Laura, insanatosire grabnica, sa fie totul bine!
Am sters si eu cateva poze, voi intra zilele astea sa sterg mai multe sau sa le micsorez.
Noi ne-am hotarat, facem botezul pe 18 septembrie, bebe o sa aiba cam 2 luni jumate atunci. Bine, mai trebuie totusi sa ii intrebam si pe nasi, dar cred ca va fi ok si pentru ei.
Saptamana viitoare mergem la eco de 28 de sapt, deabia astept, cresc emotiile pe zi ce trece. Sper sa nu doarma si de data asta sau sa stea iarasi in cap, poate ii vad si eu fatuca.
27+ cu
grety_niku spune:
citat din mesajul lui bumblebee Grety, aici cred ca ne inscriem majoritatea, natural atata timp cat bb nu exista riscuri. Acuma eu nu stiu, deci fetele cu bbi sigur stiu, exista vreo monitozirare a batailor inimii fetale? Ca sa stie daca intra in suferinta fetala? Alina 24+ cu gargarita |
Din cate stiu eu exista, acum mai ramane de vazut dc se face in spitalul unde o sa nastem... am auzit de atatea gravidute care s-au chinuit in travaliu ptr ca bebe nu cobora, si scos cu ventuza/forceps, impins pe burta etc si toate de la faptul ca bebeii aveau circulara(dubla, simpla, nu conteaza) si nu aveau saracii cum sa coboare pe col (de aici si dilatatie insuficienta etc).
Bine, nu sunt panicata, dar prefer sa stiu lucrurile astea ca sa stiu sa ma descurc, dar decat sa ma chinui si eu si bebe 2 zile mai bine ma taie si gata.
oricum cum ne-o fi scris sa nastem... ca in privinta asta nu avem cum sa schimbam nimic, oricat de mult am citi.
21+ cu bebic (inca) rusinos
Pozici
Cris2010 spune:
ok... sa incep pomelnicul
In primul rand s-o felicit pe Dragaica pentru inca un cocosel, un motiv in plus pt bebe3 fetita.
Noi botezul il facem pe 19 august cam la o luna, la noi asa se obisnuieste (suntem de rit vechi, iar copiii se boteaza foarte mici, chiar doua , trei saptamani). O sa-l facem la tara, un fel de petrecere in aer liber, cu gratar si o sa fie mai restrans, familiile, nasii si prietenii mai apropiati.
In legatura cu suplimentul de fier. Iau si eu Sorbifer care are si vitamina C in componenta. Dr. mi-a zis sa-l iau dimineata pe stomacul gol. Nu mi-a pomenit nimic cum ca laptele ar ingreuna absorbtia de fier. Eu dupa ce iau fierul, cam dupa o ora beau o cana de lapte, acum nu mia stiu ce sa fac. Sa renunt la lapte.
Am admirat toate lucrusoarele luate de voi. Sunt toate foarte frumoase. Mie mi se pare ca toate lucrusoarele pt bebei sunt foarte frumoase si cand e sa alegi, e tare greu.
CD, ma bucur tare mult ca au revenit lucrurile la normal. Un mare de la mine. Felicitari pt casuta si sa fie intr-un ceas bun!
Si eu sunt un mare fan sling si wrap si mei tai. Neparat o sa-mi achizitionez si eu. Mi se pare ca o sa participe mamica care face slinguri la babyexpo din mai, la polivalenta.
Pompa si biberoase si alte chesti asemenea le voi lua dupa. Prospectez piata, imi aleg modelele si trimit sotul la farmacie dupa ele daca o am nevoie. Eu sper sa NU! Biberoanele o sa e iau musai de sticla. De ceva vreme incerc sa elimin plasticul din viata familiei mele. O sa incerc sa iau si jucarii ecologice, din lemn sau plastic netoxic.
Ma bucur pt toate burticile care au venit cu vesti bune de la eco si le urez multa bafta celor care au zilele astea intalnire cu delfinasii. Ma numar si eu printre ele, dar tocmai vineri. De abia astept s-o vad pe bebelina.
Mi-am adus aminte de subiectul epilat. Vroiam sa intreb mamicile care au mai nascut. Trebuie sa ne epilam total la nastere.
Eu am descoperit epilarea cu zahar si sunt super incantata. Creste mai greu firul ca dupa epilatul cu ceara si am scapat si de problema mea cu crescutul firelor in piele. In plus nu e riscul sa te arzi de la ceara si e de unica folosinta.
In plus as vrea sa incerc masina de tuns. Bambolette, tu ai una speciala pt zona asta sau e una normala de tuns???
Laurika, insanatosire grabnica. Se manifesta tare rau la adulti. A avut sotul meu acum cativa ani.
Gabrielai, bine ai venit printre noi.
Daca imi mai aduc aminte ce mai vroiam sa scriu din urma, mai revin.
Cris 26+ cu
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui maya71 Neata Delfinariu! Sunt prin preajma daca aveti nevoie de mine... ucenic(aspirant) burtica |
neata Maya...pupam albinuta harnicuta... o zi frumaosa sa ai!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
maurice spune:
lalala13da, mi-a dat cd, cu 3 filmulete de cateva secunde fiecare, nu inteleg nimic din ele. Bebica n-a miscat, a hotarat sa se culce, ca vrobisem cu ea ca la 1130 cand eram programati sa fie treaza, la 1130 am simtit-o dar dr avea intarziere, am asteptat o ora asa ca ea s-a culcat; degeaba a zgaltait-o el de cateva ori, ca nu s-a mai sinchisit
bumblebeemultumesc!
aelita te-am vazut ca si tu esti slaba, dar ma intreb cum, ca ce-am vazut in pozele astea (immm, pestele ala prajit cu malai si bacon, si paella ...ah ce pofta mi-e!)
20+