Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maurice

lalala13da, mi-a dat cd, cu 3 filmulete de cateva secunde fiecare, nu inteleg nimic din ele. Bebica n-a miscat, a hotarat sa se culce, ca vrobisem cu ea ca la 1130 cand eram programati sa fie treaza, la 1130 am simtit-o dar dr avea intarziere, am asteptat o ora asa ca ea s-a culcat; degeaba a zgaltait-o el de cateva ori, ca nu s-a mai sinchisit

20+

identic cu al meu

----------------------------------------------
my somebody....

26+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

hop si eu
Am fost sa refac hemograma si mi-am dus si barbatu' la munca. Eu cred ca am stat in curent ca ma cam doare juma de cap; plus ca ma doare in gat. Ce gaina si eu! Toata iarna nu am racit si acum...

La 6 merg si eu sa imi vad bebelina. Abia astept!

27+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Da, bb creste in timp record, bine am si 28 saptamani, mergem pe 29. Sa ne dea Dumnezeu la toate bbi grasuni si sanatosi.
Am uitat sa va zic ca medicul mi-a spus ca au cazut testiculele in scrot, mi se pare cam devreme si mi le-a si aratat la eco. O fi posibil asa ceva de la 28 sapt? Eu stiam ca astea cad dupa ce se naste copilul, al meu o fi mai pe rapid, cine stie.

28+
Corina, viitoare mamica de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Tocmai am aflat ca vineri nu vine dr. la clinica. Ma duc tocmai marti.

Dragaiaca, sper ca te prezinti cu permisul azi.

Fetelor care aveti dureri de spate, u ce le mai diminuati. Eu am patit-o rau in w/e. Ma durea tare rau in spate de la mijloc putin mai jos, la incehetura piciorului drept. Culmea e ca ma durea cand stateam intinsa, cand ma ridicam si ma puneam in miscare. Daca stateam in picioare sau pe scaun, nu ma durea deloc. Acum m-a lasat, dar tot simt un pic asa.

Cris 26+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Da, bb creste in timp record, bine am si 28 saptamani, mergem pe 29. Sa ne dea Dumnezeu la toate bbi grasuni si sanatosi.
Am uitat sa va zic ca medicul mi-a spus ca au cazut testiculele in scrot, mi se pare cam devreme si mi le-a si aratat la eco. O fi posibil asa ceva de la 28 sapt? Eu stiam ca astea cad dupa ce se naste copilul, al meu o fi mai pe rapid, cine stie.

28+
Corina, viitoare mamica de baietel

Eu stiam ca in jur de saptamana 30 coboara, sau dupa nastere. Deci n-ar fi prea devreme. Am auzit ca unii au probleme si nu le coboara nici dupa nastere, asa ca stai linistita.

Cris 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Buna dimineata burtici!
Am incercat sa va citesc si dupa, sa va scriu cate ceva si despre noi dar nu am reusit ca ati fost tare harnicute...deci, azi, am ce face!....lectura!
Vineri am fost si eu la dr si totul este bine.
-am ramas baietel
-avem 800g, picioare si maini f lungi
-placenta grad I
Mi-a facut si eco trasvaginal si am un col de 40 mm, dar cu mici tentinete de a se deschide pt ca el sta cu capul exact pe acea deschidere si apasa cu toate greutatea lui. Din cauza asta simteam eu acea presiune jos, pt ca el deja s-a intors, cica cantareste cam mult pt 24s4z, atit aveam cand mi-am facut eco.
Mi-a mai completat tratamentul cu Magne B6 (2tb/zi, dimineata si la pranz, cica sa le iau pana in ora 16), Omega 3 (1 tb/zi)
Inainte sa merg la Bucuresti mi-am facut niste analize, asa de capul meu, pt ca am posibilitatea de a face cand vreau si se pare ca nu mi-au iesit f bune.
-colesterolul il am un pic marit si doar nu mananc gras pt ca nu-mi place
-transaminazele(alt/tgp) le am mari si mi-a spus sa nu mai maninc oua, sa nu ma mai supar
Fe inca nu mi-a dat, cica mai tarziu pt ca mi-a iesit bine analiza de Fe si il mai asimilez din Elevit.
Ca tot vorbeati de botezuri...am fost si eu la botez la sora mea si mi s-a parut prea mult haos, prea multa lume si pe mine ma deanjeaza aglomeratia. Din aceasta cauza am sa-l fac doar cu familia
Va si sa aveti o zi minunata!
tina 25+ cu Stefan

Felicitari pentru lungan! Sa creasca mare si sanatos

21+ cu bebic (inca) rusinos
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata fetelor....Coteasca felicitari pt bebe grasun si sper ca totul sa se rezolve cu circulara,vb fetelor pana la nastere mai face tumbe
Creatza felicitari pt vestile bune de la eco
Maurice ce norocoasa esti ca nu ai pus nici un kg
Bumblebee ms ms pt compliment dar nici tu nu esti mai prejos
Laurika sper ca totul sa fie bine
Anca succes la morfo si te asteptam cu vesti bune
Tina felicitari pt vestile bune si pt baietelul grasun

M-am intins ca o placinta...si eu ma duc sapt asta la eco...cred ca joi...o zi minunata va doresc

GEO 28+ cu Antonia Maria

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Neata Delfinariu!
Sunt prin preajma daca aveti nevoie de mine...

ucenic(aspirant) burtica

neatza albinutzo! sa-ti mearga bine azi!

Pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

cand te gandesti ca mergem la medic sa ne linisteasca, sa ne sfatuiasca, sa ne retzeteze... iar ei ne baga in sperieti cu mult inainte de a fi cazul sa ne gandim la certitudini...

bebeii nostri ar trebui sa se numeasca... capsunele, vad ca pana acuma la toti le plac. si cu inghetata...

rodyka & printesa Anca-Maria & Hannah Isabela (26+)

si noi suntem fani capsuni, nu stiu bebe dar mamica sigur e... in real am gasit intotdeauna capsuni de sera mari si gustoase... heiiii mi-am facut pofta singura... tre sa ajung sa iau, ca ieri seara nu aveau.

Pozici

Mergi la inceput

Am vazut noile pozici. Sunteti toate niste frumoase.

Am mai sters si eu din pozele mele.

Cris 26+ cu

Mergi la inceput