Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 20
grety_niku spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 ok... sa incep pomelnicul Si eu sunt un mare fan sling si wrap si mei tai. Neparat o sa-mi achizitionez si eu. Mi se pare ca o sa participe mamica care face slinguri la babyexpo din mai, la polivalenta. Cris 26+ cu |
si eu sunt fan sling... sigur o sa fie la babyexpo... noi oricum mergem dar tre sa ii iau cadou nashicii (am zis ca ii iau sling) ca ea nu cred ca ajunge (naste la sf mai inceput iunie), si profit si imi iau si eu pt bebe.
21+ cu bebic (inca) rusinos
Pozici
grety_niku spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurika1982 neata fetele! Sunt f trista. am facut varicela..nu stiu de unde, cum...sper sa nu-l afecteze pe bebe, fira-ar ea de viata.va rog sa-mi spuneti daca exista vreo sansa sa fie complicatii (daca ati mai trecut prin asa ceva).va pup Laura 24+ cu Cristian Alexandru |
poate te simti mai bine... stai linistita, am intrebat-o pe doctorita mea si e periculos la sarcina mica, doar ca e tare incomod pentru tine (toate bolile-alea rele), stiu cum e ca eu ma lupt cu tuse si durere in gat de aproape 2 sapt... si mi-e tare greu ca stiu ca lui bb nu ii place cand tusesc.
21+ cu bebic (inca) rusinos
Pozici
bamboletta spune:
Neata o zi buna va doresc
sunt pe fuga..ma pregatesc sa iau printesa de la gradi
felicitari pt vestile bune de le eco..bb-ii grasunei si lungani abia astept sa merg si eu maine..
Cris-masina de tuns e din aia normala...
din cate stiu eu la nastere trebuie sa fim epilate de tot...
fug...va
Bamboletta 20+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
crissy77 spune:
Circulara de cordon (larga) avem si noi. Cumatra a nascut cu circulara de cordon, secretul e sa asculti cu sfintenie de dr.
Aparat de ascultat inima: la Sv au, dupa ce m-au internat si verificat dilatatia, i-a ascultat inimioara. O singura data.
Album de pe picasa: eu l-am sters ca nu aveam nicio poza cu burtica. Am link la semnatura.
Mi-am adus aminte ca ceva timp in urma discutati despre colectii de desene animate. Va recomand cu caldura www.youtube.com/watch?v=8bxUVxJxys0" target="_blank">Baby Einstein (pacat ca nu sunt si in romana) iar la fetite mare succes are seria Barbie. Tom & Jerry, SpongeBob, Dora - dupa 3 ani.
Cristina 20 s cu bocanila & Elise-Stefania (3 dec. 2005)