Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Bafta fetelor la eco, sa veniti cu vesti bune!

Alina 24+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna dimineata, butici vorbarete!!!

Lipseste omul un pic si-i ia o zi sa recupereze. Noi iar am fost in deplasare. Am fost la tara sa taiem porcul.
Bumblebee salutari de la finuta ta. M-am intalnit cu Adi si am vazut-o si pe scumpica.

Sa avem o zi buna. Revin sa zic si eu una alta despre ce s-a mai vorbit.

Cris 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna9

Fetele, multumesc pentru raspunsul legat de indemnizatii. Acum ca stiu ce si cum, pot sa fac planul cu banii pe urmatorii 2 ani .

Din cate citesc eu pe-aici v-ati apucat deja de cumparaturi pentru bebe? Vai cat ma bucur ca mai gandesc si altii ca mine .
Toate cunostintele mele (dar absolut TOATE) m-au terminat: "Nu-ti fa liste de cumparaturi de pe-acum!!! Nu cumpara lucruri la copil de pe-acum, ca am auzit eu ca nu e bine!!!" Mama s-a oferit sa-mi cumpere ea lucrurile la bebe cat voi sta eu in spital la nastere, dar cum ramane placerea de a cumpara eu tot ce trebuie pentru primul meu copilas? Si daca imi ia ceva ce nu-mi place?

Asadar fetelor, voi pe unde va faceti cumparaturile la bebei? La inceputul lunii viitoare vreau sa o iau si eu la pas prin magazine (sa vedem cum ne descurcam cu colul asta deschis, poate rezista el 2 ore) .

la toata lumea si . Uitasem cat de bine e intre voi.

22 S+ cu
cu vom ajunge sanatosi la termen

Si la noi la fel, mai ales soacra-mea si bunicile... pai ce imi pasa mie de superstitiile astea, vreau sa iau bebelului ce imi place si nu o sa las superstitiile sa imi ia placerea asta
La fel si cu iesitul din casa pana la botez, ce dc il botez la 6 luni nu ies cu copilul din casa atata amar de vreme? in nici un caz, si apoi o sa nasc la sf lui august ce-ar fi sa nu scot copilul din casa pana in oct- noiembrie???
o sa chem preotul acasa repede sa ii citeasca copilului si sa sfinteasca si casa (asta pt ca asa simt eu nu pt ca asa tb) si apoi scot copilul la plimbare

21+ cu bebic (inca) rusinos
Pozici

Mergi la inceput

Cris, bine ai revenit, am vb cu Adi si consemnasem.

Alina 24+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Bumblebee slabuta mai esti. tare mi-a pacut de paula ce ti-a zis cu foaia de la medic

laurika
stai in medicale si gata. saraca de tine prin ce treci.

----------------------------------------------
my somebody....

26+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

acuma fiecare cum simte. eu n-am treab cu din astea..am iesit cu Stefan la 2 saptamani cate un pic..chit ca era noiembrie..cd am putut am mers la biserica si ne/a citit preotul acolo ceva..si gata
botezul l-am facut la 2 luni jumate, cd se mai intremase si avea si el ceva falcute.

Paula cu Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Buna fetele! acum am venit si eu de la eco...doctorul mi-a zis ca bblul are cordonul in jurul gatului si ca s-ar putea sa nu nasc natural ca cica ar fi pericol , dar poate se misca copilul si isi scoate cordonul, acum ramane de vazut ce va mai fi - Doamne ajuta
Mi-a dat scrisoare medicala pt program redus fara sa comenteze si cu ea tre sa merg la medicul de familie.
Am intrebat asistenta medicului de familie care e prietena cu mine si mi-a zis ca mi se modifica salariul, adica mai scade daca vreau program redus, ca ea asa stie, acum nu stiu ce sa mai zic, cert e ca am citit in legislatie la drepturile gravidelor si indica faptul ca programul redus e platit 100%, asa ca o sa scot la imprimanta si le arat legea negru pe alb.
Cat despre prenatal medicul mi-a zis ca imi da de la 32 de saptamani fara nici o problema.
off si dupa atatea vesti proaste m-am enervat si m-am dus si mi-am luat o shaorma delicioasa pe care am servit-o in parc cu sotul.
In rest bblul e bine, are 1.200gr, se dezvolta bine, singura neregula e cea cu cordonul, acum vedem ce va mai fi pe viitor.
Va pup
28+
Corina, viitoare mamica de baietel

Stai linistita iubita, ca mai are timp sa isi scoata margelele de la gat, off ce ti-e si cu doctorii astia cat de comozi si fixisti pot sa fie...
Si apoi sunt atatia copii care s-au nascut cu cordonul facut margele si au fost foarte bine.
Eu una vreau sa vb cu doctorita sa vad dc poate sa imi faca eco in timpul travaliului si sa monitorizeze inimioara lui bb, vreau sa fiu sigura ca e bebe ok. cu toate ca sunt impotriva cezarienei la cerere dc bebe are vre-un pic de suferit vreau cezariana

21+ cu bebic (inca) rusinos
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Neatza delfinariu! multumesc pentru sfaturi sunteti niste dragute. Am mers la resurse umane si am intrebat daca imi afecteaza salariul programul scurt si mi-au zis fetele ca NU, acum ar mai fi o problema cu medicul de familie care cica tre sa-mi dea o recomandare, sper ca el sa stie ca e vorba de o recomandare si nu de concediu medical, asa ca m-am apucat sa scot la imprimanta toate informatiile despre programul redus si daca comenteaza ceva, pac, am scos hartiile. Inca putin si intru la program redus si inca putin si intru in prenatal, o luna si scap de munca. Nu ma mai strezes pt cordon acum mergem cu Dumnezeu inainte, sper sa iasa totul bine, oricum bb e activ, misca mereu din manute si picioruse si l-am vazut la eco, avea niste falcutee...
va pup mai vb

28+
Corina, viitoare mamica de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineata burtici!

Am incercat sa va citesc si dupa, sa va scriu cate ceva si despre noi dar nu am reusit ca ati fost tare harnicute...deci, azi, am ce face!....lectura!

Vineri am fost si eu la dr si totul este bine.
-am ramas baietel
-avem 800g, picioare si maini f lungi
-placenta grad I
Mi-a facut si eco trasvaginal si am un col de 40 mm, dar cu mici tentinete de a se deschide pt ca el sta cu capul exact pe acea deschidere si apasa cu toate greutatea lui. Din cauza asta simteam eu acea presiune jos, pt ca el deja s-a intors, cica cantareste cam mult pt 24s4z, atit aveam cand mi-am facut eco.

Mi-a mai completat tratamentul cu Magne B6 (2tb/zi, dimineata si la pranz, cica sa le iau pana in ora 16), Omega 3 (1 tb/zi)

Inainte sa merg la Bucuresti mi-am facut niste analize, asa de capul meu, pt ca am posibilitatea de a face cand vreau si se pare ca nu mi-au iesit f bune.
-colesterolul il am un pic marit si doar nu mananc gras pt ca nu-mi place
-transaminazele(alt/tgp) le am mari si mi-a spus sa nu mai maninc oua, sa nu ma mai supar

Fe inca nu mi-a dat, cica mai tarziu pt ca mi-a iesit bine analiza de Fe si il mai asimilez din Elevit.

Ca tot vorbeati de botezuri...am fost si eu la botez la sora mea si mi s-a parut prea mult haos, prea multa lume si pe mine ma deanjeaza aglomeratia. Din aceasta cauza am sa-l fac doar cu familia

Va si sa aveti o zi minunata!

tina 25+ cu Stefan

Mergi la inceput

Grety, aici cred ca ne inscriem majoritatea, natural atata timp cat bb nu exista riscuri. Acuma eu nu stiu, deci fetele cu bbi sigur stiu, exista vreo monitozirare a batailor inimii fetale? Ca sa stie daca intra in suferinta fetala?

Alina 24+ cu
gargarita

Mergi la inceput