Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 16
bumblebee spune:
Neata burtici, am pus 2 poze cu burtica, FRESH, ca deh, azi schimbam semnatura!
Maya, cred ca tu trebuie sa iti creezi un cont de picasa, dupa care iti pui linkul la semnatura...
Laurika, sanatate si mult calm, ai vazut ce spun fetele, nu prezinti risc, dar oricum, pt linistea ta, suna-ti medicul.
Alina 24+ cu
gargarita
paula_m spune:
Bumblebee, esti o mamica f frumoasa, dar eu personal nu o sa ma mai uit la pozele tale, decat atunci cand o sa ne scrii ca ai si tu 10 kg in plus...Tu nu mananci niciodata nimic?
Paula, 25+ cu Andrei
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Bumblebee, esti o mamica f frumoasa, dar eu personal nu o sa ma mai uit la pozele tale, decat atunci cand o sa ne scrii ca ai si tu 10 kg in plus...Tu nu mananci niciodata nimic? Paula, 25+ cu Andrei |
Am 9 kg in plus, haidiii, ma bagi in seama?
Alina 24+ cu
gargarita
paula_m spune:
Unde ai cele 9 kg? Ca nu se vad!!!!!!! Nu, nu...vii cu hartie de la medic cu cate kg ai avut inainte si cate ai luat , doar asa te cred...
Paula, 25+ cu Andrei
bumblebee spune:
Acuma m-am resemnat, dar parca tot nu-mi vine sa cred, am plecat de la 54, ajunsesem la 53 in luna a 2-a, dupa care, iote-ma la 63 kg. Noi sa fim sanatosi, ca kg curg. Maica-mea a luat la mine toata sarcina 11 kg, ce-i drept ea n-a stat cu cracii in sus de la inceput, dar acuma sper sa nu sar 20 kg...
Alina 24+ cu
gargarita
btz_ovi spune:
Neatza gagici.Astazi am fost matinali,mi-a dat trezirea juniorul,se pare ca nu ii place sa dorm pe parti.Offff!!!!
Bumble chiar ca nu se vad kg la tine,inca esti fotomodel
Fetelor voua v-a crescut gusa?Eu ma simt ca o gaina,mi se pare asa urata ,sper sa fiu norocoasa si dupa sarcina sa se duca,caci am vazut destule mamici care si-au revenit la silueta de inaintea sarcinii insa gusa ramasese.Sincer le statea oribil
25+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
beluistef spune:
Neata burtici
Laura sa ne zici ce spune medicul, dar cum au zis si fetele sa nu-ti faci griji ca sarcina este deja inaintata. si sa te faci bine repede.
Maya nu rezolva cu nimic daca pui link tot cu contul comun...trebuie sa itit faci tu alt cont si acolo incarci toate pozele care le vrei.
Corina si a mea fata...cea mare...a avut cordonul de 3 ori in jurul gatului si am nascut-o normal...iar acum suntem scolarita din toamna...deci, nu te ingrijora, la mine a contat mult ca " am ascultat" de dr. in momentul in care i-a iesit capul si i-a putut da esarfa jos de la gat. Dar, cum ziceau si fetele mai este pana la 40 de sapt.
O zi usoara
Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_vlad va pup va doresc o zi buna si fug ca trebuie sa ajung la eco morfofetala la medicoverul din victoriei la dr marius calomfiresc , revin cu vesti! Anca +21s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca |
Bafta multa :*.Sa vii cu vesti bune
Multumesc pentru sustinere.. Am vb cu medicul si mi-a zis ca fiind sarcina asa de mare nu afecteaza.sper sa aiba dreptate. cred ca de acum incolo pana vine bebe, ma incui in casa, gata...
Laura 24+ cu Cristian Alexandru
grety_niku spune:
Neatza delfinariu!
azi sunt mai bine un pic cu nervii... am sunat sa confirm programarea si este ok, deci maine dimineatza am intalnire cu bebe
am vazut ca vb de sters poze din contul comun, super idee sa ramana doar pozele burtici si lucrusoare., promit sa fac asta in week-end. intre timp pun poze la semnatura (si o si schimb ca deh suntem mari avem peste 21 de saptamani)
Andreea cum fu la examen???? bem?
Bafta fetelor care au azi eco!
sa aveti o zi frumoasa!
20+ cu bebic rusinos
grety_niku spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laurika1982
Am fost azi la eco la Giulesti..am facut test non stres: bebe cum simtea sonda, pac dadea in ea..eram de ras.radea si dna dr de ce face poznasul:).iar la eco..nu a vrut sa stea neam, ma intrb cu cine seamana asa agitat.eu stiam ca se oftica daca il inpumg, dar azi...era f tare sa vad cum tresare burtoiul de oftica lui :)).eram de rasul gravidutzelor din salon. pupici Laura 24+ cu Cristian Alexandru |
pentru bebe nazdravan!
20+ cu bebic rusinos