Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

neata fetele!

Sunt f trista. am facut varicela..nu stiu de unde, cum...sper sa nu-l afecteze pe bebe, fira-ar ea de viata.va rog sa-mi spuneti daca exista vreo sansa sa fie complicatii (daca ati mai trecut prin asa ceva).va pup

Laura 24+ cu Cristian Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata

am sters si eu din poze...am lasat doar burtica...ma uit in alta zi cum sa le micsorez pe astea actuale...

daca intru pe picassa pe calculator s-ar putea sa mi le puna in userul meu de pe gmail si nu aici...

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

neata fetele!

Sunt f trista. am facut varicela..nu stiu de unde, cum...sper sa nu-l afecteze pe bebe, fira-ar ea de viata.va rog sa-mi spuneti daca exista vreo sansa sa fie complicatii (daca ati mai trecut prin asa ceva).va pup

du-te la doctorul tau sau suna-l asa macar stai linistita

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

am fost aseara la spital si mi-au zis ca asta am. ca principiu, medicul de la babes mi-a zis ca cel mai probabil nu se intampla nimic cu bebe, doar sa nu fac eu complicatii.o sa incep medicalele de acum.ca oricat ma feresc, tot patesc cate ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

Andreea...cand dai berea aia? A fost asa nasol pe cat credeai? sper ca nu...

Laura, la varsta asta de sarcina cred ca bb-le e ok...adica fara pb...era mai rau daca faceai in primul trim...

uite un articol chiar de pe DC:

Varicela

Varicela este o infectie comuna si multe gravide vin in contact cu copii care sufera de aceasta boala. Problemele apar doar in anumite momente. In primul rand, daca ati avut varicela inainte, nu exista nici un risc pentru copil. In orice caz, chiar daca nu va amintiti sa fi avut varicela, este foarte posibil sa fi avut o infectie asimptomatica si sa fiti protejat. Daca exista insa dubii, ar trebui sa consultati un medic pentru a se face analize de sange, pentru a vedea daca exista imunitate. Riscurile pentru copil sunt importante in urmatoarele doua situatii, si numai daca mama face varicela :

inainte de saptamana 20 – risc de sindrom de varicela afectand copilul. Aceasta situatie este destul de rara. Pana in saptamana 14 riscul este de aproximativ 0.4%, in timp ce intre saptamanile 14-20 este de 2%. Daca femeia are tratament cu imunoglobuline dupa ce a fost expusa, riscul este probabil mai mic.

eruptia mamei se dezvolta in intervalul cu o saptamana inainte de nastere pana la o luna dupa. Este nevoie de aproximativ o saptamana pentru ca anticorpii materni sa treaca la copil, asa ca daca acesta se naste inainte de aceasta perioada, copilul este supus unui risc crescut de infectie severa dupa nastere

In perioada din saptamana 20 si pana la termen, nu exista risc pentru copil. Imunoglobulinele constituie o forma de tratament cu anticorpi care pot reduce riscul sindromului de varicela si care trebuie administrate la 10 zile dupa atacul initial.

sanatate..sa ne spui ce zice medicul...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata, O zi frumoasa.
Laura, sa te faci repede bine
Felicitari fetele care ati fost ieri la eco

Paula, 25+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Buna fetele! acum am venit si eu de la eco...doctorul mi-a zis ca bblul are cordonul in jurul gatului si ca s-ar putea sa nu nasc natural ca cica ar fi pericol , dar poate se misca copilul si isi scoate cordonul, acum ramane de vazut ce va mai fi - Doamne ajuta
Mi-a dat scrisoare medicala pt program redus fara sa comenteze si cu ea tre sa merg la medicul de familie.
Am intrebat asistenta medicului de familie care e prietena cu mine si mi-a zis ca mi se modifica salariul, adica mai scade daca vreau program redus, ca ea asa stie, acum nu stiu ce sa mai zic, cert e ca am citit in legislatie la drepturile gravidelor si indica faptul ca programul redus e platit 100%, asa ca o sa scot la imprimanta si le arat legea negru pe alb.
Cat despre prenatal medicul mi-a zis ca imi da de la 32 de saptamani fara nici o problema.
off si dupa atatea vesti proaste m-am enervat si m-am dus si mi-am luat o shaorma delicioasa pe care am servit-o in parc cu sotul.
In rest bblul e bine, are 1.200gr, se dezvolta bine, singura neregula e cea cu cordonul, acum vedem ce va mai fi pe viitor.
Va pup

28+
Corina, viitoare mamica de baietel

si eu am program de 6 ore si salariul a ramas intact!

Nu umbla la bani cauta pe site drepturile gravidelor si ai sa te lamuresti acolo cum sta treaba in acest sens!

Anca +21s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Neata' si de la mine...
Laurik stai linistita. O sa vezi ca o sa fie bine... te si eu si bebele din burtica, ca sa iti mai treaca din suparare...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 20+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

neata fetele!

Sarcina este destul de inaintata si nu sunt riscuri, am intrebat-o pe dr cand a facut vlad si daca eu sunt expusa-riscuri sunt pana la 20 de s de sarcina si pe net tot asa am gasit scris!

Calma-intreaba medicul daac e ok sa faci un titraj de anticorpi pentru varicela, daca este ok!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

va pup va doresc o zi buna si fug ca trebuie sa ajung la eco morfofetala la medicoverul din victoriei la dr marius calomfiresc , revin cu vesti!

POZE VLADUT

Mergi la inceput