Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 14
enik83 spune:
bamboleta...mersi muult am reusit..sper ca am eliberat ceva spatiu
21+ cu o minune de
poze
bumblebee spune:
Coteasca, felicitari pt bb grasun, fratele meu s-a nascut natural cu circulara de cordon si e sanatos, voinic. Dar pana la nastere mai are timp de tumbe, si sa isi dea esarfa la o parte.
Dragaica, hai cu sampania
Maurice, te felicit pt bb sanatos, pozele artistice si silueta. Eu nu ma pot lauda cu asa ceva, dar sper sa-mi revin dupa....
Giorgia, esti minunata
Alina 23+ cu
gargarita
bumblebee spune:
Fetele, ia uitati-va si la mine, cate poze vedeti? ca eu am sters din poze, dar tot imi apar...
Alina 23+ cu
gargarita
maya71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Creatza11 buna seara, fetelor! Am intrat sa va dau vestile de la morfo....bebe e bine, e tot baietel si e inalt. Are 545g, rezistentele pe artere sunt ok, colul are 4 cm si e inchis, iar la poze nu prea a vrut sa stea cu fata, doar cu funduletul. Dar bineinteles ca dr nu i-a pozat funduletul, ci s-a chinuit sa-i pozeze fata.....acu ma cert cu sotu, el ca are bebe nasul lui, mai borcanat, eu, ca il are pe al meu, mai carn.... Nu l-am mai intrebat nimic pe dr de miscarile lui bebe pe care eu nu le simteam caci de sambata am inceput sa-l simt, nu tare, dar mult mai des si mai bine definite, in asa fel incat acum imi dau sigur seama ca-i bebe. Deci mousel stai linistita ca e ok bebe. Maya intradevar,pe la 1 eram deja pe autstrada, sofam si vb cu bebe si-i cantam.... Carla si multumim! Dragaicoooo adica pe la ce ora, ora noastra ne dai de baut? Ma pun la somn acum, caci maine iar am zi de umblat prin Bucuresti, tb sa merg la Fundeni. noapte buna! 22+ cu un invingator |
Hahahaha Creato, ce frumosssss
maya71 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Gata, am rezolvat, am lasat ce era mai important Alina 23+ cu gargarita |
BunBebe, cum ai facut cu pozele la semnatura?
Vroiam sa pun si eu pozele de pe Picassa/delfinariu. Nu am cont pe altceva...
bamboletta spune:
Maya-uite aici poti face alt cont picasa creare cont
Bamboletta 20+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
aelita spune:
Ati pus voi reteta de tortilla pt MAURICE si ENIKA???
sa puna si MAURICE doo kile Hai ca nici eu nu am pus mai mult de 2-3...si asta abia acu in ultimele 2 saptamani,si e ditai burta,doar aia atarna ca in rest eu sunt doo betze.
pozele cu TORTILLA AICI spre dreapta.
·BTZ OVI hhaaahaaaaaaa il alergi cu stetoscopulparca te vad,stai asa,stai ca te-am prins,acuma !!!!!!
cred ca e o metoda buna pt fetele care sunt speriate cand nu ii simt,nu?
fetelor,aveti de unde face rost de un stetoscop,sau mai bine mers la medicul de familie sa asculte el!
ca eu una as confunda cu toate bataile din burta
·MAYA-CONTUL MEU/profil personal/editeaza profil/baga parola/si joooos de tot OPTIUNI PROFIL dai pe plus + /si apare SEMNATURA unde scrii ce vrei,si dai VIZUALIZEAZA ca sa vezi cum iese apoi jooos de tot ai buton TRIMITE DATELE.
Era pt schimbat semnatura,nu? sa nu iti scriu altceva,ca sunt in ceata uneori..
·ASCHIUTA-
Asa ca el e ecograful meu |
·ENIKA inca nu am intrat pe picasa,nu stiu daca se micsoreaza pozele deja puse,sau doar cele pe care vrei sa le pui.
o sa intru si eu sa sterg pozele,propun sa stergem ce am vazut deja.
21+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
aelita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maya71
BunBebe, cum ai facut cu pozele la semnatura? Vroiam sa pun si eu pozele de pe Picassa/delfinariu. Nu am cont pe altceva... ucenic(aspirant) burtica |
intai scrii ca si cand ai raspunde la un mesaj,adica deschizi fereastra cu RASPUNDE.
dai copy pe linkul de la picasa,de sus http..sau de unde vrei tu linkul,sa il ai in mouse.
acum,fiind aici unde scrii un mesaj ca raspuns,deasupra ferestrei goale au butoanele,dai pe plicul alb cu sageti albastre circulare,(pe mine ma mai intreaba odata explorerul daca permit,si dau iar),apare o fereastra mica si zice sa bagi un text care apare pe post de link,spre exemplu POZE,dai ok,apoi apare alta fereastra si cere URL pt link,dai PASTE cu ce aveai copiat in mouse,adresa de la poze adica.si ok.da VIZUALIZEAZA sa vezi cum arata si daca nu merge ai gresit ceva,o iei de la cap.MESAJUL ASTA NU IL TRIMITI ! dai COPY la tot lantul,si mergi la PROFIL PERSONAL7SEMNATURA cum ziceam,si acolo pui PASTE .VIZUALIZEAZA.si TRIMITE DATELE.
21+
aelita spune:
Eu am golit partea mea la PICASA,am lasat doar DOUA poze.una din cele vechi,si una actuala.
stergeti si voi tot ce s-a vazut,din lunile trecute,si lasati burtile actuale.
21+