Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 13
maurice spune:
asa, ca eu cand ma apuc de scris nu ma mai opresc, am fost astazi la morfo fetala, la dr Pop, am avut emotii si imi tremura vocea de la atata asteptare, eu aveam in cap sa-i spun despre problema mea mai veche (cea cu un bitest cu risc scazut si de cel de-al doilea cu risc crescut) iar el nu este comunicativ. Pana sa inceapa i-am turuit despre asta, plus despre faptul ca fix inainte sa vin la el am vazut pe tamponel un minuscul cheag de sange.
Mi s-a parut ca acestea fiind spuse m-a tinut ceva mai mult decat pe celelalte fete dinaintea mea, a examinat-o bine pe bebe (da, m-a asigurat ca e fetita, am pus-o la poze, i-a iesit una artistica, cu capul odihnindu-se pe manuta), si este totul normal, are nasucul si buzele normale, si toate celelalte organe, asa ca sunt foarte usurata si fericita!
Are 430 gr, plus minus 60; placenta si colul sunt bine si nu-si explica cheguletul meu de sange (oricum am de vreo 2 luni tot felul de culori prin secretie, ba roz, ba maro, asa ca nu m-am speriat foarte tare, daca dr a zis ca nu vede nimic ....Doamne Ajuta sa fie bine!)
si noapte buna!
20+
rodyka spune:
da, puneti ceapa! puneti ceapa calita la tortilla, e suuupeeeer
rodyka & printesa Anca-Maria & Hannah Isabela (26+)
maya71 spune:
BZN.ule acum cateva zeci de minute ma uitam la poznele tale si am scris un comentariu la ultima... ha, l/am vazut si pe taticul sexy
btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maya71 BZN.ule acum cateva zeci de minute ma uitam la poznele tale si am scris un comentariu la ultima... ha, l/am vazut si pe taticul sexy ucenic(aspirant) burtica |
Da da am vazut comentariul tau.Esti o dulce .Ehh taticul sexy a fost alaturi de mine in sarcina si cu kg,eu 11 el 10
25+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
bamboletta spune:
Coteasca-Antonia a avut circulara de cordon de la 24 sapt..si am nascut natural..nici nu a pus doctorita problema de cezariana...
Enik-ai instalat programul picasa in calculator? nu sa intri de pe explorer...intri de pe desktop unde ai instalat picasa...te loghezi..acolo iti apar toate pozele din calculator...dai clik dreapta pe poza care vrei sa o incarci si iti apare pe acolo incarcati in picasa web album...dupa ti se deschide o pagina si pe la mijloc ai scris dimensiune la incarcat...de acolo selectezi marimea..eu am ales 1024 mb nu stiu daca ai inteles ceva
Maya-vrei sa pui la semnatura pozele de pe contul cu delfinasi ori ai alt cont picasa?daca ai alt cont le incarci acolo la fel cum i-am explicat si lui Enik...copii adresa la link si o pui la semnatura
nu stiu ce ati inteles poate va explica alte fete mai bine...fug a venit tati..
Bamboletta 20+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
maya71 spune:
Burtici, daca mi/ati vedea motanelul cum doarme langa mine... e dragalas foc, nu mai pot de el. Cat stau si vorbesc cu voi, sta si el tot timpul langa mine... parca stie ca sunt cu voi si se simte si el bine cred. Stiti ca intro perioada era gelos? Cand stateam cu voi imi sarea tot timpul pe lapt.op,dadea cu gherutele, nu puteam sa scriu ca se aseza pe tastatura, ma musca de degete... acum cred ca e si el prietenul vostru... va acceptat
E copilul meu dragalas... deocamdata el e pe primul loc.
maya71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bamboletta Maya-vrei sa pui la semnatura pozele de pe contul cu delfinasi ori ai alt cont picasa?daca ai alt cont le incarci acolo la fel cum i-am explicat si lui Enik...copii adresa la link si o pui la semnatura nu stiu ce ati inteles poate va explica alte fete mai bine...fug a venit tati.. Bamboletta 20+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
Pe cele de la delfinariu ca sa se faca loc si sa mai invat ceva folositor pe ziua de azi
lalala13 spune:
maurice bine ca e bine.
pe mine pop m-a trimis la fundeni dupa(din cauza ir-urilor), deci daca era ceva iti zicea. bine ca te-a tinut mai mult.filmulete ai? a miscat fetita? ca eu nu am decat 2-3 de 3 secunde si atat
----------------------------------------------
my somebody....
26+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
Creatza11 spune:
buna seara, fetelor!
Am intrat sa va dau vestile de la morfo....bebe e bine, e tot baietel si e inalt. Are 545g, rezistentele pe artere sunt ok, colul are 4 cm si e inchis, iar la poze nu prea a vrut sa stea cu fata, doar cu funduletul. Dar bineinteles ca dr nu i-a pozat funduletul, ci s-a chinuit sa-i pozeze fata.....acu ma cert cu sotu, el ca are bebe nasul lui, mai borcanat, eu, ca il are pe al meu, mai carn....
Nu l-am mai intrebat nimic pe dr de miscarile lui bebe pe care eu nu le simteam caci de sambata am inceput sa-l simt, nu tare, dar mult mai des si mai bine definite, in asa fel incat acum imi dau sigur seama ca-i bebe. Deci mousel stai linistita ca e ok bebe.
Maya intradevar,pe la 1 eram deja pe autstrada, sofam si vb cu bebe si-i cantam....
Carla si multumim!
Dragaicoooo adica pe la ce ora, ora noastra ne dai de baut?
Ma pun la somn acum, caci maine iar am zi de umblat prin Bucuresti, tb sa merg la Fundeni.
noapte buna!
22+ cu un invingator