Fulgusori de nov-dec 2009 (59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Va salut din Romania.
Am ajuns cu bine. David a stat cumintel in avion.
Din pacate nu am timp sa recuperez din urma...suntem asaltati de vizitatori.

Shtephy, Krelia felicitari ptr increstinarea puilor!

Va pup pe toate!

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

am vazut pozele voastre, bebe este absolut superb! Si ouale alea???????? cum le-ai facut??? ca arata foarte bine!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Lidiuta - da unde pleci matale o saptamana? cumva in strainataturi?

Shtephy - ma bucur a ne-ai scris si ca esti mai bine cu mana.

dymomo si mariaandrea - ma bucur ca ati reusit cu alaptatul. e nemaipomenit. am o mare admiratie pt. persoanele care se lupta sa alapteze si nu le inteleg pe cele care nu suporta s-o faca...

dy - inca n-am mai ajuns pe la masina sa mai mesterim la scaun.
apropo - multumesc la toate fetele care mi-au raspuns cu privire la montarea scaunului. o sa mai incercam.

Diana - nush ce sa zic ref. la babycook-urile alea, insa nu ne-am pus problema, mai avem cam o luna jumate pana la diversificare.

Lalu - ma bucur ca au trecut bubitele macar pe gatut. cat despre celelalte, poate totusi ar trebui sa va vada un dermatolog.

smaranditza - imi place revenirea ta in forta.

Ancutza - pe unde v-ati mai plimbat w-e asta?

ariadna - fantastici picii tai.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Va multumim mult dragelor!
Camy, ouale sunt cumparate.

Plecam la bunica la tara acum...strabunica lui David.

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mai voiam sa zic ceva apropo de slabit.
cand auzeam si eu ca se slabeste la alaptat am zis in gandul meu "uite ca in sfarsit vad o metoda buna in care sa bagi in tine ce vrei si cat vrei, sa stai ca o placinta si sa alaptezi si sa slabesti..."
aiurea... ti-ai gasit sa stau eu degeaba si sa slabesc...
tre sa muncesc dom'le pt. fiecare gram in minus...
deci, asadar si prin urmare... declar ca posed 62 kg late si frumoase... ma mentin macar, ca atat aveam dupa nastere (de la 70 maximum in timpul sarcinii). insa de slabit nici vorba.
deci mai astept vreo 2-3 saptamani sa fac 5 luni de la nastere si incep cu aerobicele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

mai voiam sa zic ceva apropo de slabit.
cand auzeam si eu ca se slabeste la alaptat am zis in gandul meu "uite ca in sfarsit vad o metoda buna in care sa bagi in tine ce vrei si cat vrei, sa stai ca o placinta si sa alaptezi si sa slabesti..."
aiurea... ti-ai gasit sa stau eu degeaba si sa slabesc...
tre sa muncesc dom'le pt. fiecare gram in minus...
deci, asadar si prin urmare... declar ca posed 62 kg late si frumoase... ma mentin macar, ca atat aveam dupa nastere (de la 70 maximum in timpul sarcinii). insa de slabit nici vorba.
deci mai astept vreo 2-3 saptamani sa fac 5 luni de la nastere si incep cu aerobicele.

asa auzisem si eu... vezi sa nu in cazul meu...fara dieta si sport...nimic dom'le nimic!!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

in mesajul de mai sus ma refeream la sport, abtinut de la mancare..nu de kg..da???????
Ca eu dupa ce am slabit am acum 73 kg ...si cand o sa ajung la 62...nu stiu...fericirea ar fi maxima pe capul meu!!!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

ramonika, in cazul meu ii adevarata faza (si nu ma refer de cand tin regimul asta)...pana sa incep regimul slabeam vazand cu ochii...si doar de la alaptat, ca absolut nimic nu faceam, mai ales cu ceza....(acuma am mai putine kg decat inainte sa raman gravida...ma intreb pana unde o sa cobor )

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Raportul la kg nu-l mai dau. In loc sa scad eu tot cresc.... Mananc destul de mult, si am ca scuza productia de lapte, desi am trecut de pragul psihologic de trei luni. Sper sa reusesc sa ma opresc la un moment dat. Sunt convinsa ca astea sunt kilele de la tigari. Am renuntat la fumat cand am aflat ca sunt gravi. A trecut deja un an, dar inca imi este pofta. Sper sa nu ma apuc iar de fumat.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata

Noi suntem praf cu burtica , iese fff greu, asadar am inceput sa dam para coapta dimineata premiera 1, para coapta si facuta piure, la care deschide gura maaaareeeee, ar manca tot castronul si este fericit cand ma vede si premiera 2, cand se uita la TV daca-i pui mana in fata da cu manutza sa dea mana la o parte , maine mergem la giosanu la medlife vedem ce ne zice, apoi ma gandeam la un homeopat

shtephy - ma bucur ca mana e mai bine, haidi sus si cu moralul
danan- welcome la romanica
lauric - ma bucur ca scrii

alo italia ce faceti ?
Bucovina e cu noi, sau umbla afara la aerul ala curat

Coque, Krelia - sa va traiasca pruncii botezati

Eu cred ca ma bag la un babycook

Pup fetele toate
Lavi

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Ma duc sa pun , si sa ne pregatim de iesit afara, desi este cam rece, si bate vantul.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput