Fulgusori de nov-dec 2009 (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ramonika, Camy, idem si la fel frate...nici un gram nu misca fara sa ma mai abtin de la un dulce/paine..diverse Ramonika deja ma bate iar gandu sa ma apuc de tae bo..Ca mi-e rusine frate cu suncanele de pe burti..In rest la picioare is bat bat, da de la mijloc in sus zici ca is purcica..

Dana n. bine ati venit in tara, sa va iasa toate pregatelile de botez si nunta!!

Fetelor, va citesc cu babycookurile/magadoaiele de diverse natii..io doar visez, nu indraznesc sa ma mai gandesc oare ce ar face, ca bani ioka..Nu stiu cum naiba sa facem sa punem cumva deoparte sa ne apucam incet incet de apartamentu ala...
O sa ma chinui cu fiertu la ulcica, si pasatul cu mixer de ala vertical(care il posed deja), si tare imi faceam griji la carnita cum voi proceda, si uite ca Dy deja imi confirma ca nu merge si carnita pasata asa..Cel mai probabil o voi toca marunt marunt cu cutitul. Unde mai pun ca stiti ce sfaturi marete am primit ?????? Sa iau sa mestec eu in gura si sa dau cupilului..ca asa au facut toate mamele noastre..si ca asa a facut si una bucata ruda atotstiutoare si mama omida cu bebele ei Pana aici am zis!!

Diana, las ca incet incet iti intri tu in mana si cu aste costume...Gasisem pe net un forum de lucru de mana si aveau si despre croit, probabil ca au pe acolo si tipare si diverse idei sa iti croiesti si sa migalesti singura cate ceva pt picii tai! incepi incet cu o fustita/bolero/pelerina de batman pana iti intri in ritm

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

lauriciule - abia astept sa bag un tae bo din ala adevarat de minim o ora fara oprire
insa mai stau oleak, sa mai treaca ceva timp de la operatie.
daca vrei filmulete, zi-mi si iti dau pe mess.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Raluci ce soi de pere i-ai dat? Ca ma bate si pe mine gandul sa incerc cu pere ca si al meu doar rugat face...

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b
alo italia ce faceti ?
Bucovina e cu noi, sau umbla afara la aerul ala curat

ce tare esti!! mai ai putin si scoti steagu italiei la fluturat dupa italiencele noastre!!
Ma bucur de vestile de la Bucovina!

Si bafta cu pireutul de pere! Deci nu face moale, nu a dat in diaree??ca si pe mine ma batea gandu la suculet de pere initial si pe urma piure..E drept ca rechinasa nu are probleme cu cacuta, face mereu moale . Deci nu ar fi o idee buna sa ne comparam, da macar asa ca idee..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Laura din pacate si eu primesc astfel de sfaturi...si inca multe alte fete..asta este, simt ca ma lupt cu morile de vant...asa ca renunt, oricum eu fac numai ce stiu eu ca este bine...
Si zici ca cu blenderul ala vertical nu merge facuta carnita pasata??????? la mine a mers ca de Pasti am facut o rulada cu piept de pui...ia vezi cati W are are al tau...poate e prea slab...nu stiu ce sa zic....

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna tuturor

nu am mai scris in ultima vreme din motive de stare aiurea. Probabil ca si atmosfera ma intristase... dar cel mai mult din cauza gandurilor si problemelor din viata de zi cu zi. Nici azi nu sunt mai bine... si probabil ca nici prea curand nu voi fi...

Mihnea e bine... se joaca mult... se intinde dupa orice obiect pe care il vede si i se pare interesant... Imi place sa il ajut sa ajunga la ele ( stand in brate la mine il las sa se intinda spre ele pana le ajunge si le ia....) Inca nu a stricat nimic... dar nu-i problema.... urmeaza.... Eu sunt bine... cam obosita ( se trezeste uneori de 4-5 ori pe noapte).
Problemele legate de tata sunt cele care ma intristeaza... Am ajuns sa cred ca imi port doliul cu el in viata.... si ca momentul in care nu va ma fi va fi unul dureros dar in acelasi timp o eliberare... o regasire a linstii lui in primul rand si,dupa cateva luni, a linistii noastre , ... ma ierte Dumnezeu, dar vreau sa se termine chinurile lui cumva... asa cum hotaraste El ca e mai bine.

M-am bucurat sa gasesc mesajele Dianei,si ale lui Shtephy

Lavi, multumesc de strigare. Esti o scumpa

LauraB

coquelicot, cred ca v-am povestit ca, in maternitate, colega de rezerva tocmai implinise 18 ani... si a avut o reactie tare amuzanta cand a aflat ca eu am 28.... parca aveam 280... asa impresionata era ca sunt batrana pentru a avea copii

Laurici, brunetelul meu e bine. Pai sa stii ca incep sa cred ca e regula... cele care avem o slabiciune pt blonzi am ales bruneti si invers.... ASTEPT SA FIU CONTRAZISA... ca nu prea imi place teoria asta
Da, da, copilului ii lipsesc tare bacteriile din gura noastra.... ii sunt foarte necesare... deci la ce s-or fi inventat aparatele astea electirce cand avem gura si saliva noi????

Dana n, bun venit

Ramonika, si al meu sot a sustinut ca nu ajunge centura la scaunul de la primii pasi... dar de fapt nu intelesese el bine instructiunile... cat a fost el plecat am mai studiat instructiunile... si am vazut unde gresea... astept sa ajunga acasa... si sa montam scaunelul corect sa-i arat EU cum se face bre.... ( o parte din centura se trece printre scaun si suport... si asa nu mai e necesar sa fie asa lunga.... nu cred ca explicatia te-a edificat cumva... dar nici nu stiu cum altfel sa explic0

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Desi e vreme de ploita la iasi... noi ne imbracam si iesim la plimbareala cu husa de ploaie la purtator
Sa aveti o zi buna

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

shtephy, ma bucur ca esti mai bine cu mana
laurairina, aha, si eu stiu ca noi primeam mancare mestecata de mamica/bunica.....ioi cand ma gandesc acuma
ionela, eu te inteleg, pe de-o parte te simti vinovata ca vrei sa se termine odata tot chinul asta, pe de alta, asta iti doresti...exact asa am patit si noi cu bunica....ne rugam sa se indure DD de ea, sa nu se mai chinuie nici ea si nici noi....ii foarte greu, cand iti dai seama ca intr-adevar s-a intamplat, nu-ti vine sa crezi....dar DD stie ce face si de ce le face asa....iti doresc rabdare si putere multa

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Buna dimineata doamnelor
sa ma trezesc din mahmureala, ca tot week-endul am chefuit virtual pe la botezuri
Shtephy !!! Imi pare rau ca esti tristuta, dar imi pare tare bine ca a mai trecut ceva timp de cind ai pus ghipsul => mai e putin si-l dai jos si revii in forta. Pupici puilor care n-au mai putut sari la mami in brate
Diana tare m-ai pus pe ginduri cu cautarile tale de babycook, am si citit o tona despre BPA, PVC, ftalati si mi s-a facut parul maciuca in cap. Eu am robot gigantic,mini chopper, steamer, deci n-as avea nevoie dar mi-ar placea unul fara BPA + ca ocupa mult mai putin loc. Off
Bravo pt imprietenirea cu Nicoleta
raluci vroiam sa-ti zic ceva, oare ce?
laura las' ca se face el si apartamentul ala, incet incet. Eu vreau sa ma apuc de mesterit mobilier, sa reconditionez unele mai vechi. O sa-mi iau o masinarie d-aia care rascheteaza lemnul si poti sa-l revopsesti, sa vezi ce mica ikea ma fac eu...
coquelicot vine baba cu ventuzele, acus-acus, stai sa-mi pun magnetii pe cele incheieturi dureroase Vezi ca ti-a furat fi-mea capisonul
Felicitari robului mic dar rezistent la
smaranditza sa mai fii asa in forma
cristina_boc welcome back
ionela ma gindesc cu drag la tine si ma pt linistirea familiei tale
Mai aveam eu ceva de raspuns, dar tipa principesa si trebuie sa fug,nu inainte sa va arat rochita pe care am purtat-o de Pasti si sa va zic ca si noi avem o premiera de raportat:
Azi noapte puicuta mea a dormit de la 22 la 6!!! Drept care m=am trezit cu titele pocnind, a trebuit sa dezgrop pompa si sa suflu paianjenii de pe dinsa si am muls 100 ml. la urmatoarea masa, din 50 ml am preparat un fel de coleasa cu fulgi de orez si am halit pt prima data cu lingurita. Copilu s-a comportat model, acum sa vedem cind mai am chef sa-i fac
Trimit ca nu se mai poate, si tuturor fetelor pe care n-am apucat sa le mentionez

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Buna dimineata tuturor mamicilor fara exceptie
dymomo st ca NU pe mine m-ai intebat ..dar imi permit sa-ti sugerez sa incerci perele rosi( eu nu i le dau coape) si le dau pe razatoarea din plastic si apoi trecute prin strecuratoarea(plastic),le-am incercat pe toate astea fiind cele mai gustoase-zemoase
raluci, si noi avem probl cu iesitul..dar asta din cauza lp humana antiregurgitare care este extrem de gros avand in compozitie faina de roscova....observ ca ajuta f tare si piureul/sucul de fructe dar si legumele...inainte de divers facea o data la 2 zile..si acum de cateva ori pe zi....deci alimentele ajuta la o buna digestie.
Sugarului care a inceput diversificare i se poate da sa bea si putina apa din cand in cand.

pentru Flavusica..ca s-a obijnuit cu LP

Care dintre voi doarme in pat cu bb-ul?
Va inteb asta ca noi deja o facem de cateva sapt, am observat ca doarme mai bine..si-o face toata noapte(23-05)
Se pare ca i-am cumparat patutzul doar pentru decor

LORELIX
DANIEL- MATEI avem aproape 5 lunitze......si ceva
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput