Fulgusori de nov-dec 2009 (59)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Dankutzaaa, joc de glezne si o de pupicuri ca sa prinzi forte proaspete pentru Cezaraaa!

Smaranditza, felicitari pentru evolutia lui Timi! pupiii

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzi2005 spune:

mi-am adus aminte ca mai vroiam sa zic ceva de nu stiu cand.
monisule daca citesti.. nu stiu daca stii de casaretro punctro. Am primit de acolo niste jucarele pentru degete; poate are nevoie tati de Santi de recuzita mai bogata . Daca te-am "citit" corect, cred ca o sa-ti placa magazinul.

v-am pupat pe toate fara exceptie ( lalu )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Adina, incearca (asta daca nu ai incercat deja) sa nu il lasi sa adoarma, sa il tragi usor de picioruse, sa tragi de tzitzi, sa il apesi pe falcute..ceva ca sa traga cat mai mult..zic si io

Mitzi, daaa, f tare croozerul, sotul meu s-a indragostit de el. Avand vreo 130kg...nu prea gasea bicicleta care sa-l tina, asa ca dc a prins ocazia, a echipat toti membrii familiei

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

wow, nu stiam ca sunt urmarita! Credeam ca numai eu sunt cu ochii pe unele mamici de pe-aici.

ralu, mersi

PS: fetele cucuietele care va indeletniciti cu capitole si listute, va rog eu sa-mi stergeti porcusorul de pe prima pagina si sa-mi daruiti floricica pt care m-am zbatut Macar cateva zile sa ma bucur de ea, ca de luni nu se stie... daca o mai merit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

[/quote]

Si noi am fost la Dr Fodor cand avea Ema 1 luna. Am fost la Grigore Alexandrescu,si tot asa controlul a durat 5 minute cu tot cu imbracat si dezbracat...si pt asta 50 ron A zis ca e totul ok, dar daca noi vrem putem veni si la Medicover. Am zis PAS.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
[/quote]

perfect de acord ! bine gandit
de acum incolo nu mai stresez copilul . nu il mai duc decat la controlul lunar si vaccin .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Acu ceva timp in urma una din voi spunea ca oala cu calcar se curata cu otet...dupa ce am incercat cateva "produse chimicale" mi-am adus aminte de tet..si chiar a functionat. mamica si multumesc pt pont
si imi cer scuze ca nu-mi aduc aminte cine era.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaMia spune:

multumesc mult de raspuns....Aveam nevoie de cineva sa imi spuna ca nu sunt singura:D
Asa e...nu mai e mult si ce a fost greu a trecut!
va multumesc inca o data fetelor:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

al meu bebe s-a ridicat ieri un fundulet . s-a apucat de pantalonasi si cu mana de perna s-a ridicat .
si tot ieri a facut 5 luni .
l-am lasat .
joi intreb pediatra ce parere are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Evy30

al meu bebe s-a ridicat ieri un fundulet . s-a apucat de pantalonasi si cu mana de perna s-a ridicat .
si tot ieri a facut 5 luni .
l-am lasat .
joi intreb pediatra ce parere are

felititari
deci in seara asta vii pe bancuta sa dai de baut nu ?

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

trimis pe nov.dec gmail schema de diversificare, sorry de greseli nu am verificat-o

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput