Fulgusori de nov-dec 2009 (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Ioi, Evy, ce tare!! Trebuie sa fii de-acum cu ochii pe el ca pe butelie

Joi mergem si noi pt vaccinul de 4 luni *Infarix IPV+Hib) si ecografie abdominala si sold. Sper din inima sa fie totul bine

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Fetelor, va citesc, dar nu va scriu zilele astea din mai multe motive, principalul e ala ca am senzatia ca postarile mele nu au sens. Vreau sa spun cu asta ca m-am oferit cu babycook-urile sa ajut, probabil multe din voi ati avut senzatia ca e o afacere si as castiga ceva, wrong, dimpotriva, am sunat la Atlassib de am capiat, am mers la gara de 3 ori sa pun pachet, deci am cheltuit, dar am facut-o pentru ca stiam ca va fac sa economisiti. Daca va spun cate fete au cerut si cate au platit nu o sa ma credeti, nici nu va spun de fapt, ca nu e problema forumului. Dar pe fetele in care am incredere le ajut in continuare, apropos de asta Smaranditza ti-am raspuns la PM de cand mi-ai scris. Nu vreau sa se inteleaga din asta mare lucru, oricum va fi probabil greu inteles si sa nu credeti ca plec de la voi, sa nu credeti ca scriu acum ca sa ma rugati sa o fac, jur ca nu asta e motivul, doar ca iau o pauza ca sa-mi treaca, acum as risca sa jignesc si nu asta vreau. Va pup fara nicio exceptie si le rog pe cele care au nevoie de ajutor sa scrie cu incredere, daca economisiti deja 50 de euro, de exemplu, sunt tot bani in plus pentru copiii vostri. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Fetelor, va citesc, dar nu va scriu zilele astea din mai multe motive, principalul e ala ca am senzatia ca postarile mele nu au sens. Vreau sa spun cu asta ca m-am oferit cu babycook-urile sa ajut, probabil multe din voi ati avut senzatia ca e o afacere si as castiga ceva, wrong, dimpotriva, am sunat la Atlassib de am capiat, am mers la gara de 3 ori sa pun pachet, deci am cheltuit, dar am facut-o pentru ca stiam ca va fac sa economisiti. Daca va spun cate fete au cerut si cate au platit nu o sa ma credeti, nici nu va spun de fapt, ca nu e problema forumului. Dar pe fetele in care am incredere le ajut in continuare, apropos de asta Smaranditza ti-am raspuns la PM de cand mi-ai scris. Nu vreau sa se inteleaga din asta mare lucru, oricum va fi probabil greu inteles si sa nu credeti ca plec de la voi, sa nu credeti ca scriu acum ca sa ma rugati sa o fac, jur ca nu asta e motivul, doar ca iau o pauza ca sa-mi treaca, acum as risca sa jignesc si nu asta vreau. Va pup fara nicio exceptie si le rog pe cele care au nevoie de ajutor sa scrie cu incredere, daca economisiti deja 50 de euro, de exemplu, sunt tot bani in plus pentru copiii vostri.

Andre- ba postarile tale au sens, asa cum ar trebuie sa aiba sen TOATE postarile, eu zic ca nimik si nimeni nu merita sa se retraga, cu atat mai mult TU. Cum adica, nu au platit desi au comandat? cred ca ar fi bine sa le atragi atentia aici, este problema forumului atata timp cat tu aici ai propus sa ne ajuti , sau mai bine sa puna ele mana sa plateasca. Asa e cu proverbul ala cu facere de bine

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Andre, sper ca nu te-am suparat eu cu ceva. Nici o clipa nu m-am gandit ca ai castiga ceva din asta. Din contra, cred ca am scris ca te rog sa-mi spui pretul intreg (cu toate cheltuielile), pt ca nu vreau sa raman datoare. Oricum mi-a fost destul de jena sa-ti scriu si sa te pun pe drumuri si pentru mine...pentru ca sunt constienta ca e un sacrificiu din partea ta sa faci asta pt noi, si nicidecum un castig.
Iti voi scrie mai multe pe PM, ca acum sta bebe dezbracat si asteapta maraind baitza.
Acum am verificat PM-ul si am gasit mesajele de la tine. Mersi mult. Nu stiu de ce, cand ma loghez nu imi arata ca si pana acum ca am ceva mesaje in inbox. Daca nu imi spuneai tu ca ai scris, eu nici nu verificam...ci mai asteptam mult si bine sa imi apara la meniu in stanga ca am mesaje private

Nu stiu ce e cu starea asta generala de la noi: fete suparate, fara chef de scris...avand impresia ca nu are rost...IMi pare rau ca s-a ajuns aici...pt ca eu va citeam cu drag ori de cate ori aveam timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

"Fetele mele" dragi multumesc de comentarii la pozici! pe toate ca v-ati rupt din timpul de joaca cu comorile vostre sa postati si comentarii.

Ralu chiar ma intrebam ce fel de bicicla a gasit sotul tau de l-a incantat asa tare si le-a cumparat pe loc (vazandu-l in poze ca e la categoria grea si acolo ma incadrez si eu ).

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

mi s-a trezit copilul dintr-un somn care nu a fost in plan.sunt curioasa la cat adoarme iar.ne pregatim incet de baita.
andre.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Buna seara, fete!

Va multumesc frumos pentru felicitarile si gandurile voastre bune!

Felicit si eu bebeii care s-au crestinat odata cu noi...sa fie sanatosi si sa aiba noroc!

La Multi Ani bebeilor de astazi!

Sanatate si ganduri bune din partea noastra, pentru voi toate si pentru fulgusorii vostri!

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Raluci Nu ma cobor sa spun aici, consider ca e problema mea privata ca am avut incredere, trebuia sa cer macar jumatate din bani inainte. In fine, am considerat pur si simplu ca am dreptul si eu sa ma retrag o tura, nu ca sa va privez pe voi de informatiile pe care le-as avea, ci pentru ca efectiv simteam ca m-as exprima prea dur. Smaranditza Stai linistita, tu ai cerut niste informatii, nu ai zis "comanda-mi ca iti platesc peste 10 zile". M-a turat ca n-ai zis nimic dupa ce ti-am scris, e adevarat, am si vrut sa-ti scriu, apoi m-am gandit ca m-as descarca pe tine, iar acum imi dau seama ca bine am facut ca nu ti-am scris, pentru ca nu tu ai vazut mesaje. Nu vreau sa fac din asta o tema de discutie. Ma mai pauzesc pana simt ca ma pot exprima omeneste si ma intorc. respect prea mult unele mamici care iau din timpul pentru pruncii lor ca sa dea informatii aici. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Diana, multumesc mult pentru ajutor, cum azi dimineata nu am mai simtit dureri, am continuat doar cu garmastanul, daca nu imi trece asa, voi lua una din cremele cu lanolina recomandata. multi si multe

RamoC, imi pare tare rau ca o luati de la capat, sper sa va reveniti repede. Mi-a faceut mare placere sa va revad in pozici, iti sta bine cu noul look

Ionela, cred si eu ca numeri orele pana apare tati de Mihnea

AdinaMia, as spune ca stai bine la capitolul treziri din 3 in 3 ore, noi am ajuns acum la treziri la o ora-doua…si maine-poimaine facem 5 luni. Daca tot ai laptic, lasa cerealele, parerea mea

Andre, imi pare rau ca dorinta ta de a ajuta s-a transformat in altceva

Ralu, ceva pozici noi cu Mateiutu?

Dankutza, mai pove de la scoala, de Cezarica, cum ati petrecut aniversarile

Lorelix, sa-ti traiasca strumful

fetele cucuietele...ati ramas prin parc?

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

helo, helo

pentru ca avem fulgusori crestinati vreau sa urez si eu Sa va traiasca micutii crestini, sa fie sanatosi si mancaciosi!

sincer ma mir ca ma tineti minte, Laurairina, Lili, pentru ca intru foarte rar din lipsa acuta de timp... jos palaria in fata fetelor care reusesc sa-si organizeze timpul asa bine... eu am senzatia ca orele, zilele, saptamanile, lunile trec cu viteza luminii... am admirat si eu copilutii vostri in poze, sunt niste dragalasi!

Apropo de a avea gemeni si de perceptia celor din jur fata de asta... cand eram gravida si au aflat cei de la munca ca voi avea gemeni, una din colegele mai in varsta care ma vedea probabil ca pe o fitzoasa care nu si-a dorit copii pana la 38 ani ca sa se distreze a avut o reactie haioasa tare "asa-ti trebuie!" Habar n-avea ea cat de mult mi i-am dorit si ca nimic nu mi se pare mai greu decat sa vrei copii si sa nu ai...

Asa este, lavinia copiii nostri cresc si incep sa-si manifeste atasamentul si cine este mai iubitoare ca o mama? copilul simte!

Felicitari, Douradoudou, m-am bucurat enorm cand am vazut ca vei fi mamica! Sarcina usoara iti doresc! Lidia, astept sa vad si la tine aceasta semnatura!

Camy, ma gandeam io ca ar fi bune patuturile pliante, dar la tarc ma gandisem la unul mare si nu la doua, sa-i pun pe amandoi acolo sa "socializeze", ca altfel care-i avantajul cand ai gemeni, nu? sa se joace impreuna... Ia zi, a venit mama? cum e sa dormi o noapte intreaga, ha? Eu nu mai stiu ce e aia dinainte sa nasc, ultimele saptamani de sarcina dormeam in sezut sprijinita de perne, pentru ca nu mai puteam din cauza burtii... la 1,54 inaltime inchipuie-ti ca bubulacii mei s-au nascut la 3,060 si 2,600... cand intram intr-o camera se vedea intai burta, eram o burta umblatoare...

Ralu_seby, exact asa face si Emi al meu (cu statul in fundulet, nu cu intorsul), nu mai vrea sa stea rezemat deloc si nu stiu daca e bine sa-l las sa stea in fundulet de acum, oare nu o fi periculos pentru coloana lui? Acum mai nou a invatat sa fata "utza-utza" adica se tine cu manutele de mainile mele si se balanseaza inainte si inapoi...

Stephy, m-am gandit mereu la tine ce necaz ai patit cu mana... offf si apoi incompetenta acelor medici... insanatosire grabnica iti doresc ca sa te poti ocupa asa cum vrei de copilasii tai!

Merit si io o floricica desi nu sunt pe listuta, am implinit 54 kile, yuhuu! Aveam 57 inainte sa raman gravida si am luat 22 kg in timpul sarcinii... din care am pierdut 19 in prima saptamana de la operatie din cauza hemoragiei si a anemiei puternice... zic am pierdut, dar de fapt am castigat doua minunatii!

Diana, sa stii ca si eu ti-as fi simtit lipsa pe forum, acum iar o sa zici ca dau cu periuta dar adevarul este ca odiseea noastra nu ar mai fi la fel daca tu nu ai scrie... ar fi ca o mancare fara sare (stiu cum e ca din cauza colestazei de sarcina am mancat in ultimele saptamani numai fierturi fara pic de sare, dieta impusa de mine ca sa nu fie cumva afectati bubulacii mei din cauza transaminazelor marite si a altor analize care o luasera razna)... Sa ma ierte celelalte mamici, dar asta simt, asta spun...
La Budapesta noi a treia oara cand am fost nu am mai luat pasapoartele ca al meu sot a zis ca suntem in UE si nu ni le cere nimeni si asa a fost... la vama am aratat buletinele si asta a fost tot, drum bun...
Sa stii ca m-am hotarat si eu sa iau babycook, acu' problema e ca nu stiu de care

Andre, ma minunez si io acum, vrei sa zici ca ai trimis pachetul si nu ti-au platit? Ce fel de oameni pot face asa ceva??? Macar au justificat gestul? Sau pur si simplu au disparut ca magaru-n ceata?

Si-acum sa va spun de bubulacii mei: papa si mezinul cereale cu lingurita (asa-i zic eu lui Emi, ca a vazut lumina zilei dupa frate-sau si a fost mai mic si mai prapadit)...
iar i-am aliniat si nu mai pridideam cu linguritele la gura lor, ca pana-i dadeam unuia alalalat freca din picoruse si scotea onomatopee in traducere "hai odata, ce te mosmondesti atata!"...
am uitat sa va spun ca mezinul asta al meu e un paracios... haha, sa va povestesc: cand era mai mic il fraieream asa: nu-i placea sa folosesc batista bebelusului si eu dupa ce faceam operatiunea neplacuta, il luam in brate si ziceam "cine ti-a facut asa ceva, zi-i tu lu' mami, sa vezi ce bataie ii dau eu! (habar nu aveam ca pot sa ma prostesc in halul asta la batranete) "nimeni n-are voie sa se atinga de baiatul meu!" si el se vaieta la mine in brate si spunea acolo pe limba lui... acum, ma suna mama si soacra ca erau cu ei in parc ca Emi plange si nu se linisteste nicicum... zic hai veniti cu el sa vaz ce are... cobor eu si gasesc cupchilu suspinand de mama focului, cu ochii inlacrimati si zic "ce e mami, cine te-a suparat pe tine?"... soacra zice "a venit o mamica cu o fetita la el care voia sa-l ia in brate"... gandesc eu ca fetita o fi fost cam agresiva de asta al meu si-a simtit invadat spatiul personal si s-a pus pe plans... "spune-i tu lu' mami, ce-a vrut sa-ti faca fetita aia?" la care el se uita fix la mine si imi 'povestea" ... va dati seama ca numai eu ii intelegeam limbajul ingiii... guu.. ingiiii... guuu... maica-mea da un pas inapoi minunandu-se "ia uite draga ce se vaita la maica-sa" incercand sa-mi explice ca nu i-a facut nimic... mintea ei refuza sa priceapa ca un copil asa de mic poate sa comunice asa cu mama-sa... le-am bagat bine in sperieti pe bunici si eu si geniul meu si apoi s-a linistit copilul si si-au reluat plimbarea cei mai buni prieteni... hihi!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput