Fulgusori de nov-dec 2009 (59)
Raspunsuri - Pagina 17
simina_kin spune:
Cineva de aici este PETERS pe picasa?????????
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Cineva de aici este PETERS pe picasa????????? |
io nu stiu nu am vazut nu am auzit
ral ai PM
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
smaranditza spune:
raluci, de unde ti-ai comandat babycook-ul? De pe ebay? Sau alt site? Cat platesti transportul?
lili, multumesc de incurajari la scris. Sunt eu in forma, numai ca nu am asa mult timp disponibil pentru forumeala. Mai ales acum, de cand a venit primvara, suntem mai mult pe-afara, iar cand sunt in casa muncesc pe branci. Asta-i viata
Diana , nu credeam ca imi simte careva lipsa, pentru ca nu scriu zilnic, nici macar saptamanal Scriu cand si cum apuc si eu, dar ma straduiesc sa citesc macar postarile cu informatii importante.
Ma intrebai de pompa: da, o mai folosesc, pentru ca Timi a avut asa un program aiurea de papa...toata ziua mai mult se juca decat papa, iar seara, pe cand sanii nu mai erau asa plini (daca nu sugea ziua, normal ca se reducea si productia...) era ca venit de la foamete. Ii dadeam din ambii sani si tot nu se satura. Asa ca, am bagat pompa la inaintare ca sa imi mentin laptele si sa fac fata fitzelor lui
Am fost azi la masuratori: a luat neasteptat de bine in ultima luna: 600 de grame dar tot nu si-a dublat greutatea de la nastere, cum vad ca au facut-o deja multi puiuti de-ai vostri. Insa, eu sunt multumita asa, pt ca stiu ca are ritmul lui de crestere.
Am vorbit azi cu pediatra, si imi spunea ca abia dupa o luna de zile de cereale cu orez sa introduc piureul de cartofi (facut cu lm). Din ce am citit pana acum pe aici...nu am mai auzit asa ceva si mi se pare destul de straniu. Ea spunea sa incep cu 2 lingurite de faina de orez cu lapte, a doua zi 4 lingurite, apoi 6, si tot asa pana ajung sa inlocuiesc o masa/zi. Apoi, masa aceasta de cereale sa fie data numai de 3 ori pe saptamana timp de o luna. Iar dupa luna asta sa introduc cartoful (piureul), apoi morocvul fiert, apoi morcov in amestec cu cartof, si apoi...mai vorbim
I sa- mai sugerat cuiva asemenea "schema"?
Edit: sunt obosita si nu stiu daca se intelege clar de ce ma mir. M-am bucurat ca ordinea in care mi-a spus sa le introduc corespunde cu cea din schema Dianei dar am ramas ca la dentist cand am auzit ca o luna intreaga sa-i dau doar fulgi de orez cu lm si abia apoi sa introduc cartoful. Pai daca tot la o luna introduc un aliment...incepe si copilul meu sa manance carne cand i-a creste barba
laviniablaga spune:
Am revenit si noi de afara.
Am fost la terasa...ca a fost soare si frumos...deci DA! Suntem parinti denaturati...copilul a fost cuminte....si s-a tot uita la lumea de prin parc si de pe trasa...l-a urmarit pe tata`so la biliard...ce sa mai...a fost ok!
dankutza spune:
citat din mesajul lui raluci_b krelia, shtephy, diana, alexa, simina, lumi, ramonac, many, miany, danan, laurica, ancutza, lylyana, monica, floricik, dankutza,lalu |
citat din mesajul lui laviniablaga Si mie imi lipsesc fetele amintite de tine Raluci...dar eu continui sa strig si sa sper la o revenire!!!!!!!!!!! |
Sunt ... prin preajma! Lucrez full time acum. Cand ajung acasa sunt luata de ... odihnita! Sunt obosita moarta!
Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
raluci_b spune:
dankutza - cum e bona, ce face cezarica?
fetele, eu am rudele sotului in germania asadar au comandat de pe site de acolo si cand ne trimit pachet pun si cele cumparate, insa Andre a zis ca ne ajuta cu babycookuri ieftinake ati uitat ?
Poze BUBU
asa creste Bubu
AdinaMia spune:
Dragele mele....
a trecut ceva timp de cand nu am mai scris....de citit mai citesc...dar nici cu asta nu ma laud:( timpul asta...
Va scriu pt ca am o intrebare....
Bebele meu are 4 luni jumate....si il alaptez la san...problema e ca noaptea se trezeste din 3 in 3 ore pt ca e f lenes noaptea....sa trezeste sa pape, dar nu reuseste decat sa traga de cateva ori, si adoarme...si peste cateva ore...iar...
In cateva nopti am reusit sa papam din ambii sani si atunci a dormit de la 11 la 6....
Vroiam sa va intreb daca ar avea ceva daca i-as da seara niste cereale....(nu stiu de care si ce....ma gandeam la milupa...sau nu stiu...)daca inca nu am inceput diversificarea....
Voi ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc....Pupicei:)
smaranditza spune:
Nu am uitat de Andre. I-am trimis PM dar nu mi-a raspuns. Probabil e ocupata si nu mai are timp si de beibicucurile noastre
Adina, intotdeauna am sustinut ca trebuie sa ne gandim mai mult la binele bebelui decat la al nostru. De aceea am luptat inca din spital cu alaptatul chiar daca am avut ff multe probleme la inceput si pe parcurs. Cred ca ar fi foarte intelept sa continui alaptarea exclusiva, chiar daca asta te-ar costa ceva ore de nesomn/noapte. Nu stiu daca te ajuta cu ceva sa iti spun ca nu esti singura care se trezeste la 3 ore sa-i dea lui bebe sa pape. Daca vei citi pe aici, vei vedea multe mamici care fac asta pentru puii lor.
Si apoi, nu mai ai asa mult pana pe la 5 luni - 5 luni jumate cand ai putea incepe usor cu cereale daca ai laptic putin. Eu zic ca ce a fost mai greu a trecut.
Editul editului: Exista un prag psihologic cred, pe care daca il treci, ai castigat batalia E greu sa citesti ca unii copii dorm legat 6-8 ore pe noapte, fata de al tau care se trezeste tot la cateva ore pentru oarece minute de supt. Insa fiecare copil e unic si are ritmul lui. Asa ca, daca reusesti sa nu te lasi influentata de ce auzi/citesti despre regimul altor bebei, cred ca vei rezista inca putin cu inceperea diversificarii.
mitzi2005 spune:
buna fetelor,
spun si eu repede repede doua vorbe:
mamaaaaaaa, ralu ai croozer....dc ii spun Motanului meu nimic nu ma mai "scapa" (noi avem deja scaunel de bicicleta ca al meu e mare ciclist). Sa-l folositi sanatosi!
smaranditza si eu iti simt lipsa (bine, eu sunt noua si "mai absenta" decat tine). Noi doua aveam acelasi DPN si tot timpul "am fost cu ochii pe tine"
in rest, felicitari dintosilor, vorbiciosilor, fulgusorilor botezati in weekend, sanatate maxima celor care au nevoie, o imbratisare stransa pentru RamoC (imi imaginez ca e greu, dar sunt convinsa ca puiul tau o sa-ti dea putere) si un pupic pentru Lavinia ca e asa cum e.
ma intorc la ale mele...
raluci_b spune:
citat din mesajul lui smaranditza Nu am uitat de Andre. I-am trimis PM dar nu mi-a raspuns. Probabil e ocupata si nu mai are timp si de beibicucurile noastre Adina, intotdeauna am sustinut ca trebuie sa ne gandim mai mult la binele bebelui decat la al nostru. De aceea am luptat inca din spital cu alaptatul chiar daca am avut ff multe probleme la inceput si pe parcurs. Cred ca ar fi foarte intelept sa continui alaptarea exclusiva, chiar daca asta te-ar costa ceva ore de nesomn/noapte. Nu stiu daca te ajuta cu ceva sa iti spun ca nu esti singura care se trezeste la 3 ore sa-i dea lui bebe sa pape. Daca vei citi pe aici, vei vedea multe mamici care fac asta pentru puii lor. Si apoi, nu mai ai asa mult pana pe la 5 luni - 5 luni jumate cand ai putea incepe usor cu cereale daca ai laptic putin. Eu zic ca ce a fost mai greu a trecut. |
si eu zic la fel Adina, sa mai stai, mai sunt fulgisori care se trezesc noaptea sa pape
Andre probabil(sper), ca e ocupata zilele astea si ca nu au vreo problema, rezolva ea si babicucurile
Poze BUBU
asa creste Bubu