Gravidute cu trombofilie -cap1-

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns terry75 spune:

Roxanica,eu nu sunt medic, asa ca iti povestesc experienta mea si parerea mea. Nu lua decizia in functie de asta. Eu am doar mutatia MTHFR A 1298 heterozigota. Restul analizelor mi-au iesit bine, inclusiv homocisteina. Din semnatura mea se vede cate sarcini am pierdut, asa ca mie nu mi se pare ca aceasta mutatie este de ignorat. Am consultat 3 hematologi, inclusiv pe d-na dr Uscatescu si toti mi-au recomandat clexane 0.4. Nu voi stii niciodata 100% daca acesta este motivul pentru care acum sunt in sapt 29 de sarcina, dar am ramas insarcinata de la prima ovulatie insotita de tratamentul cu clexane si nu voi renunta la el pana la final! Eu mi-am descoperit acesta afectiune cu ajutorul acestui forum, nu cu ajutorul medicilor, asa ca eu ma incred un Dumnezeu care probabil m-a indrumat sa ajung aici! Bafta tie si tuturor fetelor de pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

buna!
Fetelor eu vin cu o veste foarte, foarte rea. Micuta Gabriela, fetita Paulei de ieri dupa masa nu mai este printre noi. Dumnezeu a luat-o la el. de acum va fi ingerasul Paulei. Sa le dea Dumnezeu multa putere parintilor si sa aiba grija de ei!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Doamne ce veste trista!!!! Nu se poate!!! Condoleante Paula si sper ca sufletul tau sa-si gaseasca linistea.
Sa ne rugam pt sufletelul micutei Gabriela.

Eu m-am impacat cu soarta, ma bucur de viata de zi cu zi asa cum mi-o da DD si sper ca dc voi ramane vreodata insarcinata sa nu trec printr-o astfel de durere. Primul cap a fost cu 2 vesti triste, sper sa se termine si sa veniti numai cu vesti bune de acum incolo.

Miki Anul asta pun d'un pui

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 3 sarcini oprite din evolutie (8s,5s,4s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica84 spune:

multumesc foarte mult pentru sfaturi. am fost sambata la eco totul este in regula avem 10 saptamani. deocamdata voi merge pe acelasi schema cu aspenter si incerc sa fac rost de femibion sau de medyn forte. ma poate ajuta cineva cu un sfat cum sa fac rost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaas76_8 spune:

va rog mult, am nevoie de un ginecolog bun. eu am embolism pulmonar masiv , tromoboza venoasa profunda si filtru de vena cava .imi doresc sa gasesc un ginecolog bun care sa poata sa ma sfatuiasca ce sa fac, unde sa ma duc si ce analize sa fac.va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Cuvintele sunt de prisos in privinta fetitei Paulei .

roxanica, Femibion gasesti in Ungaria si Austria iar Medyn forte in Germania (Medyn forte se poate comanda online, dar nu mai stiu linkul; poate stiu fetele).

10+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

aaas,mai intai vb cu uscatescu.

mami de , premiata la concursul de dans 19+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Mi-se rupe sufletul citind asa veste proasta.
Condoleante Paula!

Terry te rog mult,spune-mi si mie daca este reala criza aceasta de Clexanne?Si daca da din ce tara se importa?

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Chiar am ramas fara cuvinte, nici nu mai stiu sa spun in astfel de situatii
Chiar ca a fost un capitol prost si sper sa nu mai avem asemenea vesti la subiectul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Paula! Sa-ti dea Dumnezeu puterea sa treci peste durerea asta si sa te gandesti cu drag la ingerasul tau Gabriela...

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot

Mergi la inceput