Gravidute cu trombofilie -cap1-
Raspunsuri - Pagina 20
felix76 spune:
Nu am cuvinte! 

Paula, condoleante!
Roxanica, la sfarsitul lunii mai voi ajunge eu in Ungaria si voi putea sa-ti iau femibion daca nu faci rost pana atunci. Activeaza-ti PM.
mutatie A1298C homozigota
If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile
letzy81 spune:
Felix te rog mult daca ajungi in Ungaria te interesezi daca ei au Clexnne si daca il putem campara?
Nu as vrea sa fac un drum degeaba.
Multumesc mult!
Am inceput sa ma crizez!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
14+
roxanica84 spune:
multumesc mult pentru oferta.da as vrea daca poti sa imi cumperi si mie. am activat pm.
terry75 spune:
Letzy, din pacate criza de clexane este reala! Eu lucrez la farmacie si am vorbit de mult la depozite sa ma sune imediat ce le intra.Asa am reusit sa mai fac rost, dar inca nu am canitatea suficienta pana la sf sarcinii. Se pare ca exista pe piata dar este directionat spre spitale. Daca ai vreo cunostiinta la farmacie roaga sa intrebe la Polisano sau Mediplus si sa-i roage sa-i contacteze cand primesc pentru ca se duce foarte repede. Daca apelezi la cineva din alta tara spune-i subst activa si concentratia ( ENOXPARINA)pentru ca s-ar putea sa aiba alta denumire comerciala.
Ma doare sufletul pentru Paula. Nu inteleg de ce se intampla asa ceva. Eu am aprox aceiasi varsta de sarcina care a avut-o ea si de tot atata timp traiesc intr-un cosmar.Imi pare rau pentru ea si pentru toate fetele care patesc ceva rau sau nu se pot bucura de una din cele mai frumoase perioade din viata unei femei! Sa ne ajute Dumnezeu sa ajungem cu bine la capat si pe Paula sa poata sa-si revina cat mai repede!
Ana_Perianu spune:
Eu am gasit azi la o farmacie din 1 mai atat 0,6 cat si 0,8. Nu exista 0,4 si voi cred ca asta aveti nevoie. Ar fi si varianta (extrema de altfel) sa va luati de 0,2 si sa faceti 2/ zi
Terry – vezi ca poate tu iti faci stocuri de o anumita concentratie insa stii ca e posibil sa se schimbe in timp…
22+
felix76 spune:
Buna,
Roxanica, ai PM.
Letzy, voi intreba in Ungaria de enoxoparina de 0,4 si 0,6. Cred ca sunt valabile retetele din Romania, singura problema va fi ca nu vom putea lua compensat. Pt bebe facem ce-i mai bine.
Terry, ma gandeam la o varianta: daca clexane se da doar intraspitalicesc, oare nu putem sa ne internam 2-3 zile pe luna si apoi sa ne dea din spital cantitatea pt luna intreaga??? Intreb si eu... O alta varinata ar fi fragmin-ul (deltaparina este subst activa) care e tot heparina cu masa moleculara mica. In prospect scrie "Fragmin a fost administrat femeilor gravide, nefiind inregistrate efecte daunatoare asupra evolutiei sarcinii si a sanatatii fatului si a nou-nascutului. Nu se stie daca Fragmin trece sau nu in laptele matern." Oare nu putem trece pe asta???? Fetele care mergeti la hematolog, intrebati va rog daca putem lua asa ceva!!
Felix
mutatie A1298C homozigota
If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile
letzy81 spune:
Mi-am innumarat dozele de Clexanne-31.Mai cauta sotul azi prin Bucuresti si daca voi fi nevoita voi face 2 de 0,2.
Asta ne lipsea nu avem noi atata neliniste pe cap
cu tromofilia asta.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
14+
trombofilia spune:
Va invit la Cap 2
Pt modificari pe prima pagina va rog sa scrieti cu rosu in cadrul subiectului.
Cine doreste sa se ocupe de prima pag o rog sa trimita PM trombofiliei