Gravidute cu trombofilie -cap1-
Raspunsuri - Pagina 18
letzy81 spune:
Am mai citit o data.
Recoltarea se face pana in ora 10 si rezultatul in aceeasi zi dupa ora 14.
Dr Uscatescu va fii plecata dupa 19 mai pana pe 1iunie,am fost acum o sapt la Fundeni.
Bafta multa!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
13+
Ana_Perianu spune:
Letzy – si a mea nu mi-a zis pas dar incearca sa ma convinga ca e mai bine cezariana. N-as fi avut nici o obiectie daca n-as fi aflat ca e tactica ei si la fel incearca pe toata lumea, invocand diverse motive …
Eu sa stii ca am mancat si rosii si castraveti. Insa asta nu inseamna ca sunt exemplu bun, poate de asta imi creste rezistenta pe artere, he-he
. Glumesc … sincer nu cred, adica ma gandesc ca daca alimentatia ar putea avea asemenea efecte ne-ar instrui atent la Fundeni, nu ?
Roxanica – din tot ce am citit, MTHFR asta nu are nici un impact daca nu duce la cresterea homicisteinei. Atata timp cat la tine e normala, ai putea sa consideri ca …nu o ai. In plus, tu oricum iei deja preventiv Aspenter si vei mai lua si restul medicamentelor recomandate pt a tine MTHFR sub control, deci nu te ingrijora. Monitorizeaza-te periodic si tine legatura cu dr. U, ca sa fii linistita. Sincer si eu as da o fuga (de la Craiova e impropriu spus) la Fundeni, sper sa nu-ti fie complicat
Ups, am uitat sa incep cu <Felicitari pentru sarcina !>
Tamaryllis – mie la Fundeni nu mi-a facut niciodata homocisteina, de unde deduc (dar e doar o supozitie) ca nu se poate face acolo. Scrie-I si tu mail d-nei dr U si vezi ce-ti spune.Eu mi-am facut homocisteina la Synevo, mi-a venit rezultatul cam intr-o saptamana.
Nu iti trebuie trimitere pentru Fundeni. De preferat e sa ajungi cat mai repede din momentul in care ai un test pozitiv, insa faptul ca esti deja pe Clexane 0,4 iti asigura o perioada... de confort, insa eu zic sa nu treci de saptamana 6 pana sa ajungi acolo.
Si eu am luat (de capul meu) 0,4 pana sa ajung la Fundeni (am prins perioada sarbatorilor si ea a fost mult plecata in ianuarie) si m-a felicitat. Bafta si asteptam o veste minunata !
Fetelor, ca sa inteleg: voi exact cat omega 3 luati pe zi ? Eu iau doar o pastila de 800 mg.
22+
letzy81 spune:
Ana si eu tot de 800,unul pe zi.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
13+
tamaryllis spune:
Fetelor, multumesc!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
lalala13 spune:
fetelor am si eu nevoie de mailul dnei uscatescu. ma poate ajuta cineva?
va urez sarcini la termen si bebei snatosi!
----------------------------------------------
my somebody.... 
30+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
tamaryllis spune:
Voi mai faceti clexane? sau v-a trecut pe fraxiparin? Mie mi-a spus ca voi trece pe fraxiparin, intrucat nu se mai gaseste clexane.
Mi-e un pic teama, dar banuiesc ca stie d-na Uscatescu ce face, nu?
Daca faceti clexane, de unde cumparati?
fericita!
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
letzy81 spune:
Luna asta am gasit foarte greu in Ploiesti Clexanne,19 doze.Am intrat in panica si sotul a cautat in Buc si mi-a mai luat 14.
Eu nu vreau sa trec pe Fraxiparin si daca e nevoie am sa ma duc in strainatate pt el,sper sa-mi pot permite si financiar.Eu stiu ca e mai bun Clexanne.Sigur Dr U stie mai bine(de ex mie mi-a zis ca nu trecem pe Fraxiparin,probabil ca mutatia Fct V e mai grav decat ce ai tu).
Ma cam termina psihic treaba asta cu Clexane dar pt puiutul meu facem orice!
13+
tamaryllis spune:
Cand zici ca e mai bun clexane te referi la traversarea placentei? pe prosp. scrie ca pt fraxiparin studiile sunt limitate, iar la clexane cum ca nu traverseaza placenta.
Sper sa fie bn pt mine in continuare si vb ta, daca e nevoie mergem si in alta tara sa luam. In Ungaria oare merg retetele din Romania?
fericita!
letzy81 spune:
Da,stiu ca este mai sigur pt bebe.
Si eu Tamaryllis am aceeasi intrebare si frica:oare ne dau cu retete romanesti?(compensat/gratuit in niciun caz)
Totusi eu sper sa nu fie naiba chiar asa negru.
14+
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didiloo Bebelusul Paulei s-a nascut la 28 de saptamani si 2 zile. Acum este bine, dar urmeaza o perioada critica de 3 saptamani. Paula poate sa mearga sa o vada la fiecare 3 ore cate o jumate de ora, atunci cand alapteaza restul mamicilor. 24+MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
Paula! multa sanatate micutei Gabriela. In mod sigur printesa e o luptatoare.
Recuperare grabnica, atat tie cat si Gabrielei!
didiloo! sa ne mai aduci vesti! si sa-i transmiti Paulei ca ne gandim la ea si ne rugam sa fie totul bine
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009