Gravidute cu trombofilie -cap1-

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Rocris – m-am interesat: nu ai putea inainte de orice sa faci biopsia de vilozitati coriale ? sau chiar amniocenteza … Pliul nucal cat e ?
Draga mea, am gasit pe alte forumuri fete care au primit acelasi diagnostic si in urma acestei biopsii au descoperit ca au un bebelus perfect sanatos. Sunt sigura ca ai citit si tu. Nu-ti pierde speranta, draga mea

Am citit acum pe net si despre nasteri premature si am aflat ca peste 28 de saptamani bebelusii au mari sanse sa fie bine, nu putem decat sa ne rugam sa fie bine …

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Rocris am ramas socata cand am citi postarea ta. Doamne...nici nu sti ce sa spui. DAr si parerea mea este ca daca te duci la Stamatian sa ii vb ci de amnicenteza. Si abia dupa ce ai facut amnicenteza sa va pronuntati de intrerupere. Ma rog pt voi DD ajuta.

in asteptarea unui ingeras

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Am fost la dublu test; inca nu am rezultatul, dar ecografista mi-a spus clar: higroma chistica, incompatibila cu viata. Bebe e intr-o pelicula plina cu lichid, n-ar supravietui oricum nasterii :(. Sunt 2 cauze posibile: una genetica, avand in vedere ca de obicei higroma chistica e asociata cu Sindromul Turner, sar alte boli genetice, sau fizica, adica inima nu e fotmata cum trebuie si s-a 'decompresat' (parca asa a zis doctorita), si prin urmare a iesit lichid. Din pacate, nu se mai poate face nimic, doar analiza genetica a embrionului (care deja e fat), si biopsia vilozitatilor coriale, care se preleveaza din tesutul uterului.
Va multumesc din nou ca ati fost alaturi de mine! Va rog foarte mult sa nu va stresati ca o sa vi se intample si voua, ce mi s-a intamplat mie e la limita absudului (cine a auzit de higroma chistica? Da' sa ti se mai si intample...). Deci eu bat oricum orice record la ghinion, nu aveti cum sa ma intreceti! :)
Va doresc din tot sufletul sa aveti copii sanatosi si sa va bucurati de ei. Si, mai ales, sa va bucurati de ce aveti deja, sa nu va construiti visele si planurile in jurul a ceva care nu exista, cum am facut noi. Am ajuns cu Cip la concluzia ca relatia noastra e mult mai importanta, si, daca ne hotaram ca sunt deja prea multe ghinioane, o sa facem demersuri sa adoptam un copil. Poate ne asteapta deja undeva...
Ma bucur ca am fost atat vreme langa voi. O sa incerc sa raman, dar nu promit nimic :).
Va pup, si va tin pumnii! >:D<

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Rocris Doamne nu imi vian sa cred.Parerea mea e sa nu te dai batuta. Fa si analiza vilozitatilor coriale. Fa totul pana la ultima analiza posibila. Poate e inutil ceea ce scriu acuma , dar pur si simplu nu imi vine sa cred.
Va doresc multa putere sa treceti peste aceasta incercare. DAr sigur a fost defect gentic si poate e mai bine asa, decat mai tarziu sa suferiti si mai tare. Lasati sa treaca o pauza. Sunt alaturi de voi si daca pot sa tea ajut cu ceva daor sa imi scrii.

in asteptarea unui ingeras

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Rocris – esti o persoana deosebita pentru simplul fapt ca in astfel de momente tu te gandesti la noi…
Am asteptat cu sufletul la gura sa scrii si am sperat pana in ultima clipa ca e un diagnostic gresit.
Nu stiu ce sa zic … in astfel de situatii cuvintele chiar sunt de prisos. Iti doresc si tie sa te bucuri de lucrurile frumoase din viata ta. Oricum, sa stii ca acum mai putin de un an eram in acelasi punct ca si tine insa iata … viata este plina de surprize. Uneori mai sunt si frumoase …

Fetelor, am senzatia ca acest subiect va ramane pustiu …

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Cristina sa dea Dumnezeu sa treceti cu bine peste aceasta incercare!!!Cred ca toate se intampla in lumea asta cu un motiv,si cum spuneai si tu,poate undeva va asteapta un sufletel singur.Sau poate ca Dumnezeu va mai pune la o incercare,inainte de a va da un copilas.Imi pare atat de rau,cuvintele sunt de prisos...
Da,e adevarat ca ne gandim ca si noi putem pati asa ceva...mai ales ca tu ai luat tot ce trebuia...oare de ce s-a intamplat asa ceva???
E atat de nedrept...Dar sunt sigura ca Dumnezeu o sa va ajute,trebuie doar sa aveti incredere!
Suntem alaturi de tine!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata

MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

rocris,imi pare norm de rau.nici nu stiu ce sa mai spun.daca te pot ajuta cu ceva...
cred ca fetitza paulei are sanse.asa s-a nascut si baietelul colegului meu.acu are 11 ani si e un copil super.Doamne ajuta!mai cunosc pe cineva care a nascut o fetitza la 6 luni si ceva.si e ok.sa ne rugam pt ele.
of,ce vesti!

mami de , premiata la concursul de dans 17+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Va citesc din umbra pentru ca m-ati "luat" cu voi de la capitolul celalalt. Nu-s gravida, numai aspianta dar cu probleme de trombofilie.

Nu pot sa cred ca se intampla asa ceva, Rocris n-am cuvinte! Nu-i cinstit! Sunt cu tot sufletul alaturi de tine! Am stat cu ochii-n calculator, doar doar o fi o greseala... Din pacate nu a fost asa! Va doresc tie si sotului tau multa putere sa treceti peste durerea asta cumplita!

Paula, ma rog pentru voi doua! Fetita ta trebuie sa fie o luptatoare!

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

cristina imi pare rau din suflet. nu-mi vine sa cred. imi amintesc ce bucuroasa ai fost cand ai ramas, dar in acelasi timp tematoare, iti faceai probleme pt. mutatiile de trombofilie....si acum....Doamne ajuta sa aveti cat mai multa putere...imi pare nespus de rau!
Am vorbit cu Paula, am sa-i transmit toate gandurile voastre bune!

24+
MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draghiluiza spune:

Rocris, imi pare nespus de rau.Stiu ca in aceste momente cuvintele sunt de prisos. Nu am cuvinte sa spun ce simt.Va doresc sa fiti tari (tu si sotul tau)si sa treceti cat mai usor peste acest necaz.

Mergi la inceput