Gravidute cu trombofilie -cap1-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Ana, multumesc pentru raspuns! Asa stiam si eu, dar cautam o solutie sa-mi conving hematoloaga din Cluj sa nu-mi creasca doza de Clexane, daca nu e cazul .
Cat despre analizele tale...eu as merge la Fundeni. Desi nu stiu ce ti-ar mai putea zice sa iei. Dar macar sa stii ca e ok .

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc! 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry75 spune:

Luiza, imi pare rau ca nu am reusit sa intru pe forum pana acum! Incearca sa nu te stresezi, daca poti, in legatura cu toate simptomele. Din ce am citit pe forum, fiecare din gravidute simte putin altfel. Eu am avut sanii umflati, dar nu m-au durut de loc. In legatura cu colul, m-a stresat si ma streseaza si acum medicul meu: ba e scurt, ba e dilatat, ba nu e! Cand ma strezeaza ma duc si la alt medic. Al meu e de 3.3cm si am intels ca sunt probleme daca ajunge la 2.5cm, cand se necesita cerclaj.
Eu nu am luat tarosin! Am luat: clexane 0.4/zi, vitamina c 500 1/zi, utrogestan 6/zi,( nu am luat progesteron injectabil) elevit 1/zi si no-spa cand se intareste burtica ( adica zilnic)
Atunci cand sunt stresata de ganduri negre, spun o rugaciune si ma gandesc ca daca Dumnezeu m-a lasat sa tin sarcina aceasta, dupa ce am pierdut alte 4, atunci probabil ma va ajuta sa o tin pana la final! Sa dea Dumnezeu sa fie bine si la tine si la toate gravidutele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy80 spune:

Fetelor, (in special letzy si rocris, ca suntem aproape de 13 sapt) ce facem cu bitestul? As vrea sa aflu parerea voastra, mie mi-e cam frica sa il fac. Cred ca fiecare am pierdut cate 2 sarcini.
Cu bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

rocris,peste vreo 2 sapt,sper,o sa intreb si eu pe Rotaru pe cine imi recomanda.
fetelor,eu in sapt 21 plec in Anglia cu avionul si am emotii.unul dintre medici a zis ca e ok.dar am vise nebunesti.

mami de , premiata la concursul de dans 17+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Fetelor, eu am o veste cumplita: azi la eco ni s-a pus diagosticul de Higroma chistica (localizata la nivelul cefei, traduce o tulburare a circulatiei limfatice si se constata in sindromul Turner si sindromul Down. Higroma chistica poate regresa spontan sau evolutia este mai frecventa spre hidrops fetal). Medicul meu m-a trimis pt. a doua parere, maine fac dublu test, si joi intrerupere de sarcina...
Sunt in stare de soc.

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc! 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

cristinanu-mi vine sa cred! Imi inchipui cat esti de speriata. sa ceri inca parerea altor medici. Doamne ajuta sa nu confirme.
Va aduc si eu o veste despre Paula por. A nascut azi noapte o fetita de 900 de grame. Ieri i s-au rupt membranele si a inceput sa aiba contractii la fiecare 4 minute. Acum sunt in spital si cu ajutorul lui Dumnezeu speram ca fetita sa fie o luptatoare si o invingatoare!

24+
MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

M-am socat...

rocris - te rog te rog nu lua inca nici o decizie pana nu mai mergi la cel putin inca un dr. Probabil ai mai citit si tu ca erori se mai intampla ...

Despre paula : si bebelusul e ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

rocris, nu am cuvinte...Iti doresc multa, multa putere.

didiloo, la cate saptamani s-a nascut fetita pauleipor?

8+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

Bebelusul Paulei s-a nascut la 28 de saptamani si 2 zile. Acum este bine, dar urmeaza o perioada critica de 3 saptamani. Paula poate sa mearga sa o vada la fiecare 3 ore cate o jumate de ora, atunci cand alapteaza restul mamicilor.

24+
MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Maine fac dublu test si mai merg la un eco, al 3-lea, la unul din cei mai buni ecografisti din Cluj (Stamatian).
Sper din suflet ca fetita Paulei sa fie o invingatoare. Gabriela, ma rog pentru tine!

Mergi la inceput