Gravidute cu trombofilie -cap1-

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draghiluiza spune:

Citat:
citat din mesajul lui terry75

Luiza, ma bucur ca totul e ok cu tine si cu bebe! Imi pare rau ca nu am intrat pe forum de mult si nu ti-am dat sperante atunci cand ai avut nevoie. Daca crezi ca te ajuta experienta mea, sa stii ca am avut scurgeri maronii pana pe la 12 saptamani. Am avut o data si scurgere rosie ca la menstruatie, dar nu am intrerupt clexanele niciodata. Singura deosebire de tratament este aspenterul. Eu nu am luat.Sa dea Dumnezeu sa fie bine si la tine si la toate fetele de pe forum!Daca va mai pot ajuta cu ceva, cu mare drag.( eu sunt acum in saptamana 26)In weekend nu am internet! Va raspund duminica!

Mutatie MTHFR A1298C heterozigota, 3 sarcini oprite in evolutie: 4s, 6s, 6s si o sarcina extrauterina

Multumesc mult pentru raspuns. Te rog sa-mi spui si mie daca mai tii minte cum erau colul si sanii. La mine colul este cand sus, cand jos, iar de ieri sanii ma dor putin, dar nu mai sunt asa tensionati.Sper sa nu se fi intamplat ceva cu bebele meu. Tu ai luat tarosin sau vitamina C? Dar progesteron injectabil? cat?

Saracina usoara in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draghiluiza spune:

Eu am luat ieri clexane de la Sensi Blue compensat 100%. Bifa trebuie pusa doar la gravida, nu si la salariat.
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Mi s-a spus ca nu va mai exista Clexane in farmacii si ca de luna viitoare va fi doar cu circuit intraspitalicesc...Sper sa fie doar ceva temporar, desi, nu m-ar mira sa se intample pe termen lung asa ceva.

Nu prea am avut optiunea sa incerc la multe farmacii, ca doar la una am mai gasit...Asa ca am luat in limita plafonului de 300 lei si restul le-am platit. Am luat tot ce mai aveau pe stoc (40 de seringi).

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

O doamne! Si o sa ne internam sa ne facem injectiile?

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc! 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Balanta sper sa nu fie asa ca asta ne mai lipsea,nu aveam noi destule probleme!
Rocris eu duminica schimb semnatura

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Cum esti Letzy?
Sapt. viitoare intr-o zi (inca nu stiu care, probabil marti), mergem iar la eco, poate-i vedem si sexul.

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc! 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Buna fetelor

Scuze de o absenta asa lunga dar am fost plecata si apoi de cand m-am intors miercuri sunt in mutari, dar m-am instalat intr-o casuta noua pe care o ador (inca nu m-am apucat de camera bebelinei, am zis ca mai astept)
Noi suntem bine, o simt pe iubirea mea mica de cateva ori pe zi, e dansatoare mare si cred ca pe masura ce creste devin f constienta de ea.
La mine e acum cea mai mare perioada de pauza de eco, azi implinesc 3 sapt si abia merg luni la morfologica, mi-am facut programare de acum cateva luni la Dr Pop, sper sa fie totul bine. La Fundeni n-am ajuns cred ca de o luna, si daca ma ajuta DD sa nu-mi fi crescut rezistenta pe artere nici nu m-as duce

Referitor la Clexane: ma intreb daca ar fi foarte grav sa trecem pe Fraxiparine. In fond am inteles ca aceeasi substanta, nu ? M-am plictisit de vanatoarea asta de Clexane, zau
Ariadna, si eu am acelasi tratament (difera doar doza de Clexane). Ce coincidenta !
1 sarcina oprita in evolutie, proteina C - 52% (v. n: 70-130%)/MTHFR : mutatia C 677T – heterozigot/ factor XIII - V 34 L homozigot
20+, tratament Clexane 0,6 + 0.8 (2 ori/sapt), aspenter, omega 3 + complex B, vit.C, Magneziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

si eu tot la dr.Pop am facut morfologica de trim.2... inca o coincidenta! sa stapaniti sanatosi casuta noua si va puteti apuca de aranjatul camerei bebelinei, ca timpul trece foarte repede si vei vedea ca aproape de nastere vor fi multe pregatiri de facut!

va pupic

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

referitor la fraxiparine, am vrut sa va spun ca nu e chiar acelasi lucru cu clexane... dupa nastere noi, trombofilele trebuie sa mai urmam tratamentul cu anticoagulante injectabile inca 6 saptamani (sper ca v-au spus medicii vostri treaba asta) ca altfel e risc mare de tromboze... ei bine, eu am facut dupa nastere in loc de clexane 0,4 fraxiparine 0,3 ca-l aveam cumparat deja in casa si expira daca nu-l faceam... efectul nu e acelasi, eu am simtit diferenta.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Rocris eu ma duc miercuri la echo,miercuri seara cica pt bitest si apoi as vrea sa ajung si la dr Uscatescu.Deja ma apuca iar emotiile
La tine se vede burtica?Eu am senzatia ca e cam mare pt 12 sapt ale noastre
In rest aceleasi stari,greturi,somnolenta..

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

11+

Mergi la inceput