Gravidute cu trombofilie -cap1-

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draghiluiza spune:

grvidutelor, va multumesc mult pentru sfaturi.
sincer imi sunteti de mare ajutor.sarcina este obtinuta prin fiv.
ziua de luni mi se pare asa de departe pana vad bebele din nou...sau poate apare si celalalt pe care doctorita nu l-a mai vazut.cine stie.

va pup pe voi si pe bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

e vreo gravidutza care are chef de serviciu?eu de cand sunt insarcinata nu ma mai pot mobiliza ca inainte.de abia fac ce e musai.nici acasa nu-s mai breaza,dar mai merge......imi place casutza cocheta,si de asta mai fac cate ceva.

mami de , premiata la concursul de dans 16+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Nici eu nu prea am chef de munci.Mai rau e ca nici pe acasa nu am chef de nimic.Stau mai mult in pat,e un mare chin sa gatesc cate ceva.A observat si sotul ca am devenit o lenasa fara pereche.Noroc ca mai face si el curatenie...mi se pare un mare chin.Si apoi era si el cu mine cand dr Uscatescu a zis FARA EFORT...

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

sotul ma ajuta la curatenie,mama face mancare,eu mai "carpesc" cate ceva cand am chef.parca as fi drogata,asa ametita sunt.offff
las ca trece......

mami de , premiata la concursul de dans 16+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Fetelor, va rog, spuneti-mi, referitor la codul ce se scrie pe reteta de Clexane pt gravide, aveti un alt cod trecut in afara de 219?
Fiindca eu am codul 219 pe reteta, si totusi, mi s-a spus la farmacie ca depasesc plafonul si farmacista m-a trimis inapoi la medicul de familie sa imi faca alta reteta...

Multumesc anticipat!

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

La mine e 225 si este bifat gravida.
Luna aceasta am reusit noi sa luam gratuit.A trebuit sa-mi conving dr de familie ca am acest drept.Sper sa nu mai intampin alte probleme.
Daca e bifat gravida si scrie ca e compensat 100% ar trebui sa iti dea.Mai incearca si la alta farmacie.De ex cumnatul meu este la Sensi blue si-mi tot zice ca nu-i compensat 100% pt ca ar face parte din lista B.
Multa bafta!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Letzy, ai un cumnat tare ciudat: noi ultima data chiar de la Sensi Blue am luat, compensat 100% .

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc! 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

letzy, multumesc. La mine scrie la pret net 00 B si codul, cum am mai zis, este 219. Oare din cauza asta sa nu mi-l fi dat 100% gratuit, ca e pret net 00 B in loc de 00 A?

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry75 spune:

Luiza, ma bucur ca totul e ok cu tine si cu bebe! Imi pare rau ca nu am intrat pe forum de mult si nu ti-am dat sperante atunci cand ai avut nevoie. Daca crezi ca te ajuta experienta mea, sa stii ca am avut scurgeri maronii pana pe la 12 saptamani. Am avut o data si scurgere rosie ca la menstruatie, dar nu am intrerupt clexanele niciodata. Singura deosebire de tratament este aspenterul. Eu nu am luat.Sa dea Dumnezeu sa fie bine si la tine si la toate fetele de pe forum!Daca va mai pot ajuta cu ceva, cu mare drag.( eu sunt acum in saptamana 26)In weekend nu am internet! Va raspund duminica!

Mergi la inceput

Balanta nu prea stiu.Sotul zice ca pe reteta trebuie bifat neaparat garvida si nu salariat,ceva de genul.Eu zic sa mai incerci si la alta farmacie.
Rocris chiar i-am zis cumnatului meu ca sunt fete care-si iau de la Sensi blue gratis clexanul.A ramas sa se intereseze dar oricum nu stau in baza lui desi poate mi-ar fi fost mai usor.

11+

Mergi la inceput