*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (397)
Raspunsuri - Pagina 9
blankar spune:
Vali am uitat sa iti spun ca Marc e asa cu somnul ca si Luca
ziua numai afara doarme bine
in casa maxim 1 ora si se trezeste
afara doarme si 3 ore
azi nu stiu ce o sa fac ca ploua si nici balcon nu am
mai are si muci!
http://community.webshots.com/user/blanka75
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blankar azi nu stiu ce o sa fac ca ploua si nici balcon nu am http://community.webshots.com/user/blanka75 |
trebuie sa-ti faci unul
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
mstela spune:
Aniversare Teutza![]()
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mimonix spune:
Superbe toate pozele 
Valen nu stiu daca "au stat de vorba", nu-mi aduc aminte ! Dar poate il tine minte ca fiind cel care si-a vrut inapoi cadoul 
Teo a fost f incantata cand i-am povestit ca am mai descoperit un prof de mate in anturaj , deci tinem aproape ca o sa avem nevoie de "trips and tricks" din interior peste doi ani ![]()
Olgu eu cred ca i-am smuls lui Radu un zambet cand am povestit cum avem noi grija de masinile personale
Sau d-aia l-a luat durerea de cap, gandindu-se cu ce nebuna s-a imprietenit nevasta-sa 

Ma uit in poze si-mi dau seama ca am fost imbracata in aceeasi paleta cromatica cu Ariel.Nici daca ne vorbeam nu ne iesea asa de bine ![]()
Clau tre' sa zic si eu de Azan si si mie imi place extrem de mult, are o fatuca de ingeras si un suflet fff bun.Pe mine m-a cucerit definitv asta vara in parc, cand facea el o "ceva" (cazemata, casuta, nu mai stiu) in salcia aia si Dudu si Rebe tot printre picioarele lui . Nimic n-a zis, nici o secunda n-a fost deranjat, ba chiar l-a bagat in seama pe Dudu cu seriozitate asaaa...i-a dat atentie
Nu stiu cat tine de educatie la varsta asta si cat de caracter, inclin sa cred ca a mostenit un caracter frumos
La fel de mult mi-a placut si de Stefan al Nicoletei, cam pe acelasi calapod dar nitel mai "iute" la manie...mai justitiar asa 
Tot la capitolul copii mari, Alexuta de Ariel ieri m-a impresionat/amuzat rau
pentru ca isi murdarise nitel dresul jucandu-se in curte si pentru ca am fost martora evenimentului a tinut sa-mi dea roata de cateva ori si sa ma roage de fiecare data "sa nu-i spun lu' mami"
Azi cred ca pot sa-mi permit , ca deja mami a vazut ciorapeii murdari
Dar am inteles cine-i sefu' in casa aia 

Sunt scumpi rau rau
Iar la extrema cealalta de varsta, bebe Luca , despre care pot sa zic ca nu "l-am vazut si nu l-am auzit ", asa copil cuminte n-am vazut in viata mea 
And the know the Oscars 

....premiul cea mai tare freza goes to
: TEEE!
, pentru cea mai profunda privire goes toooo
Sofie
(ti se pune nod in stomac nene, daca va alege sa fie profesoara unul n-o sa miste in banca
) , pentru cea mai noua prietena a mea
:Zanaaa ,care mi se pare ca deja ma recunoaste si m-a recompensat cu niste zambete cuceritoareee 
, pentru cel mai "fetita" baiat
:Te(r)oooo
....cele mai elegante domnisoare
: Beca si Iulia 
, cea mai copilaroasa fatuca , bucalata si zambitoare
:Andreiuta de Criss (si Cris ce-a slabit 
) , cei mai frumosi ochi albastri
:Medeea
, cei mai energici baieti si pusi pe nazdravanii
: Mufa si Dede 
si ultimul dar nu cel din urma ,cel mai cel , mai mandru , mai primitor si mai vorbaret
nimeni altul decat sarbatoritul 
Sper ca n-am ratat pe nimeni sa pierd titlul de cea mai barfitoare ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Stelaaa, ce petrecere frumoasa! Si ce fetita de 2 ani frumoasa! 
------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!
mimonix spune:
Am vazut si pozele plimbaretilor de la Arad
si aniversarea Teei
...Doamne cand imi aduc aminte ca Dudu a luat de pe tava paharul cu vin, surubelnita si cheile de la masina ![]()
![]()
Clar , nu-mi convine si eu nu cred in astea 

Nu v-am zis ca azi noapte iar a cazut din pat
.De data asta insa, a cazut pe salteaua fostului patut peste care am pus o perna
Asa bine s-a simtit incat si-a continuat linistit somnul acolo 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
blankar spune:
Stela ai o domnisoara tare draguta!
daca a-si sti ca o sa am fetita ,azi m-as apuca de lucru!
dar mai astept
ariel_7000 spune:
, na ca a aparut si mamica "vrajitoare" a Alexutzei.
pai...sa lamurim misterul: aveam in rucsac 2 perechi de dresuri de domnisoara, SFASIATE!!! eu plec mereu la pachet cu 2-3 bluze, 2-3 pantaloni, 2-3 dresuri, caci d-soara are o pasiune in a se juca de-a diverse animale si se taraste pe jos, asa ca se lasa cu "victime textile". si cum pe ea avea ultimul dres, i-am atras atentia sa nu-l faca praf si pe ala in 2 minute.
superba petrecerea!!! copiii frumosi, mamicile la fel, mor de invidie pe Clau, ca arata demential!!! si de azi intru la cura, ca m-am speriat de pozele in care apar eu...poze cu Orca, balena ucigasa ![]()
bubule, ai "liber" de la marcel sa ma duci si sa ma plimbi pe unde mergi tu, ca el nu stie cand si daca va avea concediu anul asta, asa ca, a zis ca are incredere in tine ca ai grija de mine ![]()
vali, multumim de invitatie, ne-am simtit fffffff bine, ne-a placut mult locatia.
noi nu ne-am semnat cadoul, dar sper ca-i vine bine lui matei, caci am cam avut emotii in privinta masurii (tricoul cu "my daddy is number 1"). catelul i-a placut? caci alex deja mi-a dat comanda de unul si pt ea, ca "daca unul adevarat nu-i aduce nimeni....macar asa" ![]()
dupa party, am predat somnorosul si scandalagiul la mama, apoi cu alex am fugit la cinema, am vazut "Printesa si broasca", super desen!!!! e si dublat in RO, ai auzit bubule? sa duci vladutul la el, sa aiba subiect de conversatie cu alex, caci am inteles ca au discutat despre dragoni la party.
apoi, eu si marcel, ne-am dus seara la spectacolul de patinaj, care a fost la SUPERLATIV!!!! am aplaudat pana mi s-au umflat si inrosit mainile
.
azi, am pierdut vremea pana acum la job, asteptand semnaturi care nu au aparut...asa ca ma suna ei, cand pot veni sa-mi fac lichidarea, caci inca nu am cererea semnata
. nu pot sa va zic ce ador sa stau pe drumuri, sa ma plimb prin oras si prin cladirea aia....ufff, de s-ar termina mai repede!
ajunsa acasa, m-a sunat curierul ca mi-au venit pensulele!!! yupiii! acum stau si le studiez si le invart pe toate partile, ma bucur ca aia mici la ele. de-ar veni mai repede si restul coletelor, ca nu mai am rabdare....de parca am avut vreodata!
nico, imi pare rau sa aud vesti proaste....
o sa pun si poze candva...sa le descarce al meu, sa imi fac ceva timp....
zoze, uffff, sanatate multa! sper sa fie bine TOT! 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ariel_7000 spune:
mai este vreo mamica care nu a facut pt baietel petrecerea de "taiere a motului"? noi nu am facut-o....nu stiu de ce, dar nu ma atrage ideea...mai ales ca nu stiu ce semnificatie are, in afara de prilejul de petrecere...are vreuna? ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"