*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (397)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Clau, si eu ti-am admirat puiutii. Tare frumosi mai sunt, au si cu cine semana desigur. Nici eu nu cred ca Razvan are doar 1.24. La varsta lor au cam 1.35-140.
Am vazut pozici de la petrecere. Se vede ca v-ati distrat rau.
Sunt restanta la urari rau, asa ca urez la toate mamicile sa va traiasca puiutii si mai ales ii urez Olgutzei sarcina usoara si un bebe sanatos.
Nico, am vazut cei mai frumosi ochi albastri din Austria. . Multa sanatate bunicului, poate e doar o zi mai proasta, poate vremea. Doamne ajuta sa se simta mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Si cel mai pus pe petrecere, cel mai in verva .......http://entertainment.webshots.com/photo/2209633150103382524PApyhD
Cred ca ar fi vrut sa fie oriunde altundeva , dar nu acolo... Nu, Olga? Mie asa mi s-a parut...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

intrebare de la sorella panicata de cele 12 ore de zbor: cunoasteti ceva pastile antirau, antipanica de avion, eventual usor tranchilizante?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Mai voia cineva tricicleta??? Am gasit niste site-uri si as vrea sa stiu daca se mai baga cineva.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, poate sa ia un distonocalm , o colega asa a facut fiind si ea foarte stresata de avion. Si i-a fost putin mai usor.

Raluca, mersi frumos. Acum chiar ca-s curioasa ca ziceti ca Azan e mai inalt, abia astept sa vad diseara.

Vali, super montajul de la petrecere. Si foarte tare poza de final cu Matei rapus pe canapea dupa atata joaca. Si Rebecca a adormit rapid dupa ce si-a baut lapticul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

La multi ani puiutilor care si-au serbat ziua de nastere!

Vali foarte frumoase pozele de la party!
cred ca v-ati simtit super!
Ce bucalat e Luca si ce seamana cu Matei!

Olga , felicitari!
sa ai o sarcina usoara si bebic sanatos!

Simo eu nu am vazut pozele,le mai pui o data plizzzzzzz!

Zoze mama ce ati tras cu blondinul,bine ca si-a revenit!

Luny ! 100 de vodka!

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ralucuta, saru'mana !

Clau, Razvi e un baietel exceptional, e tare tare atent si cumintel si rabdator, nu mai pot de el!!! Foarte frumoase pozicile

Nico, ce tare e Matei pe bici!!!

Valentina, ce surpriza!!! Outfit-ul lui Matei din ultima poza e de la noi ( am scris noi un "La multi ani!" pe biletelul de la punga ). Ii vine supeeeeeer!!! Pe Radu il durea oribil capul, asta pe langa faptul ca e el foarte sociabil de fel , mai ales in comunitati mari . I-a mai trecut dupa cafea bauta, dar bine nu i-a fost toata ziua. Suntem doi betegi, vai de copilul nostru

Gata, m-am lungit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

am fost la pescuit in acest week end,numai cu Eric
am pus cateva poze daca aveti chef sa va uitati
am dormit 2 nopti fara sa ma trezesc,asa de bine a fost!

http://community.webshots.com./user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Olgutza, mersi mult , si eu mor dupa Azanu' meu, e asa de bun! Hai ca o sa treaca starea asta de-acum, parol! Si-o sa vina fericirea si emotia lunisoarelor de sarcina si apoi n-o sa mai poti de nerabdare sa vezi fetisoara dulce de bebe mic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika
Valentina, ce surpriza!!! Outfit-ul lui Matei din ultima poza e de la noi ( am scris noi un "La multi ani!" pe biletelul de la punga ). Ii vine supeeeeeer!!! Pe Radu il durea oribil capul, asta pe langa faptul ca e el foarte sociabil de fel , mai ales in comunitati mari . I-a mai trecut dupa cafea bauta, dar bine nu i-a fost toata ziua. Suntem doi betegi, vai de copilul nostru

Gata, m-am lungit!!

A vrut el sa se probeze.. Si culorile sunt bestiale..
M-am gandit eu ca nu era in apele lui , Radu...

Mergi la inceput