*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (397)
Raspunsuri - Pagina 7
VALENTINA C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Eu sunt trista tare... am vorbit cu bunicul meu, care se simte rau... L-am intrebat ce il doare si mi-a raspuns cu o voce stinsa, indepartata, tocmai din adancul sufletului, ca il dor oasele... si apoi si mai incet: "Se apropie moartea...". M-a cutremurat... Nu vreau sa va intristez si pe voi, dar trebuia sa spun cuiva... ------------------ A venit primavara! |
Nico, imi pare rau!!! Poate e doar o perioada mai proasta pentru el...
Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);
VALENTINA C spune:
Matei a adormit azi la 10.45, fiind treaz de la 7..si acum doarme...Ne pregateam sa iesim afara, dar Luca a inceput sa urle de foame. L-am luat sa manance si in timp ce astepta sa termine Luca, a adormit pe covor
Hai ca incarc si eu pozele acum, sper sa nu se trezeasca asa repede..
Nicoleta spune:
Mai, de cate ori vad poze cu domnisoarele de pe crenguta ma apuca un dooor... Vreau si eu o fetita!
Clau, ce copii frumosi ai! Si Azan mi se pare ca creste ca din apa! Stii cati cm are?
Bunicul meu... este batran. Clar il afecteaza vremea asta schimbatoare, dat fiind ca al a avut soldul rupt!! si i s-a prins natural (acum merge doar cu cadru, are un picior mai scurt...). Are si 91 de ani... Of!
------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!
VALENTINA C spune:
Sa incep:
- Matei a fost foarte incantat de petrecere, sper ca si copiii vostri. Cand ii aratam pozele, imi zicea:" megem a gadi a petecele".
- Am avut o nemultumire: muzica..Am uitat sa iau de acasa cd-uri si la gradi n-am gasit ce as fi vrut, dar se pare ca a mers si asa..
- Legat de cadouri:
- toate hainutele ii vin foarte bine, sunt asa de colorate si de frumoase...;
- betoniera si avionul sunt la loc de cinste pe covor, iar intre figurinele lor Matei l-a identificat pe Manny si Kelly (de pe Disney Channel, daca stiti);
- casuta ocupa jumatate din sufragerie, dar e locul perfect de ascuns de ieri incoace;
- cartea e foarte frumos ilustrata, am citit deja 3 povesti din ea;
- diseara avem program de baie in spuma, ca aseara la 8 dormea tun;
- baloane am umflat si suflat la greu toata seara si toata dimineata;
- cuburile de la puzzle-uri le-am sortat si le-am asezat intr-o cutie mare pt diseara;
- i-a placut mult setul de rechizite, le-a scos din cutie si asezat in penar, scos din penar, pus pe covor, etc..;
- am construit si invatat deja figurile geometrice in spatiu;
- Winnie sta de vorba cu Aiurel in cutia de jucarii;
Sper ca n-am uitat niciun cadou..Imi pare rau ca nu toate aveau pe ele scris numele aducatorului si nu stiu cui pentru ce sa multumesc, dar va multumim inca o data pentru toate...
Si ma bucur ca fratiorii mai mari s-au distrat asa de bine...
Dupa petrecere insa, eu m-am simtit ca batuta, aseara imi era asa de rau, de dimineata la fel...Acum mi-a mai trecut, pt ca m-a sunat sefa sa ma invite diseara la petrecere la gradi..petrecere cu colegele de munca, cu mai multe ocazii...Si abia astept sa ma duc...
dau send si revin cand se incarca pozele
VALENTINA C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Bunicul meu... este batran. Clar il afecteaza vremea asta schimbatoare, dat fiind ca al a avut soldul rupt!! si i s-a prins natural (acum merge doar cu cadru, are un picior mai scurt...). Are si 91 de ani... Of! ------------------------------------ A venit primavara! A plecat primavara! |
Apropo de bunici, eu mai am 3, din fericire...Inainte mi se parea ca a avea 60-70 de ani esti batran, dar acum, la 80 de ani, bunicii imi par tot tineri...Si oricand s-ar intampla , tot devreme mi s-ar parea...
Sunt sigura ca asa gandesti si tu..
Nicoleta spune:
Da, Vali, oricand s-ar intampla este prea devreme! Este bunicul la care am crescut! Care ne iubeste foarte mult, sunt legata mult de el, am multe "de la el": temperamentul mai vulcanic, ochii verzi :)... El nu vrea sa stea decat la mama, nu vrea nici la fiul cel mare, nici la fiica ce mica... Si mama este bolnava si foarte obosita... si i se rupe sufletul cand il vede pe el bolnav sau abatut... Dar gata, ca deja am scris prea multe si nu vreau sa va intristez atata.
Vali, abia astept pozele!
VALENTINA C spune:
Gata si pozele:
http://www.onetruemedia.com/shared?p=aba6360a0d6a75adfc49b1&skin_id=701
clauclau spune:
Nico, mersi mult , asa este, Azan a crescut mult in ultima vreme, se dezvolta frumos. Are in jur de 1.25 - 1.28 cm. Sper ca nu ma insel, o sa-l mai masor diseara si iti spun. Si are 8 ani. El e baiatul meu cuminte si intelegator care imi zicea cand era micut si eu moarta de oboseala dupa 10-12 ore de munca : mami, acuma vine somnul! Uneori plangeam efectiv de oboseala si el plangea ca plangeam eu.
Nicoleta spune:
Clau, sunt sigura ca este muuult mai inalt, fiindca Stefan are 1,24 (sau avea). Azan pare cu mult peste 1.30. Sau pare asa fiindca Beca este mai scunda decat Matei... Dar masoara-l, chiar sunt curioasa!
VALENTINA C spune:
Mimo, fii atenta aici: aseara ii aratam lui Matei pozele si ii explicam cine e in fiecare; dupa ce am terminat, el zice "Dudu"; reluam pozele, sa-l cautam pe Dudu; il vede, pune mana pe monitor si zice "Vadut, Dudu", "vedem Vadut". Eu n-am observat, s-au jucat impreuna, au stat de "vorba"????