*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (397)
Raspunsuri - Pagina 6
Nicoleta spune:
Clau, imi pare rau ca micuta ta a inceput sa planga dimineata. Poate s-a obisnuit cu tine acasa mai mult (ai avut concediu de Pasti?) si acum ii este greu sa se readapteze la programul "normal".
La voi este primavara? Ca la noi nu mai este...
------------------
A venit primavara!
bitza037 spune:
neata....
am vazut si eu pozici de la Party....foarte frumoase...ma bucur ca v-ati distrat si-mi pare rau ca nu am ajuns si noi...asta este!!!!!
cum mai Naty sa ma tina viroza o luna???
bitza037 spune:
Cuscra, este mai bine blondul ??sa ne dai de veste!
Clau...nici nu vreau sa-mi inchipui cum ti s-a parut drumul pana ai ajuns acasa...micutza de ea.....a avut ea ceva de a reactionat asa....
Nicoleta spune:
Arielaaa, ai promis poze!
------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!
mimonix spune:
Neata!
Noi am avut ieri zi plina , cu botez dupa party de la gradi. Una din putinele zile in care ies in lume si constat ca n-am in ce ma imbraca, ca n-am mai fost la coafor de-un veac, ca nu incap in program si rufele si vasele si pieptanul M-am uitat la lumea din jur cu uimire , n-am subiecte comune de conversatie , nu stiu ce se poarta, nu stiu cat costa swarovski, nu stiu ce reduceri sunt la Debenhams, nu stiu care mai e atmosfera la serviciu, sunt tabula rasa si cu greu imi gasesc cuvintele "in lume" ....m-am intristat uitandu-ma in jur cati copii "noi" au aparut, cat de mult s-a schimbat lumea, cat de mult m-am distantat de cele lumesti ...ofof!
La party de dimineata insa, m-am bucurat mult sa intalnesc randunici si pui mici, pe unii nu-i mai vazusem de f mult timp decat in poze (Sofia, Iulia, Medeea) dar pe toti ma bucur cand ii vad de parca ar fi ai mei Gradinita m-a lasat cu gura cascata, poate fi clar una dintre optiunile noastre de viitor De Dudu sunt mandra si nu prea, in sensul ca a socializat el cu lumea (s-a lasat pupat, a dat frumos cadoul si pup lui Matei) dar nu a stat deloc impreuna cu ceilalti copii, tot timpul era in cercetare, vroia pe scari sau afara....plus accesele "distructive" de rigoare dar ma rog...
Sa va spun cu "afara" asta si cu educatia/noneducatia celorlalti. Noi mergem intotdeauna in locul cunoscut si acolo ne intalnim cu un grup de copii cu care se joaca Dudu de vreun an. In timp au invatat sa puna la comun jucariile, sa nu se mai certe, mamele sunt mereu "pe faza", activitatea se desfasoara pe o alee in jurul unei banci unde sunt parcate carucioare si triciclete...sau pe terenul de baschet. Daca mergem la locul de joaca , unde clar sunt mai multi copii si nu-i stim pe multi dintre ei, eu/mariana suntem in urma lui in permanenta. Eu ma catar pe toate ansamblurile alea dupa el (slava cerului ca sunt bine calculate rezistentele materialelor ) si daca apare vreun conflict cu vreun copil nesupravegheat il mediez personal si fara jena. La nisip e minunat dar se pare ca seara vine alta generatie acolo si se distreaza mancand seminte si scuipand cojile in jurul bancilor...lasa sticle, etc . Asa ca ne-am lecuit si de nisip, din pacate caci era o activitate care ii facea placere si necesita mai putin efort de supraveghere
Iote ce m-am lungit...se pare ca "doo vorbe" nu exista la mine
Imbratisez fetele triste Zoze si Nicoleta, multumim pentru pozele de la party (f frumoase) , am admirat si vienezii in parcurile lor mari si libere , felicitari Teei pentru frumoasa meserie predestinata si o incurajare pentru Olga:mai lasa rufele alea si necalcate ca merg si-asa iar greturile cica trec dupa 3 luni , mai ai putin
Fug la treburi ca sta productia
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
clauclau spune:
Da, Nico, cred ca asta este, am stat mai multe zile de Pasti cu ea. Si cu cat stam mai mult impreuna cu atat sta mai lipita de mine. Si noaptea cand simte ca plec de langa ea, ma striga si-mi cere mana si de multe ori imi cere sa o mangai. E tare, tare mamoasa si lipicioasa si vrea sa o tin mereu in brate.
luny spune:
neatza!
sunt zombi!!
am ajuns la ora 2 acasa, execelent!! ce ma bucuram!! direct in pat cu mine! dar la 3, Mufa s-a trezit si da-i si striga in noapte 'mamiiii, tattiiiiiii'.. in fine, a adormit in juma de ora, dar la 6, s-a trezit de tot, m-a calarit si pe mine si pe sormea, care dormea cu o mare perna pe cap si asta nu o vedea, si tragea de ea strigand 'tatiiiii'.. eu ii tot spuneam ca ta-su e la serviciu si e Iuli care doarme cu baloane. O lasa, dadea sa adoarma, si o lua de la capat: 'mamiiii, tatiii, Uiiii', si sarea de pe una pe alta.. la 8 ne-am ridicat din pat ca nu mai tinea.. sor-mea a plecat la serviciu, eu p-aici, sfarsita.. acum e afara cu ta-su.. zic sa va citesc nitel cat beau o gura de cafea, mai strang p-aici si cand vin ei, ma culc o data cu Mufarinul.
olgule m-ai pus pe ganduri... luna trecuta cm-ul meu a fost de 21 zile.. iar in rest, media e tot de 25.. deja nu mai stiu nici eu cand si cum sa ma protejez, cert e ca pana acum nu s-a lipit nimic accidental, dar nici nu cred ca-s monumental de fertila, ca si data trecuta trecu juma de an.. sper sa nu se intample inopinanta
nicoleta, sanatate bunelului, offf...am vazut parcurile vieneze, frumoase, la fel si protagonistii!
mira sunt faine pozele
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Clau, stii ca-ti spuneam ca si Mateiul meu are o perioada de ne striga de numa noaptea, cum se trezeste, pe amandoi!!! asa cred si la Rebe, are si ea o perioada de extra mamoseala, in care te-ar vrea numai pt ea.. dar eu cred ca va trece, uite azi a facut un prim pas spre normal.. asera, am sunat-o pe sormea sa vad ce fac si Mufa ma striga cu ton plangacios prin casa, mi l-a dat la tel, a vorbit mult cu mine si cand sa ia Iuli telefonul, asa s-a suparat, s-a pus pe un urlet si tavalit pe jos, ca nu a mai vrut nici mobilul inapoi sa vorbim.. am stat si eu cu inima cat un purice de cum s-or descurca... am sunat iar peste 30 min si mi-a zis sormea, ca a durat criza fix 3 min, dupa care a adormit dus, nici lapte nu a baut, l-a mutat in patut asta e.. mai sunt si momente d-astea, tre sa ne tinem noi tari!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Luny, cred ca asa este, trebuie sa ne tinem tari.
Pozici de aprilie cu Becca si Azan.
http://picasaweb.google.com/mamiderebe/Aprilie2010#
clauclau spune:
Bitza, asa este, drumul a fost cam zburat. Razvi m-a intrebat cum am ajuns ca ma sunase cu 5-10 minute inainte. Nici eu nu stiu, eram tare ingrijorata sa nu aiba ceva fizic, vreo durere ascunsa. Am ajuns imediat acasa...