*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (397)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRU!LA MULTI ANI FLORI!
Naty,of,si noua ni se intampla la fel la locurile de joak,si eu imi pun astfel de intrebari si sunt atat de dezamagita de non-educatia din jur...am mai spus,avem si noi un locsor de joak langa bloc si cand nu am putere sa plec mai departe ne oprim acolo..numai ca acolo sunt copii de vreo 4 ani atat de obraznici...parinti care nu se sinchisesc cand vad ca tot incerc sa le atrag atentia sa se dea la o parte sa o lase si pe Tea la topogan...si ce ma intriga cel mai tare,ca eu o invat pe Tea ceva si la ei vede total pe dos..ce sa mai inteleaga copilul??
Acei copii se urca pe topogan pe partea alunecoasa,eu ii tot spun teei ca nu e bine pe acolo ci pe scarita,ea tot vede la ei asa,nu poate sa ma inteleaga pe mine daca toti copiii se urca pe partea alunecoasa...mamele stau la barfe si atata tot...mi-e greata tare de ce va fi,ce viitor va fi in tara asta unde s-a pierdut bunul-simt,educatia..

Zoze,imi pare rau ca ati trecut prin ce ati trecut..sanatate micutului,dragul de el.Sanatate si tie..sa fie bine sanburelul.
Olgu,m-am lamurit si cu Pharmatexul...deci nu el e vinovat
Cuscra,vin si pozele.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nico, imi pare rau...Nici nu stiu ce sa spun...

Stela, am explicat, mami. Nu are nicio vina amaratul de Pharmatex.

Gata, va pup, ca vad ca ziua de azi deja e oribila!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna dragelor, vineri abia am terminat si noi cu inchiderea de luna asa ca saptamana asta o sa mai respir si eu ...asa ca o sa incerc sa intru mai mult pe crenguta.

A fost tare frumos la petrecere exact cum ma asteptam.

Urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI tuturor puiutilor aniversati saptamana trecuta..

Si multa, multa sanatate puiutilor bolnaviori.

Simo, nu am apucat sa vad pozele de la botez, mai pui odata link-ul, pleaseee!

Geckooooo!!!!

Zoze, offff , imi pare rau, aveti grija de voi.

Olgutza, o zi frumoasa cu putine greturi, desi ti-e tare rau, arati foarte bine. Iar Sophie e tare, tare frumoasa.

Revin, trebuie sa beau cafeluta de rigoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Hello !

ZozeMihaita,saracutul ! Sanatate si samburelul

Nico
Frumosi baietii tai ,tare dragut pe acolo !
Stela Asteptam poze cu Tea

Foarte frumos la petrecerea lui Matei ! Fetele s-au simtit foarte bine

am facut si eu niste poze dar din pacate nu au iesit asa clare ,am dereglat putin apratul si au iesit cam aiurea

http://family.webshots.com/album/577314968qGSQmd

Mergi la inceput

Miradiiii, eu nu te-am recunoscut, imi pareai cunoscuta dar nu stiam de unde....Nu-mi vine sa cred, abia acasa m-am dumirit. De ce nu m-ai tras de maneca? Ba sunt frumose pozele tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Nu-i nimic Clau,eu stiam cine esti dar daca nu ai zis nimic, mie mi-a fost rusine sa ma bag in seama de obicei sunt mai retrasaDar te-am admirat esti o mamica tare draguta cu 2 puiuti superbi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miradi

Nu-i nimic Clau,eu stiam cine esti dar daca nu ai zis nimic, mie mi-a fost rusine sa ma bag in seama de obicei sunt mai retrasaDar te-am admirat esti o mamica tare draguta cu 2 puiuti superbi

Mira mamica de Andreea-Maria(19.08.2004) si Medeea-Elena(19.04.2008 )

Cum sa-ti fie rusine?? Chiar nu trebuia, imi pare rau ca n-am stat de vorba. Dar de-acum nu ne mai ratam, la urmatoarea intalnire ciripim, da? Pup si eu fetele frumoase.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

http://good-times.webshots.com/photo/2553596630103379982KwvQqQ

No uite ca pun eu niste poze de zilele astea...

------------------
A venit primavara!

Super pozici, super baieti, super parc, super curatenie si super peisaje.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Eu sunt trista tare... am vorbit cu bunicul meu, care se simte rau... L-am intrebat ce il doare si mi-a raspuns cu o voce stinsa, indepartata, tocmai din adancul sufletului, ca il dor oasele... si apoi si mai incet: "Se apropie moartea...". M-a cutremurat... Nu vreau sa va intristez si pe voi, dar trebuia sa spun cuiva...

------------------
A venit primavara!

Imi pare tare rau, te cred ca esti necajita.

Mergi la inceput

In ultima vreme, Becca a inceput sa planga dimineata sa nu plec la servici, nu mereu, cand si cand...e tare nasol, mi se rupe sufletul , se agata de gatul meu si plange tare : nu peaca mami, nu peaca mami. Azi dimineata ne-am trezit amandoua mai devreme si i-am tot povestit ca trebuie sa plec la servici ca si tati a plecat si Azan e la scoala si ea o sa mearga dupa el la 12 cu mamaie. Si ca vine mamaie si sta cu ea , apoi vine mami acasa si pleaca mamaie. Si i-am tot povestit pana a fost ea de acord si apoi mi-a facut pa si m-a condus la lift.
Saptamana trecuta, marti, pur si simplu nu au putut s-o linisteasca, au plecat in parc si s-a suparat la un moment dat, a inceput sa urle si efectiv a plans pana cand am ajuns eu acasa in jur de ora 14. Cand Razvi ma tot suna sa-mi zica ca Rebe urla fara oprire m-am speriat rau , m-am invoit si am plecat acasa. In secunda in care am luat-o in brate a tacut instant si in 5 minute a adormit. Dar era umflata de plans, 3 ore plansese si ma striga intruna! Nu stiu ce-a fost atunci cu ea, am palpat-o peste tot sa vad daca are vreo durere, nimic, nici febra, habar n-am ce s-a intamplat. Mamaie saraca, i-a prins frica, e tare stresata sa nu planga rau, rau si sa n-o pota linisti. Desi de-atunci a fost ok, nu s-a mai intamplat. Ceva trebuie sa fi avut micuta...

Mergi la inceput