*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (397)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Zoze, taaare seamana a rotavirus ce a avut Mihai. Fii tare, va trece si va recupera frumos dar e oribil, stiu atat de bine!
Sovi, am intrebat eu asta la PT. 18 luni au garantie; cica posibil sa fie bune si mai mult timp, dar 18 luni sunt sigur bune (ca la medicamente dealtfel)
Olgule, chiar pareai sleita, ai facut eforturi sa fii in forma Si lasa scuzele pt Sof, sunt mici, mai...Si Iulia a imbrancit-o pe Sanziana si pana la urma a sfarsit prin a o pupa iar mai tarziu s-a dus sa-i duca in dar hartiute colorate

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sovi, hai ca trece! Ce zice Sasha de gradi? Si cu botezul.super! Noi nu am botezat niciodata pe nimeni! A venit odata o colega de facultate, dar a zis-o mai mult in gluma... in fine. Sper sa nu mor pana nu voi boteza si eu un copil...

Olgule, trece! Eu nu stiu ce e aia greata, dar se pare ca daca voi afla voi face fata! Sa-mi doresc?

------------------
A venit primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Las pozele pe maine ca deja ma apuca nervii...de nspe ori mi-a dat eroare...nu vrea muschiul lui si gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

http://good-times.webshots.com/photo/2553596630103379982KwvQqQ

No uite ca pun eu niste poze de zilele astea...

------------------
A venit primavara!
Copii aia vienezi nu merg prin parcuri???Ca e pustiu pe acolo!
Ce bine le sta baietilor tunsi-super

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Sovi,sa va traiasca micul crestin Toma.Sa ii treaca raceala lui Sasha.Cate un pupic si pt fete
Olga,stiu cum e cu casa vraiste,cu hainele calcate cand si cand....multa putere.Eu ma gandesc serios sa imi iau ajutor ca nu mai ies la liman!
Nico,cred ca ai trimis furnicile la mine ca sunt cateva in ..baie!Tocmai acolo au ajuns.Sfinte sisoe
Astept si pozele Cuscrei

Maine vom fi plecati ,asa ca va

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

http://good-times.webshots.com/photo/2553596630103379982KwvQqQ

No uite ca pun eu niste poze de zilele astea...

------------------
A venit primavara!
f frumoase..parcurile sunt superbe,multa verdeata ,curatenie...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

andrutu meu s-a trezit la ora 20..daca nu intram la el in camera cred ca dormea mult si bine..am mancat,i-am facut baita,doamne cat se balaceste,e innebunit dupa apa apoi si-a baut lapticul si a adormit pe la ora 24 ,deabia a adormit...m-am dus mi-am facut si eu baie ca aratam ca un sconcs dupa ce am facut pe macelaru' cu un vitelush..a luat soacra mea de la o cunostinta un vitel si ne-am macelarit amandoua cu el...

acum ma duc si eu la nani...imi pare rau pentru greata gravidutelor,va inteleg perfect pt ca si eu am avut probleme la andru..e greut dar trece...cat despre calcat,dezordine..asta e si mai greutz daca nu suportati ... si va doresc o saptamana usoara celor care mergeti la munca...pe maine...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Dau eu o si un ceai, pentru doritoare. Bombocino cereti de la Geckoooooo!!!

Sovi, nuuuu, Pharmatex nu a dat gres ( crema, eu nu am folosit ovule niciodata, ca cu alea trebuia sa astepti, si uneori nu e vreme ). Deci: eu dupa ce nascut, am avut un ciclu tare scurt, 23, maaaaxim 25 de zile. Ne protejam doar in zilele pe care le credeam a fi de risc. Ei, in februarie m-am "intalnit" cu sotul meu in a 7a si in a 15a zi- calcule destul de aproximative, dat fiind ca sunt partial sigura de data UM ( zile in care am facut fara protectie si altadata, si nu s-a intamplat nimic ). Se pare ca am ovulat pe langa a 7a zi, pentru ca la eco bebe e cu o saptamana mai mare. Cam asta a fost.

Bubu, pe soacra nu o pot ruga, sta cu Sof, ea nici la ea nu face nimic cat e cu copilul. Iar mama, saraca, ar veni cu mare drag, dar nu il poate lasa pe tata singur. Si asa e un chin pentru ea sa isi faca cumparaturile, d-apai sa vina la mine sa imi faca din treaba...Nu, ma adun eu, trebuie.

Hai ca mi s-a reparat mailul, care nu mi-a mers de dimineata, imi citesc si eu mailurile si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu sunt trista tare... am vorbit cu bunicul meu, care se simte rau... L-am intrebat ce il doare si mi-a raspuns cu o voce stinsa, indepartata, tocmai din adancul sufletului, ca il dor oasele... si apoi si mai incet: "Se apropie moartea...". M-a cutremurat... Nu vreau sa va intristez si pe voi, dar trebuia sa spun cuiva...

------------------
A venit primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hello..semnez si eu condicutza...
Am petrecut ieri la restaurant (nasii au facut cinste)..a fost frumos,interesant,dar eu am alergat numai dupa Tea..deci pt mine nu a fost cine stie ce..a fost si nepotzik nasilor de 2,6 ani,o nazdravanie mai ceva ca Tea si bineinteles ca au facut numai prostiutze,alergau prin tot restaurantul unde erau si alte persoane,se duceau la bucatarie...a incercat sa faca "puf" la lumanarile de pe tort si nu i-a iesit...si,am pus si tavitza cu meserii...si desi avea pe tavita tot felul de chestii noi-parfumel,oja,inel etc...ea s-a repezit la seringa...deci DOCTORESA va avea mama...apoi imediat la cartea cu rugaciuni si apoi la bancnota.

Sper ca v-ati distrat de minune...tare as fi vrut sa fim si noi..sper sa se mai repete party-ul candva...

Am recuperat cateva pozici..m-am minunat..mai am de vazut..
..si Tea incearca sa se inchine,iar lumanarea aprinsa o asociaza cu inchinatul,asa ca in fata tortului ea s-a inchinat..

OLGA,ma bucur taaare!Sa fie intr-un ceas bun.Iti doresc un nou bb binecuvantat!Curiozitatea mea e:cum a fost neplanificat?pharmatexul ce-a pazit??
Luny,sanatate puiului sa scap de scarpinari.
Cuscra,eu nu am vazut pozicile de la botez..Le-ai scos??PLs pls,vreau sa vad!

Si Tea incearca sa vb din ce in ce mai bine,dar nu in propozitii..am observat ca repeta tot felul de cuvintele dupa copilasi putin mai mari...adora copiii,s-ar juca de dimineata pana seara...intelege cam tot ce e in jurul ei,face o sumedenie de lucruri de ma da pe spate, dar ma seaca cu mamosenia..e posibil sa stea langa meu cand sunt pe wc??daca incui usa urlaaaa...asa ca o las in pace,dar si-a cam luat-o in cap..nu mai vrea sa plec nici la serviciu.

Mai revin.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput