*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (397)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Zoze, refacere rapida si samburelul sa stea cuminte la locul lui!

------------------
A venit primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI ,ALEXANDRU!!!

LA MULTI ANI,FLORI!!!

zoze off pai de la ce s-a deranjat asa rau ?..ce diagnsotic i-au pus?...e de tinut minte cu sp de pediatrie..uite ca mai exista si din astea in Craiova...sa ai grija de tine,atat cat poti si astept vesti despre samburel

noi am fost la tara,a alergat ca un titirez peste tot,a adormit in masina..cand sa-l bag in casa s-a trezit,l-am intrebat daca mai face nani si a zis DA ..doarme si acum saracutul...

vizionez pozele de la party...le-am vazut pe ale olgutei ce scumpa-i sophie...f frumoase toate...se vede ca v-ati distrat ...valen f misto tortuletul..gata ma bag la vizionat...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

f frumoase pozele de grup,f frumos iubaretul MUfarici,frumoase foc toate fetitele si mamicile lor,am vazut si puiutii de aricel si pe aricel..am vazut-o si pe criss si andreiutza de care imi era tare dor,mi-a placut f mult freza lui dudel...v-am vazut pe toti..f frumoase..ma bucur pentru voi ca va puteti intalni..dar in acelasi timp va si invidiez

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mai, foarte frumos la party, parca prea repede s-a terminat . Sof a vrut brusc sa plecam, de nu ne-am inteles cu ea. Asta pana sa ajungem afara, unde i-a trecut brusc de drum si iar s-a dat de doujdeori in tobogan, a plimbat camionul ala...Ma enerveaza ca e in plina faza violenta, impinge, da din maini iar eu nu am deloc energie sa ii explic de o suta de ori ce inseamna fiecare gest al ei Kya, Naty, scuze ca a apucat-o sefia pe fii-mea, sper sa depasim mai repede momentul...

Nico, da, asa e mutra ei, serioasa. Mai si rade , sa stii . E studioasa si implicata in ce face. Dar sa o vezi ce "frumos" se incrunta!!!!

Alicel, . Scrie si tu trei vorbite, sa stim de voi ca sunteti bine, daca sunteti in formula completa .

Zoze, doamne ajuta sa fi trecut ce a fost mai greu!!!! Tot nu te-a lasat greata? La Sof mi-a trecut la fix 13 saptamani, astept cu nerabdare sa ajung acolo, ca nu mai pot. Casa mi-e ca un grajd, ieri nu aveam nimic de mancare ( s-a dus Radu aseara si a cumparat ), haine...calc cate o toala seara pentru a doua zi, mai mult nu pot. Nu stiu de ce suport atat de greu perioada asta, o fi supriza sarcinii...o fi faptul ca mi-am bagat in cap dupa ce am nascut cat de oribila e sarcina si acum resimt acut toate cele...Habar nu am, sigur e ca e ultima oara cand mai trec prin asta . Marti ma duc la Fundeni sa vedem daca trombofilia mea e de fapt o hipercoagulare indusa de sarcina sau nu, vineri la Municipal la analizele de prim trimestru ( am repetat IgM-urile pentru toate urateniile, trebuie sa fie gata saptamana asta ) si inca o eco. Abia astept sa mai fatai cu noaptea in cap spre Bucuresti Ei, sanatosi sa fim!

Nu mai pot sa continui scrisorica .

Kya, esti ok, stai linistita! Detaliez mai incolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Olgule, or trece si starile astea de rau, si sa vezi ce va iesi soarele
..stiti cat chef am eu acum sa plec la munca????????

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

E clar ca e o urata de enteroviroza prin aer.Si fetita de 3 ani a unor prieteni a luat boala asta...Sam doar dupa 2 saptamani a inceput sa pape mai bine!
sanatate Mihaita

Eii,s-a trezit Domnul Siuan..iar

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru ca ati fost azi la petrecere!!!
Matei va multumeste pentru cadouri, pe care le-am desfacut impreuna dupa ce s-a trezit. Era atat de fericit sa le descopere pe fiecare, si noi la fel...
Chiar ii ziceam ieri lui Alin ca trebuie sa-i cumpar lui Matei tricouri..Ei bine, nu mai e nevoie... Are o multime acum, toate culorile posibile...

Si pentru ca sunt rupta de oboseala, las comentariile si pozele pt maine

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am vazut si eu pozicile, le incarc acu si pe-ale mele, dar nush ce are si tot da eroare...ee...s-or incarca ele...
Am facut nani la pranz, le-am facut pizza pe seara "pita" vorba lui Stef, am pregatit ghiozdaneluld e gradi...

La petrecere a fost tare frumos, dar asa e, a trecut foarte repede Ma bucur mult ca am stat la palavre cu Ariel, ca nu ne vazusem de mult...a primit acordul lui Marcel s-o iau cu mine prin tari straine V-am admirat pe toate, sunteti niste frumoase

Olgutza de ce nu o rogi pe mama/soacra sau chiar ia o fata care sa-ti calce tot si sa-ti faca curat o data! macar daca le vezi la locul lor te mai linistesti...ca stiu ce e nasol sa vezi casa cu curu'n sus, iti da o stare...naspa...cred ca e hormoneala

Vali, chiar frumoasa partea cu desfacut cadourile
La anu' cred ca ne bagam si noi la party la gradi e super acolo! chiar si pentru Vlad...dar o fi deschis pe 2 ianuarie??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Of, Zoze, imi pare rau pentru noaptea trecuta...saracutul blondanet...bine ca suntei acasa si sunteti bine! tin pumnii pt. samburel

Nico, de cand zic sa-ti scriu...am citit la un subiect ca otetul ar inlatura furnicile! sa pulverizezi cu otet alb pe unde stau ele si cica pleca

Se incarca...se incarca...se incarca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

La multi ani, puiuti, si iertati-o pe zevzeca de sovi ca nu va pupa nominal!

Olgu! sa va fie intr-un ceas bun! ce fain! sa ai sarcina usoara si dospirea pana la termen!
te rog, spune-mi ca nu e din cauza ca nu si-a facut efectul pharmatexul! sau se va naste cu ovulul in mana tavalindu-se de ras?

Miha, si eu sunt cu migrenele acum . i se zice astenia de primavara. mai da si tu cu un polen, ulei catina, salate, dinastea...

Zoze, ce aventuri! Doamne fere de asemenea aventuri, dar bine ca v-au tratat omeneste.
bag niste agitate? Hai cu colorata, care mine-i gataaa :)) hihi, cand ma gandesc ca si eu eram sigura ca fac numai baieti pup burtica, sanatate multa!

Am vazut si cateva poze de la petrecareala procesez mai greu acum, dar imi dau seama ca v-ati distrat la maxim!

Noi azi am botezat un Tomitza mic , asa ca sunt obosita la maxim, mai ales ca sasa e racit, cu febra, tuse si cu crize dintoase, si nu mananca mai nimic de cateva zile. bine ca a venit sora sa ramana cu el acasa, ca nu se intelege nimeni cu el! am luat-o doar pe tzatodependenta cu noi. acum ma ia si pe mine raceala. eu credeam ca imi va fi mai usor dupa ce il dau pe sasa la gradi e mai greu, ca nu il lasam chiar tot programul deocamdata! deci tae-bo l-am amanat mai pt la anul, cand oi da si fata la gradi. si chiar si asa casa e cu fundul in sus.
deci viata-i grea dar trece :)
mare lucru gasirea ocazionala a lentilelor loz!

fete, fardurile minerale au termen lung de garantie? intreb si eu, ca cele 2 lulele pe care le folosesc, sunt mai tot timpul expirate!

scuzati mesajul telegrafic. ma duc sa ma culc

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput