*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (397)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

mai este vreo mamica care nu a facut pt baietel petrecerea de "taiere a motului"? noi nu am facut-o....nu stiu de ce, dar nu ma atrage ideea...mai ales ca nu stiu ce semnificatie are, in afara de prilejul de petrecere...are vreuna?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Draga Vrajii , eu doar ce spusei parerea mea Serios acum , daca era sa respecti traditia, n-ar fi trebuit sa tunzi baiatul pana acum.Dar daca tot ai facut-o nu mai ramane decat prilej de distractie si satisfacerea curiozitatii in ceea ce priveste cariera profesionala a copilului
Aseara am vazut si eu botez cu ursitoare. Valeu mama ce panarama Ii urseau copilului sa aiba Ferari si Corvet (nu stiu cum se scrie ) Mi s-a facut rau, bietul copil n-o sa aiba parte de o masina normala din cauza alora

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, m-ai facut sa rad! Cu masina normala ... Pai alea sunt ma masini normale pentru publicul-tinta (oare or lua si bani ursitoarele ca le fac reclama atat de timpuriu?? Stii, ca in Tinerete fara batranete... "Taci, fiul tatii, ca ti-o da tata... Corvet si Ferari!". Si fiul de imparat tacu ca prin farmec...)

Sa va spun ca tre sa ma duc sa imi iau copilul si nu am umbrela? Si ca ploua? Si ca al meu are ambele umbrele la el, si masina... Si ca nu poate veni acasa, nici nu se poate duce in timp util sa-si ia copilul de la scoala...?

Si din alt registru... Matei face de cand am venit din calatorie scaune cam acide si deschise la culoare, cam dupa fiecare masa... Ce-o mai fi si asta?? Stefan a vomat lunea trecuta, cand sa plecam de la ai mei... Le-am dat un sirop anti-paraziti (cel pe care l-a folosit si Raluca), dar totusi... Stefan a vomat la 4 zile dupa el, Matei are scaunele astea fara legatura cu respectivul, asa-mi pare... Ma intreb ce urmeaza (nu mai scriu ca miercuri si joi pleaca al meu din Au...)... Si simineata Stefan avea nasul infundat, secretii in gat...

(Hai ca zilele astea am intrecut masura cu "plansul"...)

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ariel, hai ma, nici chiar asa, mai e mult pana departe. Si mie mi-a placut mult de Alexutza, e dulce foc, ce sa mai zic de Teo ca m-a dat gata cu ochisorii lui si cu salopeta rosie super cool.

Mimo, are multa rabdare Azan cu copiii mici ca o are pe sora-sa acasa care de multe ori il scoate din minti Dar nah, tot ii zicem ca o sa creasca si ea si o sa fie mai intelegatoare. Oare?

Bubulinoooo, pe unde umbli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

am vazut si eu poze frumoase cu aniversarea Teutzei....sa o pup eu pe ea de doctoresa
Ariel nici noi nu i-am rupt turta Antoniei, urmeaza sa facem asta acum de ziua ei....dar asta asa ca sa fim randul lumii

Mimo esti haioasa rau de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Aaaa, Ariel, nici noi nu am rupt turta Rebeccai, poate cumva anul asta, vedem noi.

Super frumoasa aniversarea Teutzei, mi-a placut foarte mult. Are Teutza o fetisoara tare poznasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

nicoimi pare rau pt bunicutz..te cred ca esti suparata,oooffffe o durere mare ,mare mai ales daca e vorba de bunicii care te-au crescut...

miradif frumoase pozele

clau imi pare rau pentru micuta Becca ce scumpa-i Becca..si eu vreau o fetita..clau v-am mai zis aveti 2 copii frumosi foc..iar despre Azan se vede de la o posta ca e un copil cuminte

valen f frumos montajul
mimo

Citat:
Ii urseau copilului sa aiba Ferari si Corvet (nu stiu cum se scrie ) Mi s-a facut rau, bietul copil n-o sa aiba parte de o masina normala din cauza alora

ariel nu are nici o semnificatie..doar prilej pentru party

mstela f frumoase pozele

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

deci ziceti de xanax si vodka ptr sor-mea, eu propusesem si whiskey
am vazut party de 2 ani la Tea, foarte frumos, si ea o domnisorica frumoasa!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Luny..eu zic...Sedatif PC este un calmant usor homeopat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Luny, ii e frica, ma? A mai fost cu avionul? Lu' sor'mea ii era rau, o durea cumplit de tare capul cand decola si cand ateriza. Nu mai stiu cum o rezolva acum, cu guma de mestecat la decolare si aterizare, picaturi in nas, parca, stat cu gura deschisa, uite nu mai stiu exact. Dar are o intreaga procedura,oricum .

Stela, foarte misto party-ul vostru!!! Sa va fie de bine!

Am scapat niste poze azi....si nu mai stiu ale cui...

Eu am stat de vorba cu Mira, sic-sic. Am recunoscut-o imediat, ca e frumoasa rau si nu a avut cum sa imi ramana in cap figura ei Si ma enerveaza de mor ca scrie rar si ca e timida pe forum, ca mie mi s-a parut super-deschisa si comunicativa, si a mai avut-o si pe Medeea bolnava trei saptamani si nu s-a vaitat, ca sa ii aruncam si noi macar o vorba buna. Na-na, Mira! Pofteste la spus tot, ca ai ce!!!

Mimo, Radu s-a lamurit cu cine are de a face Ti-ar fi cerut el o tigara, ca nu mai avea si nici nu a gasit pe acolo, dar cred ca i-a fost rusine

Apropos de hainute pentru copii, stiti cat costa o pereche de sandale la Naturino in Baneasa? 320 de lei Sunt eu nebuna? Pentru o talpa si trei barete? Inteleg preturile ghetelor, ca sunt alte materiale, cantitate mai mare, etc. Dar sandale!?!?

Nu mai stiu ce vroiam sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Suntem acasa, ok, eu cu umbrela noua .

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput