*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (397)
Raspunsuri - Pagina 17
clauclau spune:
Geckooo, ce frumos e sarbatoritul!!!
iar de Mazariche ce sa spun
, burtica ta e superba, iar tu radiezi.
Mimo, asa e, ce naiba o fi fost azi??? Traficul a fost groaznic chiar de dimineata, totul era haotic. Deh, marti 13!![]()
Olgutza, despre ce e vorba cu Fundeni-ul? Sa fie totul bine, iar cu aglomeratia de aici ai dreptate...dar cu timpul te obisnuiesti.![]()
Zoze, ma bucur ca e bine Mihaiul.
Sa-mi tineti pumnii diseara...am o lucrare mai dificila la dentist si mi-i frica!![]()
ramo_cata spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui gecko![]() si pentru ca stiu ca va e dor ![]() SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! ![]() |

http://good-times.webshots.com/photo/2245382130103172247acKKic
sa va traiasca si sa va bucurati de el

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
zoze ma bucur pentru samburel si pentru Mihaita ca-i mai bine
nicoce frumos se inchina puiutul mic

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Olgutzika spune:
Pauza! Hai ca am mai recuperat nitel!!!
Mimo, am fost la hematologie, la Dr. Coriu ( super-tare, modest, finut, de nota 20! ). La sarcina cu Sof mi-a fost depistata o trombofilie, deficit de factor V Leyden. Si trebuia sa ma intep cu Clexane ( heparina ) de la 8 saptamani, pana cand terminam cu lauzia, zilnic. Toma
necredinciosul cum sunt, am refuzat in scris tratamentul, si ginecoloaga mea a avut suficient curaj cat sa vrea sa ma urmareasca mai departe, in conditiile mele. Am tot verificat ce era de verificat ( analize, eco, etc ) si nu am avut probleme, nici eu, nici Sof. Dat fiind istoricul primei sarcinii si faptul ca la Fundeni au mai aparut niste aparate noi, m-a trimis la seful sectiei de hematologie sa facem un set complet de analize, iar dumnealui sa decida ce e de facut, daca e o hipercoagulare indusa de sarcina sau nu, daca e cazul de Clexane. Am fost de acord, pentru ca nu mai am nervi sa fac ce am facut la prima sarcina. Zice omul ala, care mi-a castigat deja increderea, Clexane, d-apai ala sa fie...Cam asta pe foarte foarte scurt! Nu te speria, ca deocamdata nu e nimic grav
. Grav e daca se confirma, ca il pot pierde pe bebedoi oricand...Dar, cu dubii are deja toata lumea ca as avea ceva, sa fim optimiste ![]()
Zoze, dupa ce trec primele saptamani, o sa ne fie mai bine, o sa vezi. Si eu ma simt depasita de toate, la tine a mai fost si boala lui Mihaita bomboana de pe coliva. Sanatate multa inca o data! Si fii optimista 
Nu mai stiu, vroiam lu' Sov si lu' Luny sa le zic ceva si nu mai stiu....
Nicoleta spune:
Olgule, sper ca totul e ok. Fundeni? De ce?
------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!
Olgutzika spune:
Hihi, super tare Patrick!!! Gecko, tot zgarcita ai ramas
DOAR TREI POZE!?! Nici pe o masea nu mi-au ajuns!
Clau, tinem pumnii!!!
dudurutza spune:
La multi ani Patrick
sa dea Dumnezeu sa cresti sanatos, frumos si norocos! Gecko sa-ti traiasca minunile si sa fiti fericiti si impliniti mereu 
La multi ani Miha, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si fericire
Va multumesc tuturor pentru urarile la adresa puiutei mele 

Sa vi le intoarca Dumnezeu inzecit si inmiit (as zice si inmilionit, inmiliardit, dar preotul de astea nu zice
eu va urez totusi, poate se ia). Am inceput de ieri serviciul, am dat/luat concursul, m-au primit inapoi, astazi am avut primele ore (am avut doar studenti-baieti, ciudata situatie, dar a trecut). O sa pun poze cu daria, sa le caut pe unde or fii, sa vedeti ce fetita dragutza am ![]()
Am citit si am vazut toate pozele
, mumoase tare. Petrecere super, petrecaretii niste minuni
Olga te felicit, sa iti ajute Dumnezeu sa te simti bine si sa ajungi cu bine la finishul celor 9 lunite cu un bebe sanatos si frumos
Sa treci cu bine peste perioada grea 
Zoze
pt mami incercata, e bine acum piticul, da?
Mai revin...merg sa fac cate ceva...
bitza037 spune:
si eu sunt un pic nemultumita de cele doar trei poze ale lui gecko.....dar o pup totusi ca si mie mi s-a parut frumoasa si schimbata iar frumosul....isi merita pe deplin numele

mimonix spune:
Ei Olgule , ce sa zic...sa fie bine pana la urma cu Clexane sau nu
Are Dudu o prietena mandra si voinica facuta cu Clexane, nevoie mare
Doar ca e neplacut sa ai grija lor zilnic 
Am vazut si vienezii care m-au topit pur si simplu 
Doamne cum il mangaie Matei pe Stefan 

Dudu felicitari pentru dat/luat concursul 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
dudurutza spune:
Doamne ajuta Olga sa fie bine cu Clexane sau nu 
Frumosi vienezii, bucurestenii, brasovenii, si puiul-cel mai frumos din perth(si burtik dragalasa), sunt cei mai frumosi cu totii
...nu ma mai satur uitandu-ma la ei
mimo
multumesc