*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (397)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am venit, dupa indelungi aventuri si peripetii gen lucruri extrem de importante pierdute si regasite cum numai eu sunt in stare..
Am ajuns cu Muf tot la pol 10, la dr pe care o stiu demult si se pare ca pruritul asta e de la ceva ce a mancat, cred ca untul si smantana de la tara, in special untul cu care el nu e foarte invatat.. i-am mai dat si anul trecut unt din Apuseni si a fost ok, acum insa nu a mai mers.. a spus ca se pot intampla d-astea atunci cand nu mananca frecvent, ca organismul nu e familiarizat cu ele.. i-a dat un preparat cu mixtura mentolata si glicerina si o crema cu cortizon, claritine seara, iar vineri la control..
eu sunt inca in mare transa in urma 'aventurilor', m-am cam kkt pe mine.. sunt moale ca o carpa, mananc o ciorba si ma culc..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Me again!

Multumesc muuult pentru sfaturi Aseara a adormit inainte sa-i mai pot da ceva,iar de dimineata s-a trezit tremurand de foame.Nu avea rabdare si se vaita tot pe-aici.I-am facut un castron de cereale de la Nutriben-orez fara gluten-si am vrut sa-i dau numai 2-3 lingurite,dar nu s-a putut!S-a pus pe plans,cerea castronul..Am zis ca fie ce-o fi,nu suport sa-l vad asa,asa ca i-am dat castronelul si lingurita si nici nu va pot povesti cum le-a mancat.Ii tremura mana pe lingura,atat de disperat era Le-a mancat pe toate si a baut si-o canuta ce ceai de menta cu Smecta si s-a linistit! A tras si-un kk zdravan,molicel,dar galbior,fara mucus,fara sange,deci..ok! La 11 a mancat un borcanel de morcovi de la Hipp,pt ca supa de morcovi,sau morcovi fierti nu a fost posibil sa manance..Nici orez,nici combinate La pranz i-am facut supa de morcov,puuutin ardei gras,telina si doua cuburi de cartofi,fidea din orez fara gluten,de la Scotti si-o lingura de urda calcica+o juma' de felie de paine prajita si le-a lins! De azi dimi pana la pranz a baut si Smecta si Enterolul si Hidrasecul,toate in aproximativ juma de litru de ceai de menta Dupa masa de pranz a mai avut un scaun molicel dar mai consistent decat cel de dimineata si-a cazut rupt! L-am cantarit si a slabit fix un kilogram-are 16.7kg.

Ari,nu i-am dat furazolidon pt.ca mi-a zis dr. ca abia dupa 3 zile ii pot da si numai daca nu mai vomita si inca are scaune moi,urat mirositoare,dese.Altfel,a zis sa nu-i dau,pt.ca la cat a vomitat,furazolidonul e posibil sa-i dea da greata si voma.

Naty,Mihai e vaccinat pt.rotavirus..Nu cred ca a fost asta.Dr.din urgenta a zis ca bantuie un pacatos de enterovirus.Maine iau rez.de la coprocultura si vedem..La coproparazitar nu a iesit nimic.

Am vazut si eu toate pozele de la party-uri si mor de necaz ca ratez asa intalniriri!! Frumosi foc pustii si don'soarele!!
Am vazut si pozele de pe meleaguri straine,montajele,pozele de primavara,dar nu am vazut pozele de la Botezul MiculuiSimo,pls,da-mi si mie linkul,eventual pe PM

Olga,nu a trecut mai si-am intrat in 13 sapt. Ma chinuie ingrozitor,ma trezeste si noaptea,casa mea e la fel ca a ta,acum cu varsaturile si kkceala lui Mihai am tone de haine de spalat,munti de calcat,as manca toate prostiile si cateodata,cand le primesc,mi se intoarce stomacul pe dos.Ingrozitor-eu nu mai fac copii nici legata Nici eu nu stiu daca toata treaba e indusa de gandurile mele,cum ca sarcina a fost grea,nasterea oribila..Brr..nici nu vreau sa ma gandesc la ce ma asteapta in trim.3
Aseara am fost la dr.si-am vazut pustiul.tzopaia in toate directiile,falfaia aripioarele de zor,mititel si nazdravan..Nu stiu,mi-e rusine sa spun,dar spun-nu am avut niciun sentiment..M-am bucurat ca e bine,dar parca nu am mai simtit emotiile pe care le-am simtit la Mihai,nerabdarea aia.Parca ma uitam la un film,am comentat cu dr.miscarile facute,ca e barosan si-n grafic,dar..Nu stiu..probabil ca-s si hormonii la mijloc

Sovi,nu mi-a zis ma ce e..Dr.mea nu-i asa de priceputa.Abia pe 5 Mai merg la eco adevarat,de unde nu plec pana nu-i aflu secretul dintre cracisoriSambata i-am mai cumparat un body verde cu albastru si-o pereche de blugisori
Sa va traiasca Tomitza cel mic!! Si,te rog,pune-ti ochelarii aia,mai afumati,mai limpezi,dar puneti-i

Nicoleta, pentru bunel!!Inteleg atat de bine ce-i in sufletul tau!
La Stefan,sa fie vb. de diareea calatorului?!

luny,ma gandesc ca un emetiral,un extraveral,poate ar ajuta,dar eu nu as apela la ele..Cred ca taria primita la bord si niste muzica buna in urechi ar fi suficiente..Sa-si ia si-o parasuta,pentru orice eventualitateSa nu ma spui!
Mufful,sa-i treaca repede bubitele!

pt.cea mai barfitoare-asa sunt si eu la zi cu tot ce se intampla!Parc-as fi fost acolo

Sigur mai era ceva de zis,dar ma preling pe-aici-si eu si creierul meu!
Ma intind si eu putin.
Puup si mii de multumiri pentru urari!!

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La multi ani Patrik, cel mai frumos din orasul australian

La multi ani, Miha, sa fii sanatoasa

Zoze, o sa vezi maiincolo, cand creste mai mareeee, o sa simti de toate sentimental zic Idem a fost si la mine

Luny, sanatate Mufului, sa-i treaca bubitele

Ma duc la nani cu baietii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

LA MULTI ANI ,PATRICK !
Sa va traiasca puiul ,sanatos ,fericit si a va aduca numai bucuii !

LA MULT ANI ,MIHA !
Sa fii sanatoasa ,fericita si mult iubita !

Zoze ,sanatate lui Mihaita ,saracutul de el !

Luny ,sanatate lui Mufy sa treaca repede bubitele ,offf !

Stela ,foarte frumoase pozele ,Tea o dulce!
Olgutza ,esti o draguta !

Nicoleta ,frumosi si dulci baietii tai ca de obicei!

Eu sunt un pic mai linistita ,Andreea a inceput gradinita uneori imi este tare greu sa ma ocup singura de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Zoze, erai stresata ma cu Mihai! Eu de fiecare data cand l-am vazut pe Matei am avut lacrimi maaari si multe in ochi (si pe langa), siiii la fel si medicul meu! Se bucura de bucuria noastra!!

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

LA MULTI ANI, MIHA, SA AI PARTE DE TOT CE ESTE MAI FRUMOS SI BUN, IAR DOAMNE-DOAMNE SA-TI ADUCA O TITIZA FRUMOAAAAAAASA

LA MULTI ANI PATRICK....SA LE ADUCI BUCURII SI FERICIRE PARINTILOR ALATURI DE FRATIORUL TAU !!!!!!

MULTI ANI TRAISCA PENTRU CEI DOI SARBATORITI AI CRENGUTEI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Cuscra.....bine ca a mancat blondul si este mai bine acum!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Olgule eu nu stiu ce s-a intamplat, de ce ai fost la Fundeni? Ce sa fie de facut ca m-ai speriat rau Despre trafic, numai de bine Am invatat toate stradutele, scurtaturile, gropile, fentele...tot, ca altfel stai numai in masina nene Azi a fost si nebunia naibii, nu stiu de ce, dar sunt zile si zile. AZI am innebunit si eu, de la mine pana la liceu am incalcat legea de cel putin 15 ori, era sa ma busesc cu unu si oricum am facut de 3 ori mai mult decat de obicei. A dat primavara-n ei
Nici n-am apucat sa-i zic lu' Sovi sa-i traiasca Toma, nume de Mimu Nu poci sa zic daca e de bine sau de rau, dar de necredincios sigur
Zoze ma bucur sa aud de bine despre Mihai Avea aproape 18 kile? Pfuu si mie mi se pare al meu mare , no-no!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Multumim tare mult de urari, sa vi se intoarca inzecit (de la noi fiti fara grija ca nu apare echipa de handbal), sa fiti cel putin la fel de fericite si implinite pe cat ma simt eu azi.

La Multi Ani Miha!!! Cu multe bucurii, cu multe impliniri, cu multa dragoste si sanatate!!!

si pentru ca stiu ca va e dor...iata si impricinatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

OmaigadMi s-a parut ca o vad pe Gecko ????
Da, da...ea e, desi in poze parca e alt om, zau asa. Arati senzational mamico cu cateva kile in plus acolo si ti s-a ondulat si parul Piciul m-a rupt oricum, ultima poza e de inramat
Si sa ma vii pe la noi ca mie dorul nu mi s-a stins doar cu atat, clar?

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput