*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (397)
Raspunsuri - Pagina 15
VALENTINA C spune:
E mortal MAtei cum cauta el ceva pe gat cand se inchina!!!![]()
Mateiul meu si-a dat programul peste cap de doua zile: la fel ca si ieri, azi la 11 maraia de somn. Si acum bineinteles ca doarme.. Iar s-a dus iesitul nostru afara...
Partea buna e ca de aproape o saptamana nu se mai trezeste noaptea..

Partea proasta e ca daca nu se trezeste, bea un biberon cu lapte dimineata la 7-8 si apoi ma rog de el cu cerul si cu pamaantul sa manance ceva pe la 10...Azi il intreb ( auzi, Kya?): vrei ou? NU; paine cu unt si dulceata? NU; friganele? NU; omleta? NU.
Pana la urma am facut o omleta pe care am mancat-o eu, ca el n-a vrut. Dupa aceea maraia de oboseala si de foame, a mancat crutoane din salata si l-am bagat la somn..Asta dupa ce i-am facut si laptic, normal...

Aseara am fost la petrecere la gradi ( again) cu colegele... Chiar mi-a placut, ca nu le mai vazusem de ceva timp.. L-am avut si pe Luca si a fost atractia serii. Am ajuns acasa la 11, iar Lucutza dragul de el s-a trezit doar la 1 si la 5, si m-am odihnit si eu cum trebuie...
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
VALENTINA C spune:
Olga, am o intrebare la tine: pot cumpara online din Germania daca am un card Maestro? Daca am insa lei pe el si plata trebuie sa fie in Euro, ce se intampla? Se face automat conversia???
Valentina cu
( 5.02.2010);
zozela spune:
La multi ani,Patrick!!
Sa visezi,sa zambesti,sa fii sanatos si sa ai o copilarie frumoasa alaturi de parintii si fratiorul tau!!
Felicitari Ligia & Co.,pentru minunatia creata!

Kya spune:
La Multi Ani Patrik! Sa cresti mare si frumos! 
Felicitari mami si tati! Sa va traiasca baietul!

Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
zozela spune:
La multi ani cu sanatate,Miha!!

pentru o mamica deosebita si-un om special!!

La multi ani,vera_alina!!
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri mereu de micile comori!!
Mai da si tu un semn!
Olgutzika spune:

Patrick si Miha

Sa fiti sanatosi si fericiti!!!
Gecko, sa iti traiasca frumosu' si aratosu', sa fiti sanatosi!

VALENTINA C spune:
Zoze, samburelul e bine? Te-ai mai linistit cu Mihai?
Valentina cu
( 5.02.2010);
Olgutzika spune:
Vali, da, din contul in lei se face plata in euro, cred ca la cursul bancii din ziua tranzactiei.
Am fost de dimineata la Fundeni, unde o sa ma intorc joi, sa iau rezultatele si sa vedem ce si daca e ceva de facut. Am luat-o aiurea prin pasaj la Obor si am mai pierdut un sfert de ora
. Nu stiu, zau, cum puteti trai in aglomeratia aia...Am facut 50 de minute de acasa pana la Baneasa, si o ora si jumatate aproape de acolo pana la Fundeni ( ma rog, cu intarzierea de rigoare data de prostia mea ).
La serviciu ma ucid, efectiv. Nu mai stiu cate campanii avem acum, conferinta de vanzari, liste, rapoarte, termene, milioane de mailuri necitite, sunt varza de in urma cu toate, sunt obosita moarta, nu mai pooooooooooooooooooooooot 

. Gata, ma intorc la treaba. Sper sa nu uit saptamana asta cand mi-o veni sa ma intorc repede la serviciu!!
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Vali, da, din contul in lei se face plata in euro, cred ca la cursul bancii din ziua tranzactiei. Am fost de dimineata la Fundeni, unde o sa ma intorc joi, sa iau rezultatele si sa vedem ce si daca e ceva de facut. Am luat-o aiurea prin pasaj la Obor si am mai pierdut un sfert de ora . Nu stiu, zau, cum puteti trai in aglomeratia aia...Am facut 50 de minute de acasa pana la Baneasa, si o ora si jumatate aproape de acolo pana la Fundeni ( ma rog, cu intarzierea de rigoare data de prostia mea ).La serviciu ma ucid, efectiv. Nu mai stiu cate campanii avem acum, conferinta de vanzari, liste, rapoarte, termene, milioane de mailuri necitite, sunt varza de in urma cu toate, sunt obosita moarta, nu mai pooooooooooooooooooooooot ![]() ![]() ![]() . Gata, ma intorc la treaba. Sper sa nu uit saptamana asta cand mi-o veni sa ma intorc repede la serviciu!! |
Multumesc de raspuns!

Si incearca sa le iei usor pe toate, ca nu-ti ridica nimeni statuie daca muncesti pana la epuizare

Valentina cu
( 5.02.2010);
Kya spune:
La Multi Ani Miha draga - norocoasa de 13!

Eu cand m-am nascut era marti 13 ![]()
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!