*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (397)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

LA MULTI ANI PT TOTI SARBATORITII
Gecko superbe poze
Olga felicitari pt sarcina!
Si cam atat... imi cer scuze pt nenominalizari dar Diana se kk pe ea, dupa ce sambata a vomat toata noaptea (a facut indigestie) si de azi dimineata de la ora 8.00 se smiorcaie in creierii mei. Ca sa nu mai zic ca duminica am vomat si eu toata ziua, ieri am zacut si abia acum mi-am mai revenit.
Si mai nou distractia zilei este sa stam de cel putin 10-20 de ori pe olita, chiar daca kk facem NUMAI in pampers. Probabil se simte bine sa ma frece "hai la olitu" "hai sa punem pampers"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani,PATRICK!!!
Gecko sa va traiasca baietelul!Super burticuta si baietelul mare

La multi ani,MIHA!

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hai, ma, Gecko, doar juma de burta ne arati? :( chiar ca nici pe o masea nu ajung pozele....mai baga, mai baga!!!zici ca dai de la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Bebe mic e pe fenobarbital...o saptamana.Macar sa scapam de icterul asta!Dar ce credeti?fenobarbital de 15mg nu se mai fabrica...asa ca am rugat-o pe o doamna farmacista pe care o cunoastem sa imi faca ea plicuri de fenobarbital din tableta de 100mg...ca la noi la nimeni

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

LA MULTI ANI MIHA!

LA MULTI ANI PATRICK!

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La multi ani Miha!
Sa ti se implineasca toate visele!

La multi ani Patrick!
Sa fi tare fericit si sa reusesti sa fructifici toate oportunitatile pentru care parintii tai au plecat atat de departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

randunici dragute si scumpici ca de obicei... si pe craca, si pe telefon, si pe mail... si mai ales in realitate!

acum mi-au plecat oaspetii, de-ai casei, ca sambata facem un gratar. tragem de sarbatorile astea... de la pasti tot petrecem... si mai avem

haideti la o tratatie tarzie

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Foarte buna tratatia. Mi-e o foameeeeeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tarziu...
LA MULTI ANI PATRICK! (acu ma duc sa-l vaz pe el si mami)
LA MULTI ANI MIHA! si toate proiectele tale generoase sa se implineasca!
Olgule, garantez ca va fi fara Clexane!
Zoze, daca piciul papa in halul asta si nu mai varsa e clar pe drumul cel bun!
Si gata, mai mult nu mai pot! si as avea atatea sa va pove de Iulia

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Am mers cu Stefan la dentist (nu calca dintii "perfect", dar a zis ca mai stam juma de an sa apara dinti noi si mai vede...). Si la intoarcere a adormit Matei in masina (ne-am intalnit cu A, nu va ganditi ca am condus eu atata amar de drum...). Si dupa ce am intrat in casa atata scandal a facut!! De mancat nu prea a vrut ce i.am dat... s-a linistit dupa o banana si ceva paine goala... si dupa baie era numai zambet!! No, ce ti-e cu copiii astia...

Gecko, nu te-ai dezmintit si azi (acolo la voi pozatul e pe bani??). Am vazut si eu juma de burtica si un Patrick cu gura pana la urechi!

Simo, sa se rezolve repede galbejeala si sa scapi de stresul asta!

Olgule, iti doresc sa fie bine, fara medicamente (daca nu e musai). Si tu sa reusesti sa iti revii deasupra liniei de plutire (si sa-mi spui si mie secretul).

Ma duc spre dus... catinel... am asa un dor de duca... Abia astept primavara cea adevarata!

Va pup si nu promit ca nu revin in noaptea asta!!

PS Clau, cati cm are Azan?

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput