Hai nafi,nico, Ioanact!Bv miri_mik!Iepu2010!(131)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Va invit de dimi sa ascultati cantecelul fetitei mele:)

A fost extrem de "fermecata" aseara si nu am dormit pana la 2:)

Delia vroiam sa te intreb cum iti dai seama ca vrea tzitzi si nu suzeta? Veronica o impinge din gura cu limba si oricat i-as pune-o inapoi nu o vrea!

Azi la 12 ma duc sa vad daca i-a iesit ceva in analize. vad ca nu mai vomita asa rau!

Felicitari noilor mamici! Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Gaby - stai calma, esti foarte coerenta , si cred ca suntem toate la un moment dat putin chiaune acum, la inceput.
Eu ma refeream doar la postarile foarte lungi, in care nu exista vreun "enter" sau vreo majuscula, nu de alta, dar sunt greu de citit si urmarit. Nu la cele de 5-10 randuri, cum scriem majoritatea.
Ma bucur ca te-ai odihnit , conteaza foarte mult.

Delia, Vladi - nici eu n-as putea sa las copilul sa planga de foame o ora, cred ca as lua-o pe aratura, vorba Deliei.
Azi-dimineata am tipat la Irina, si-mi pare rau, ca eram nauca de somn, si bb incepuse ca niciodata sa planga tare. Si nu plangea nici de un minut, si mie mi-a sarit tandara ca nu se daduse la o parte din calea mea destul de repede.
Evident regret acum.

Nu, n-am pus poze pana acum, nu sunt foarte fotogenica, dar o sa caut unele si ma mobilizez .

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui nibi_niki

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Intrebare-
Cand face caca face in jet ca rata,

Razi tu, da' si-a mea la fel face .
Cel putin azi dimineata la 5.30 cand si-a golit stomacelul, am zis ca nu e adevarat: m-a murdarit pe pantaloni, prosopelul ei, body-ul... de am stat apoi sa schimb tot, inclusiv copilul din cap pana in picioare.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata fete!
Iar am facut noapte alba, dar parca nu a mai fost asa de rau...sper ca sunt pe calea cea buna; cu "mansarda" stau cam rau ca am cam picat in depresie de cand cu sanii astia, ma tot iau reprize de plans, eu care eram optimista mereu...of! vreau sa se regleze odata, iar pe de alta parte ma streseaza gandul ca din dorinta de a diminua din lapte o sa ajung sa-l pierd.
Eu am noroc cu bebina ca papa bine, numai ca nu mai stiu cum sa fac cu sanii astia. Aseara am incercat sa ma mulg si nu prea a iesit lapte, sanii erau insa destul de tensionati...am dat cu comprese reci, am pus foi de varza, vad ca si-au mai revenit. Ce nu inteleg e de ce nu reusesc sa mai scot lapte - deja incep sa-mi fac griji ca raman fara, pic din lac in put. La pompa nu iese, cand strang se vede lapticul ca iese prin toate canalele, bebe se satura, la pompita ei iese imediat laptic - nu stiu ce sa mai cred.
Vladi apoi am vazut ce-ai scris, cred ca si pe mine ma inhiba pompa asta, n-o suport.
si multumesc mult de tot pentru sfaturi.

Nafi multumesc. Daca s-a lasat burtica, nu mai e mult. La mine se lasase de multa vreme ca oricum era pozitionata f jos, asa ca stiu cum sunt neplacerile ce pleaca de acolo.

Astero, un de la Ilinca pt vizionarea pozelor

Nibi, la multe lunite inainte! Multa sanatate si noroc!

Oana, Delia, vazut poze frumoase de la botez! Sa va traiasca puiutii proaspat crestinati :*

Jasmine, Nemary, imi pare rau ca aveti problemute, sper sa va reveniti cat mai repede.

Honey, pai si tu cum procedezi, stai cu sanii asa beton pana papa bebelina? Eu simt ca-mi explodeaza, sunt fierbinti si sfarcurile tare sensibile. Si mereu ii fac baie in lapte si eu si se ineaca de haplea ce e.

Gaby, bafta la dr si sanatate multa fetei. Tinem pumnii.

Ma duc sa mananc si eu ceva, azi am de gand sa pap bine, sa beau lichide caci am cam neglijat aspectul asta...si sa ma odihnesc un pic si sa ma calmez.

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Imi cer scuze ca dau buzna in odiseea voastra dar am intrat doar sa o incurajez pe Miri_mik.

HAI MIRI_MIK, HAI MIRIK !!!!

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Asteptam primul Paste din viata printului

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bumbitza

Neata fete!
Iar am facut noapte alba, dar parca nu a mai fost asa de rau...sper ca sunt pe calea cea buna; cu "mansarda" stau cam rau ca am cam picat in depresie de cand cu sanii astia, ma tot iau reprize de plans, eu care eram optimista mereu...of! vreau sa se regleze odata, iar pe de alta parte ma streseaza gandul ca din dorinta de a diminua din lapte o sa ajung sa-l pierd.
Eu am noroc cu bebina ca papa bine, numai ca nu mai stiu cum sa fac cu sanii astia. Aseara am incercat sa ma mulg si nu prea a iesit lapte, sanii erau insa destul de tensionati...am dat cu comprese reci, am pus foi de varza, vad ca si-au mai revenit. Ce nu inteleg e de ce nu reusesc sa mai scot lapte - deja incep sa-mi fac griji ca raman fara, pic din lac in put. La pompa nu iese, cand strang se vede lapticul ca iese prin toate canalele, bebe se satura, la pompita ei iese imediat laptic - nu stiu ce sa mai cred.
Vladi apoi am vazut ce-ai scris, cred ca si pe mine ma inhiba pompa asta, n-o suport.
si multumesc mult de tot pentru sfaturi.

Nafi multumesc. Daca s-a lasat burtica, nu mai e mult. La mine se lasase de multa vreme ca oricum era pozitionata f jos, asa ca stiu cum sunt neplacerile ce pleaca de acolo.

Ma duc sa mananc si eu ceva, azi am de gand sa pap bine, sa beau lichide caci am cam neglijat aspectul asta...si sa ma odihnesc un pic si sa ma calmez.

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Incearca si cu comprese calde. Cand m-am pompat in spital si mi-au fost tensionati sanii ca am oprit brusc pomparea, am fost sfatuita sa iau un pampers sa-l ud cu apa calda si sa-l pun pe san. Nu stiu ce pompa ai, in spital am avut asa ceva www.nicolai-apotheke.com/images/milchpumpesymphony.jpg" target="_blank">ceva o pompa ffff buna care functioneaza in felul urmator primele 2 min numai stimuleaza sfarcurile fara sa traga si numai dupa aceea incepe sa pompeze. Asa ca zic sa incerci sa insisti mai mult timp la pompare. Cu pompa asta in 15 min ai scos tot din ambii sani, numai lapte sa fie . Si inca ceva pompeaza-te numai dupa ce a mancat micuta nu inainte.

Hai miri_mik!

Anca cu Melina Isabel si Lucas 4 ani+11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

VISE:
- Selina, te-am visat ca ai nascut repede si usor.
La multi ani in avans!

- Si pe bebe al meu l-am visat, era cuminte (nu plangea), frumusel si avea picioarele lungi si ma uitam la genunchi, calcaie si coate si-mi ziceam "aha, cu astea ma impungeai!"

Uta_ciun, la multi ani si tie!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Vladi -- am observat si eu ca i-ai zis lui Jasmine exact pe dos decat i-am zis eu. Se pare ca ea deja facea cam ce i-am zis eu si nu a mers, poate reueste cu celalta abordare. Eu una nu as putea, nu rezist psihic cand plange copilul nici 2 minute, d-apai o ora-doua. Cand incepe Jane sa planga de foame (un plans foarte clar, diferit ca sunet de cel de plictiseala, de cel de durere, etc), daca nu sunt gata si trebuie sa ma duc sa ma asez undeva, sa imi pun perna de alaptat, sa imi asez perne la spate -- toate astea dureaza cateva minute, insa mie mi se par ore, incep sa nu mai gandesc lucid, daca imi iese cineva in cale tip la el -- daca ar plange o ora cred ca as ajunge la balamuc in camasa de forta

exact asa sunt si eu,cum aud ca plange cum sar din papuci de parca e alarma cu bomba

honey - al meu suge 2-3 minute in total,dupa care adoarme tun,nici vorba sa-l mut si la celalalt san

gaby - eu nu pot sa dau vina pe icter
a avut ''icter moderat'' care i-a trecut in cateva zile,practic cand am ajuns acasa nu mai era galben deloc,deci nu din cauza asta e somnoros
e pur si simplu puturos

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Jasmine, vad ca ai cam aceeasi problema pe care am avut-o si eu. La mine printesa era obijnuita cu biberonul de lapte praf de la maternitate si putin cu sanul (in sensul ca nu il refuza dar nici nu sugea cat sa se sature ca obosea). 
Am incercat si eu sa ma mulg dar nu am reusit nici la maternitate (unde udasem o camasa de noapte iar in pompa nu ajungea mai nimic) nici acasa, nici cu pompa manuala nici cu cea electrica si nici cu mana... Am inceput si eu sa ma frustrez si sa plang, ca deh, lapte am (ma dureau sanii care se si intarisera) si copilul papa lapte praf... asta pana am zis stop! am pus pompele deoparte si laptele praf si am zis ca de acum nu mai e decat tzitzi! 
Am cerut sfaturi si de la mamicile minunate de aici si tare m-au ajutat!!!
La mine "cheia succesului" a fost alaptatul la cerere (vorba Deliei, si la 10 min daca vroia ii dadeam).
M-am bazat pe instinct; am vazut ca nu suge decat cu stimuli (batut cu degetul usor pe nas, masat talpitze, scos aer, schimbat pampers, etc) si la inceput cam 30'. 
Pe masura ce a trecut timpul am scazut timpul de supt si am crescut intervalul de alaptare, dar natural, nu impus. 
A prins putere si acum suge maxim 10' la un san si doarme intre 2 si 4 ore, mai mult noaptea si dupa plimbare.
Acum incercam metoda Vladi - sa asteptam mai mult intre mese : ) dar fara plans ca nu ma lasa inima sa o vad plangand mai mult de 1minut...
Zic ca instinctul iti va spune cum e cel mai bine pentru tine. 
Ma gandesc ca si corpul nostru e pregatit cu tot ce trebuie fara pompe si lapte praf asa ca nu renunta la alaptat daca ai laptic!

Oana cum te mai simti?
Multumesc si eu inca odata mamicilor care ne raspund la ingrijorari si ne dau incredere!

PS: Stiu ca am scris mult dar intru rar si imi fac "norma" ... : )

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

nibi_niki am corectat in lista de pe prima pagina.

vladimirescu imi place f mult cum explici si i-au in considerare ce scrii. Deasemeni si celelalte fete cu experienta: freedelia, Andira, Dianami..chiar si de la celelalte.

GabyHila eu as zice sa incepi diversificare pe la 6 luni, cum de altfel mi-am pus in gand sa procedez si eu cu Justina, cu toate ca la Ioana am inceput la 4 luni jum..deh primul copil..etc.
Merci! ( sper sa nasc zilele astea.)

Denisa pana la urma ti-a fost provocata nasterea, sau s-a hot bebelinsa sa vina' singura?

Azi am incheiat 39 de s, incepem sapt 40..se pare ca am trecut nu numai de primul target..ci si al 2 lea, 3 lea...

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 39+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput