Hai nafi,nico, Ioanact!Bv miri_mik!Iepu2010!(131)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Bravo Annya !!!
Bine ai venit bebe Radu

Bravo Camilecu
Bine ai venit bebe Vlad

Bravo rmkristine
Bine ai venit bebe mic

Bravo Riella_ella
Bine ai venit bebe Eduard Andrei

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Intrebare- cat a fost caca verde a fost pasta ca mustarul. Acum ca s-a trasformat in galben e mult mai lichid . Oare e bine ???
Cand face caca face in jet ca rata, iar dupa aia o ia la vale un pic pana sa fie absorbit de aleza.

Si la noi e la fel, eu una stau linistita, ca stiu ca asa e la copiii alaptati.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Intrebare-
Cand face caca face in jet ca rata,

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Jasmine: eu am citit ca sugarul ia 90% din cantitatea de lapte in primele 5 minute, dupa aia e doar "desertul"... nu conteaza cit suge. Hai ai rabdare 3 zile si fa cum am zis eu, apoi cintareste-l. Cintarul iti va zice daca e bine sau nu, nimic altceva nu conteaza, nici ca ti se pare ca maninca prea putin, nimic.
Si al meu da cu gura prin aer si cind apuca zici ca e nemincat de o saptamina, dar asta face pt ca sinul e suzeta lui preferata, la fel face si cind ii e foame , si cind nu. Hai, nani si disciplina citeva zile cu copilul, sa vedem ce iese.

Andira multumesc d emesaj, esti f draguta. La problemele de alaptat eu sint f sensibila, ca stiu cit de greu e sa treci prin durerile primelor zile, febra laptelui, rani etc si cind ma gindesc cit de multe femei rateaza alaptatul pina la urma din cauza fricii ca subnutresc copilul... mi se pare absolut nedrept. Si incerc si eu sa fac ce pot, sa incurajez pe cine are probleme sa continue, sa nu se lase, ca-i pacat. In rest, nu ma pre ainghesui sa scriu felicitari sau de botez, marturii etc ca nu mi se par subiecte care "ard" :)) Sper sa nu se supere nimeni, dar eu nu le am cu chat-ul, si sint o fire pragmatica :))

Honeybaby, ce ma bucur ca ai succes cu alaptatul ! Si ca iese usor laptele din canale, dupa cite zici :))
kk e normal lichid, ca smintina, culoarea ca mustarul sau galbenusul. Orice culoare e buna, numai nu negru (semn de hemoragie interna) sau verde chimic (frunza), semn de diaree si probleme intestinale. Succes in continuare, nu uita sa dormi constiincios si ziua daca vrei lapte tot asa si in continuare :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Fetele haide ca scriu si eu la subiectul alaptat, ca imi e drag tare. eu sunt aia care nu a patit nimic de la lapte si am din belsug. in maternitate am avut cateva seri de fierbinteala dar am aplicat pompa si am prosoape reci. Va rog frumos nu va lasati de alaptat. Joy a fost icterica rau pana la 6 sapt si inca are bilirubina ridicata. Asta i-a dat o somnolenta accentuata si manca extrem de putin. Pana a intrat in ritm. de atunci mananca exact cum zicea Vladi: tacticos si constiincios:)

Zicea cineva ca ii scade in greutate. ai rabdare ca isi va reveni. GARANTAT! Joy nu a primit lapte praf decat in maternitate si credeti-ma ca manca 10 ML IN PRIMELE ZILE ACASA!

Acum cateva zile am primit o oferta de nerefuzat de la o prietena. Mi-a tinut bebelina 4 ore si eu am dormit. doamneeee.... raiul pe pamant! am lasat-o linistita si am gasit-o linistita!

Jasmine sa stii ca si a mea parca e intr-o continua lupta cu tzatza! reusesc sa o calmez punand phoenul pe ea:) si sta ca seriful!

Vineri seara eram in spital cu dra, pt ca se deshidratase de atata vomitat. bineinteles ca nu i-a facut perfuzii si a doua zi eram pe semnatura acasa. avusese o perioade de papa agitat - voma tot. ii dau debridat si vad ca e mai ok. Creste in greutate, mai incet intradevar, face kk, pishu. am citit ca ar nu ar fi neobisnuit sa vomite bebicii, dar chiar mi s-a parut exagerat cand am dus-o la spital. Cum e un bebelus deshidratat?

Zicea dr ca ar fi auzit un suflu la inima si sa ma duc la o echografie. ma duc la un cabinet normal de cardio sau exista si pt bebelusi? la radiografie de sold la fel?

Delia si Oana am vazut pozele de la botez. De azi aveti ingeras. sa traiti toti fericiti langa copii si sa aveti multi ani lungi sa va bucurati de ei.

Vladi de ce oare te incorsetezi tu cu sutienul? pe mine ma chinuie rau chestia aia:) prefer sa spal tricouri 10 pe zi decat sa port sutien!

Sa stiti ca eu de abia astept sa intram la scutece. Mi s-a luat de gravidie... o fi ea perioade frumoasa dar pt moment a fi mamica de sugar mi se pare mai cool:)

Am primit multe borcanele cu diverse papa pt bebei. Pe unele scrie de la 4 luni incolo. sa ii dau asa devreme? am mancat eu unul: yummyyyy.

eu citesc in fiecare zi, dar vb Dianei sunt rupta de realitatea forumului. daca ma intreaba cineva cand a facut kk ultima data fi`mea stiu sa raspund, dar nu tin minte nici cine a scris cu o pagina inainte cand scriam eu:)

Andira daca ma citesti in seara asta, am fost incoerenta in draci. dar asa imi e creierul!

Asteropi imi place de taticul vostru care va soarbe din priviri! lovely:) felicitari si pt tine si pt nibi ca ati invatat o asemenea limba! Germana e mic copil!

Ina imi PLACE LA NEBUNIE barza aia esuata in geam! absolut incantatoare! daca nu ti-am zis deja, Robin e dragalas si botos! sa fiti sanatosi!

Honey sa traiesti si tu si Maya! M-ai distrat cu baia de lapte facuta bebelunei! Si Joy se ineaca cateodata cu lapte... niste haplea! zii mersi, ca uite ce puturosi mai au fetele pe aici! auzi la ei, sa nu pape ei titi? mmmmm

Ella unde esti ca mi-e dor de povesti!

Noi avem botez in 8 mai! de abia astept!

Ioanact iti tin pumnii la nastere!

Noapte buna va doresc si va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

mesaj pt EMILIAPOP : am raspuns pe PM

si muuulte

mami de Sarah Maria 27.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

cred ca avem oficial colici.
Plange dupa ce papa si nu se linisteste decat cu greu Acum doarme in wrap pe mine. As pune-o in patut dar mi-e teama ca se trezeste si o luam de la capat

gaby- asa e. Ma bucur nespus ca papa tzatzi si am lapte, chiar daca e prea mullt.
Apropo de diversivicare : noi am inceput-o deja. Am papat asa : apa de la baie scursa dupa pumnisori, cateva coji de la ranile dupa mameloane si azi o scama dupa o fasa sterila, pana s-o iau eu dupa san s-a mufat si dupa a fost scama

'vladi - am dormit in fiecare zi 2 ore la pranz.Sa vedem de maine ca raman singura cu ea.
KK nu e ca smantana e mai moale si cu granule in el. In fine nu da semne ca ar avea ceva. Sper sa fie normal daca si aNdira zice ca e fel.

Oana- clar Eric e al tau. Sotul nu era acasa cand l-ai facut ???

Delia- la fel si tu cu Jane. Cred ca va fi Jodie in miniatura.

Ce departe mi se pare botezul cand va aud vb despre el......

Roxana- frumoasa printesa.

Bumbitza- deja s-a schimbat Ilincuta. Se vede ca a crescut
Ma duc sa incerc s-o pun in pat si sa ma culc si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

salutare fetele!!

DANAYARA ce faci, tragi chiulul?sper ca sunteti bine.

HONEYBABAY ce frumos vb . se vede de la o posta, de aici din Rodos , cat de fericita te-a facut Maya.imi place la nbunie sa citesc ce scrii despre ea

OANAIACOVITA vz pozele cu micul vostru crestin.wowww , ce mi-a placut in fracul lui smecher. sa va traiasca!!!

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Citat:
citat din mesajul lui jeni_h

mesaj pt EMILIAPOP : am raspuns pe PM

si muuulte

mami de Sarah Maria 27.02.2010

multumesc mult
am mai trimis un mesaj pe PM.

Emilia cu si mamii de
Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza fetelor -- am citit tot ce ati scris, insa cu fata la san si nu am putut sa va raspund. Asa ca o iau acum de la capat.

In primul rand, felicitari noilor mamici, Annya si Camilecu. Sa va refaceti rapid si sa aveti parte de bebei sanatosi si papaciosi!!

Apoi, vreau sa va multumesc tuturor celor care ne-ati facut urari pentru botez si celor care ne-ati facut complimente. Nu nominalizez, sunteti foarte multe, am fost foarte impresionata.

De asemenea, vreau sa va reamintesc ca eu nu pot accesa picassa (este blocat in China) asa ca majoritatea pozelor pe care le puneti eu nu le pot vedea. Cateodata se incarca din PIcassa cate opoza doua din album -- am vzut 2 poze cu Silvana de la nastere de exemplu, dar de obicei nu...

Vladi -- am observat si eu ca i-ai zis lui Jasmine exact pe dos decat i-am zis eu. Se pare ca ea deja facea cam ce i-am zis eu si nu a mers, poate reueste cu celalta abordare. Eu una nu as putea, nu rezist psihic cand plange copilul nici 2 minute, d-apai o ora-doua. Cand incepe Jane sa planga de foame (un plans foarte clar, diferit ca sunet de cel de plictiseala, de cel de durere, etc), daca nu sunt gata si trebuie sa ma duc sa ma asez undeva, sa imi pun perna de alaptat, sa imi asez perne la spate -- toate astea dureaza cateva minute, insa mie mi se par ore, incep sa nu mai gandesc lucid, daca imi iese cineva in cale tip la el -- daca ar plange o ora cred ca as ajunge la balamuc in camasa de forta

Babyangel -- Jane a avut cateva zile agitate cand manca la o ora, apoi a crescut, mi-a crescut si mie cantitatea de lapte si a reveni la mancatul ca 2-3 ore ziua si 4-5 ore noaptea. Daca i-as fi dat biberon cand cerea la o ora, am fi cotinuat cercul vicios, pentru ca productia mea ar fi scazut. Sper sa reusiti sa continuati alaptatul, in pofida suplimentului.

Asteropi -- imi amintesc cand am lasat-o prima data pe Jodie ce ciudat a fost. A trebuit sa ma itorc la serviciu dupa 3 saptamani si venea tata cu ea sa o alaptez. Vreo 2 saptamani a durat priectul ala, dupa aia m-am dus numai part time, insa in alea doua saptamani a fost tare greu... Pe Jane inca nu am lasat-o nici 5 minute...

Oana -- felicitari pentru botez, din pacate nu pot vedea pozele, as fi vrut sa vad si eu un bebe asa mic in frac -- nu am vazut niciodata :) sa fiti sanatosi si fericiti!

Jasmine -- eu nu prea beau cafea ca nu imi place, dar daca este cu mult lapte si dulce, o beau ca pe suc. Ciocolata mananc si io, vorba lui Honey, de 3 ori pe zi, nu pe saptamana... Insa dupa ziua de Paste cand efectiv cred ca am mancat echivalentul a 5 ciocolate, a stat Jane treaza pana la 4 dimineata... Nu conteaza cat de mult mananca bebe, adica cat timp mananca, important e sa aiba destule scutece ude si sa creasca.

Stefi -- pai ai timp berechet de al treilea copil -- vorba lui Coleman sa il faci e placut...

Andira -- nici noi nu avem foarte multe poze de familie, cu toti, dar avem unele facute la o petrecere in Dec 2008 (in 4) foarte frumoase si acum astea de ieri sunt primele in noua formatie. As vrea sa vad si eu o poza cu tine -- nu cred ca am avut onoarea...

Mari -- dar cum stati cu greutatea? Ca nu e important cat de mult mananca, mananca cat are nevoie, insa e important sa nu scada in greutate. Cresterea e iportanta, insa nu in fiecare zi, ci in medie pe o luna.

Honey -- ce bine ca ai asa laptic mult pentru bebelina ta!! Si la noi kk este la fel, aproape lichid si facut cu zgomot de parca s-ar fi rupt un dig

Cenia -- gripe water e bun, calmeaza stomacul si ajuta la eliminarea gazelor.

Gaby -- eu am sa incep diversificarea tarziu, spre 9 luni. Poti sa citesti pe kellymom.com despre avantajele diversificarii tarzii. In nici un caz inainte de 6 luni, nu ai de ce si nu e bine pt bebe.

Jane si cu mine mergem azi la play group, cu inca alte 8-10 mamici cu bebei de varste apropiate. Abia astept. Va pup, tre sa fug sa ma pregatesc.

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput