Hai nafi,nico, Ioanact!Bv miri_mik!Iepu2010!(131)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Citat:

cam cati ml ii dai completare?
la san n-avem cum sa stim exact cat a mancat,din pacate

[/quote]

Poti sa afli daca o cantaresti inainte sa o pui la san si dupa ce a mancat si faci diferenta. Saptamana cat am stat in spital am facut chestia asta de fiecare data (cred ca de 100 ori), ca trebuia sa scrie la ei de fiecare data cat manaca.

Anca cu Melina Isabel si Lucas 4 ani+11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

of, mai fetelor, vad ca si voi aveti probleme cu bebei care scad in greutate.

si eu sunt tare suparata, cred ca o sa-mi pierd laptele, fata mea nu suge mai deloc, dupa 3-4 ore de somn o trezesc, pare ca ii este foame, o las sa planga putin apoi o pun la san, trage cam 3 minute iar apoi adoarme. o trag de maini, de picioare, de nas, mai trege de cateva ori si apoi iar adoarme. si pt ca ea nu stimuleaza mai deloc titi a inceput sa scada si productia, abia mai reusesc sa scot 30-40 ml din ambii sani.
si, sa fie tacamul complet, mi-am adus si dusmanul in casa. Am imprumutat de la o prietena cantarul. sa va spun cat a supt copila la ultimele mese? 10-20ml maxim si asta in 30-60min, depinde cata rabdare am avut sa o tin degeaba la san. nu stiu ce sa-i fac, efectiv.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010)
Povestea Darului plangacios

Daria

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salutare, am intrat sa felicit si eu noile mamici.

FELICITARI! ANNYA bebe RADUCU sa fie sanatos, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!

FELICITARI! CAMILESCU bebe VLAD sa creasca voinicel, sa aiba noroc in viata si numai bucurii!

Am vazut pozici foarte frumoase de la primele noastre crestinari.

Bebe ERIC sa-ti aduca viata numai fericire, noroc si sanatate, iar parintii tai sa se bucure in fiecare secunda de tine.
Sunteti o familie frumoasa, ma bucur pentru voi ca in sfarsit vi s-a implinit un mare vis, poate cel mai mare, acela de al avea pe bebe ERIC in bratele voastre, sa ramaneti asa de fericiti toata viata voastra.

Bebelina JANE sa ai viata presarata numai cu bucurii, sa aduci in viata tuturor numai bucurii, sa ai parte de noroc si multa iubire.
Voi sunteti o familie model, tanjesc uneori dupa un al treilea copil si cand ma uit la voi dorinta devine si mai arzatoare.
aveti trei copii minunati, a ava ajute DUMNEZEU cu putere sa-i cresteti mari si sa va bucurati de ei.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Am vazut pozele postate de mamicile ce si-au increstinat bebeii:
Freedelia f frumosi copii ai. Sa-ti traiasca! si Oanaiacovita frumos s-a facut si Eric si e un grasut. Sa fie sanatos si sa creasca mare. De-acum poate fi m linistit, fiind botezat..avand un inger pazitor care-l pazeste.

Sunt curioasa daca se adevereste ce a spus Delia13, ca voi naste maine.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 39+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Salut!

Am intrat rapid pt Delia si Jasmine:

Delia - uite, special am venit sa-ti spun ca eu una citesc ce scrii cu mare atentie, fara gluma.
Din cauza continutului, dar si a formei. Serios, apreciez si ce scrii, si modul in care o faci, eu una marturisesc ca mai sar peste posturile care n-au inceput si sfarsit, mi-e greu sa urmaresc o idee intr-un paragraf de 20 randuri fara cap si coada .
Ceea ce n-a fost niciodata cazul la tine .

Si m-am uitat si la poze - John seamana cu tati, si Jodie si Jane cu tine - mie asa imi pare. Jodie cel putin e o papusa, Jane e inca micuta, dar sunt sigura ca va fi un copil cel putin la fel de reusit ca si ceilalti 2.
Ma uitam la pozele voastre unde sunteti toti, cata fericire emana...
Si ma gandesc ca noi inca n-avem una asa... trebuie neaparat sa ne facem!

Ma bucur ca ati avut o zi frumoasa la botez!

Jasmine - sa stii ca nu ti-am raspuns la problema ta pt ca pur si simplu nu stiu ce sa-ti spun, eu nu m-am confruntat cu asta. Vad ca ti-au spus fetele cate ceva, sper sa inceapa bb sa manance mai bine.
Legat de ce ai intrebat - eu nu beau cafea oricum (nici nu fumez, nici alcool nu beau decat poate maxim o data pe an cate o gura de ceva, doar de curiozitate, am alte "pacate" ), dar ciocolata mai scap, chiar de-aia neagra am halit zilele trecute.
Am incercat insa sa nu mai mananc una odata, cum fac de obicei , am vrut sa ma rezum la jumatate, pe parcursul unei zile intregi, nu toata odata. Nu s-a intamplat nimic, bebelusa mea tot doarme de rupe.

Asteropi -

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

ce putine gravidute au mai ramas, mai avem un picut si deveniti toate mamici cu puiuti in brate.

MARI parerea mea este sa nu o mai trezesti si sa o lasi pe ea sa se trezeasca atunci cand ii este foame.
si eu am cantar in casa dar o cantaresc saptamanal, nu ti-as mai recomanda sa o cantaresti nici dupa fiecare masa, nici in fiecare zi.
cu laptele eu nu inteleg de ce te mulgi?
nici noi noaprea nu mai sugem asa de mult si suge la intervale destul de maricele dar recuperam ziua.
incearca ti-am zis sa o lasi sa planga ea de foame nu sa o trezesti tu.
sa ne spui ce ai reusit.

cine face maine 2 lunite!
LA MULTE LUNITE SI ANISORI SOFIA!

MIRI_MIK
Nastere usoara si bebe sanatos!

Mergi la inceput

Freedelia, felicitari micutei crestine. am vazut pozele, sunt superbe dar cea cu cei 3 fratiori m-a incantat cel mai tare.

Daria

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Si am uitat: Felicitari Annya si Camilecu, sa va bucurati de prichindei!

O sa incerc sa mai intru zilele viitoare, sa va mai zic de noi, deocamdata profit ca tati si nr 1 & 2 s-au dus la circ, am si eu cateva momente de liniste cu bb.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefimic

MARI parerea mea este sa nu o mai trezesti si sa o lasi pe ea sa se trezeasca atunci cand ii este foame.
si eu am cantar in casa dar o cantaresc saptamanal, nu ti-as mai recomanda sa o cantaresti nici dupa fiecare masa, nici in fiecare zi.
cu laptele eu nu inteleg de ce te mulgi?
nici noi noaprea nu mai sugem asa de mult si suge la intervale destul de maricele dar recuperam ziua.
incearca ti-am zis sa o lasi sa planga ea de foame nu sa o trezesti tu.
sa ne spui ce ai reusit.

pai ma mulg, tocmai asta spuneam, ca nu mai scot la fel ca in prima saptamana. atunci reuseam sa scot 50-60 ml, destul de usor, acum abia mai scot 30-40ml si destul de greu. si iau si pastile de stimulare + ceai si apa. mananc si dorm bine.
am incercat sa o las si pe ea sa se trezeasca singura dar se intampla exact la fel, scenariul nu difera deloc. tot ce am reusit sa fac a fost sa se deshidrateze si sa nu faca kk.

Daria

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui nibi_niki

Azi puiul meu face o lunita asa ca va servesc cu cate ceva

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

La multe lunite si anisori, Maria!

Multumim pt cinste!

P.S. De fapt pe 10.04. a facut 1 luna (adica ieri, azi e 11.04.).

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 39+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput