Hai nafi,nico, Ioanact!Bv miri_mik!Iepu2010!(131)
Raspunsuri - Pagina 20
nibi_niki spune:

HAI IOANACT!

SA AI O NASTERE USOARA SI BEBEL SANATOS
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
honeybaby spune:
Vladi - merci de raspuns
. Daca ii pun silicon mai suge dupa aia si fara ???
De la Avent am dar parca mi-e frica sa le folosesc sa nu se obisnuieasca cu ele .
Denisa,
de bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Dianami spune:
Deschid capitol nou
.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
Rebiana27 spune:
Astazi la 10.30 a venit pe lume bebe Iustina a Alinei (Ioanact); nastere naturala fara epidurala. Fetita are 3400 g. Alina este f fericita si asteapta sa i-o aduca pe micuta la salon!
FELICITARI ALINA!! BUN VENIT PE LUME IUSTINA!!
Lindal
sa nasti zilele astea! N-am mai visat nimic legat de nastere desi mi-e gandul la voi, cele care mai aveti putin pana la momentul 0!
Freedelia asa-i.. Luca are momente de gelozie indeosebi datorate faptului ca era doar el in centrul atentiei pana acum. Incerc sa fac in asa fel incat sa stie din fiecare vorba si gest ca inca este sufletelul meu dar, recunosc, uneori ma mai lasa nervii.. de cele mai multe ori din cauza oboselii. Invidiez sincer pe cele care au ajutor la curatenie, mancare si alte cele!
Nafi cum esti azi??
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
ninocikap spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 Astazi la 10.30 a venit pe lume bebe Iustina a Alinei (Ioanact); nastere naturala fara epidurala. Fetita are 3400 g. Alina este f fericita si asteapta sa i-o aduca pe micuta la salon! FELICITARI ALINA!! BUN VENIT PE LUME IUSTINA!!![]() Mami de doua minuni: Luca si Mara Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare... I can't fake with dignity so i'll not try!! |
Felicitari Ioana, refacere usoara si o bb Iustina sanatoasa si mancacioasa.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005) si 39+