Hai nafi,nico, Ioanact!Bv miri_mik!Iepu2010!(131)
Raspunsuri - Pagina 19
bluekidoo spune:
Buna dimineata fetele
Am fost si noi la pediatru la controlul de o luna.. pitica mea a luat 800g luna asta iar doctora a spus ca este mai mult decat bine; si s-a lungit cu 4cm (spre bucuria mea ca se pare ca-i va semana lui tati, nu va fi micuta ca mine
) .. Legat de alaptat, noi inca ne chinuim sa scoatem suplimentul, incercam sa dam momentan cantitati mai mici pe timpul noptii iar ziua de loc.. poate reusim.. doctora ma sprijina si imi spune ca ea este pentru alaptatul exclusiv.. la prima noastra intalnire m-a pus chiar sa alaptez fata acolo ca sa vada cum mananca si daca o pun corect la san.. si ne-a tinut o ora in cabinet ca sa ne dea sfaturi.. contralul asta a fost mai scurt dar tot atenta la amanunte..ne-a zis sa facem gimnastica in fiecare zi si masaj cu crema dupa fiecare baita..
In mare suntem bine.. ne-au incercat si pe noi colicii alalta seara dar au plecat repede.. Cred ca am facut eu colicii pentru ca de cate oi mananc un aliment "interzis" am crampe si gaze, lucru care nu mi se intampla pana sa nasc.. dar eu sunt fericita ca trebuie sa suport eu crampele si nu le simte pitica..
Nastere usoar doresc si eu gravidutelor noastre si bebei sanatosi 
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
vladimirescu spune:
Menajera - cine are nevoie: Fetelor, eu tocmai termin de facut selectia pt menajera la casa mea. Am gasit 3 bune, o sa angajez doar una :) Asa ca daca cineva cauta menajera, sa ma intrebe, ca-s gata selectate si cu proba de lucru data :))
Eu am cautat pt full time, luni-vineri 8 ore pe zi, le-am oferit 1000 lei pe luna plus transportul, 20 zile libere pe an platite - deci ca un serviciu la firma... Asta ca sa stiti ce profil am cautat eu, ca stiu ca in cele mai multe cazuri se cauta doar 1-2 zile pe saptamina. Scrieti-mi pe mail sau PM daca sinteti interesate.
Menajera mea de 10 ani a imbatrinit si nu mai face fata, acum se ocupa de Floricica dimineata si apoi gateste. Inainte sa gasesc solutia asta, am cautat bona sa angajez, asadar am gasit si niste doamne bune pt bona (cu menaj sau fara), 4 ore pe zi sau 8 ore pe zi. Cine cauta bona poate sa ma intrebe, ca am gasit 2 f faie, zic eu (una face si menaj, alta prefera fara menaj, dar e o doamna, pe bune :))
Abia astept sa angajez menajera, ca e varza in casa mea acum, cu bonele am rezolvat (am una si dupa-amiaza, am toata ziua acoperita, 8-22), sint mare boieroaica adica :)) Sa nu ma condamnati, ca in meseria mea lucrez uneori pina noaptea, si sotul la fel, si trebuie sa avem linistea ca are cine sta cu copiii... daca venim la 7 acasa, e bine, stam noi cu ei, dar daca venim tirziu... nu sintem stresati. In fine, asa gindesc eu ca e bine pt noi, ca daca avem timp sa muncim nu e problema sa scoatem bani de salariile astea in casa, dar daca nu muncim... nu avem nici cu ce plati facturile :))
bordeancavio spune:
jasmine, eu am depus in febr dosarul pt sefa mea (cu procura) si asa mi-a cerut in sect 1, copie dupa acea decizie. ti-o da de la servici. firma iti face suspendarea la itm, tu anunti doar ca vrei sa intrii in concediu de crestere pana la 2 ani dupa medical. daca tot iei adeverinta de la ei cu veniturile pe cele 12 luni, mai bine ia si o copie dupa aceasta suspendare. eu asa zic. sau cel mai bine, intreaba la sect unde esti tu exact ce iti trebuie. eu am intrebat inainte si dupa aceea a fost ok dosarul.
aaa!!! si daca vreti sa va vina banii pe card, mi-a cerut un extras de cont de la banca unde are mama cardul pe care vreau banii. am fost doar la banca si le-am zis ce vreau si pt ce, mi-a dat imediat in 2 min, fara probleme. altfel vin banii acasa au nus cum. asa vin direct pe card. e mai simplu, parerea mea.
vio asteptand pe bebe
38+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
GabyHila spune:
Vladi ai dat anunt in ziar sa le gasesti? Zi si mie in ce consta proba de lucru. Da-mi un pm sa nu bazaim fetele pe aici.
honeybaby spune:
Vio ,Nino, Linda - merci de raspuns
. Daca nu ar fi obligatorii cele 42 de zile nu le-as mai lua.
Vladi - si eu am baut laptic, ba chiar i-am dat si sotului. Sa mai zica el ca-l neglijez.
. Al meu e dulceeeee frate, zici ca-i lapte cu miere.
M-am pomenit cu o rana pe sanul care curge non-stop. Nu stiu ce sa-i mai fac. Il dau cu garmastan dar in 3 ore nu apuca sa se vindece.
Azi cred ca incerc servetelele de la Bioclin, poate-poate.
Il tin la aer cat pot dar tot degeaba .
Azi a fost o zi mai ciudata cam fara soare si nu am iesit afara. <Ma duc sa bag aspiratorul si sa calc daca tot stau in casa.
Pupici pt toate fetele

Denisa,
de bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Lindal spune:
De doua ori azi-noapte am visat ca Miria era cea care ne dadea vesti despre Ioanact. Chiar sunt curioasa daca se adevereste ceva. ![]()
Apropo, Rebiana, tu nu mai visezi nimic despre noi?
Ca maine fac 40 de sapt!
39+
briza_marii spune:
Fete dragi, am si eu o intrebare ca deja nu mai stiu ce sa fac: cum am zis bebe are probleme cu somnul. Si ieri si azi a stat treaz la mama in brate cate 4 ore, timp in care inchidea ochisorii 1-2 min si apoi tresarea ca si cum ar fi visat urat si incepea sa planga. Am sunat medicul pediatru dar a zis ca dc a mancat, uda scutecul..sa ii dau niste ceai de tei poate s emai linisteste...Acu..ceai de tei la baieti eu stiu ca nu e indicat!!! Ce sa fac?!! Voua vi s-a intamplat sa faca bebe asa? Adica sa nu doarma atatea ore si sa tresara din somn plangand. Deja stau si plang si eu cot la cot cu el

Mami de iepuras Eric Mihai
iileana spune:
Buna ziua, mamici de martie-aprilie 2010
.
Cunoasteti oare o mamica de fetita nascuta in 10.04, care tocmai si-a pierdut carnetul de vaccinari astazi in Bucuresti, Piata Charles de Gaulle? Pe mamica o cheama Laura T. si are domiciliul in Otopeni.
Daca da, spuneti-i ca l-am gasit eu :) si ca as vrea sa o scutesc de bataia de cap de a-si face duplicat.
Multumesc.
Nastere usoara/felicitari si sanatate pentru BB-i va doresc, dupa caz
.
vladimirescu spune:
Honeybaby mie mi-a trecut rana la mamelon cu Garmastan dat alternativ cu Bepanthen Plus, tinut la aer cit se poate si neaparat cind alaptezi din el pune protectie silicon sau cauciuc (eu recomand Chicco din cauciuc natural, sta mai bine, nu aluneca asa usor, dar e ok totusi si Avent silicon)
Briza, nu am patit asa ceva, u stiu ce sa zic... parca Vladimir nu dormea multe ore ca-l chinuiau gazele... Dar ceai nu cred ca-i bine sa dai, sau macar nu de tei. Din ala de fenicul, anason si chimen e mai bun, regleaza si digestia - probabil il doare burtica... Oriucm, eu care suflu si-n iaurt, as face si o ecografie abdominala la el, sa fiu mai sigura ca nu are vreo problema...
Mi-am amintit ca intrba cineva de ecografie bebelusi unde se face:
Ecografie bebelusi: e renumit dr. Stamate de la Medlife (locatia Grivita), face eco de toate felurile, inclusiv inima. Eu la el am mers cu Vladimir si l-am programat si pe Floricica, preventiv (de cind suni pina poti sa faci ecografia tine vreo 3 saptamini, ca e f solicitat).
Freedelia, cred ca tu ai intrebat pt ce e ecografia transfontanelara? Habar n-am :)) Mi-a prescris doctorita preventiv, ca acusi se inchide fontanela si nu mai putem vedea ce e-n capul copilului cred :)) Si doctorita mea e din aia care sufla si-n iaurt, facem toate investigatiile care nu-s invazive pt copil, sa fie :)) 
nibi_niki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui briza_marii Fete dragi, am si eu o intrebare ca deja nu mai stiu ce sa fac: cum am zis bebe are probleme cu somnul. Si ieri si azi a stat treaz la mama in brate cate 4 ore, timp in care inchidea ochisorii 1-2 min si apoi tresarea ca si cum ar fi visat urat si incepea sa planga. Am sunat medicul pediatru dar a zis ca dc a mancat, uda scutecul..sa ii dau niste ceai de tei poate s emai linisteste...Acu..ceai de tei la baieti eu stiu ca nu e indicat!!! Ce sa fac?!! Voua vi s-a intamplat sa faca bebe asa? Adica sa nu doarma atatea ore si sa tresara din somn plangand. Deja stau si plang si eu cot la cot cu el ![]() ![]() Mami de iepuras Eric Mihai |
Aceeasi "problema" o am si eu cu Maria.Spre exemplu azi s-a trezit dimineata la 9.30.A papat pana la 10 apoi a adormit o ora ,pana la 11.De atunci nu mai doarme.Sunt deja 4 ore.Si asta se intampla in fiecare zi.Imi adoarme la san dar cand o pun jos se trezeste.In schimb foarte bine imi doarme la plimbare cu carutul sau in masina
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/