Hai nafi,nico, Ioanact!Bv miri_mik!Iepu2010!(131)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

In primul rand vreau sa urez LA MULTI ANI SELINEI ( sper ca esti tot 2 in 1 asa cum ti-ai dorit iar de maine bebe poate veni cand vrea!!)

LA MULTI ANI si pentru Floricica al nostru ! Vladi sa-ti traisca si sa-ti aduca numai bucurii si satisfactii!

IOANACT - wow..te invidiez..ce altceva pot sa spun?!
SA FIE INTR-UN CEAS BUN, NASTERE USOARA SI O BEBITZA DE NOTA 10!

Eu am sunat dimineata la spital si am fost programata ptr monitorizare abia joi la 11.30. Vom vedea atunci care-i treaba si poate s-o indura careva si de mine sa ma faca sa nasc!

Ca sa nu o luma razna cu asteptarea asta ne-am dus la lac si ne-am plimbat , am mancat ceva la o terasa si ne-am intors acum , am cazut lata de oboseala dar nici urma de contractii!

GabiHila si toate fetele care ati scos mozatele..va multumesc si sper sa vina Riccardo inainte sa cada si majoretele late de oboseala!

AMR ...3...2....1....

40+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

pe 8.04.2010 la ora 23.45 a venit pe lume Cristian Patrick de 3000 g si 50 cm.

Marina 39 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

nu stiu pe ce lume sunt deocamdata ieri am venit acasa si cred ca nu am suficient lapte pt bebe! eu care speram atat de mult sa alaptez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui rmkristine

nu stiu pe ce lume sunt deocamdata ieri am venit acasa si cred ca nu am suficient lapte pt bebe! eu care speram atat de mult sa alaptez!

BRAVO RMKRISTINE! BUN VENIT LUI CRISTIAN!

In privinta laptelui mai ai putintica rabdare! Din cate am citit de la veteranele noastre am inteles ca dureaza ceva timp pana ajungi la o "productie" suficienta...Odihna, bea apa multa, alimenteaza-te bine si cu ajutorul iepuricului care va suge cu spor si pofta...va veni si laptele cel mult!

AMR ...3...2....1....

40+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

Stefanna, multumesc pt mesajul cu flori :)) uite si pt tine , ca ai ingrasat dovlecelul 1,5 kg intr-o luna numai cu lapticul tau, bravoo !!! (mai, esti sigura ca ai cintarit bine?? 1,5 kg??!!! WOW !!!)
Floricica asta mic deocamdata nu e asa frumos ca Vladimir :)) ... dar totusi e mai frumos decit era Vladimir mititel (care era de-a dreptul negricios si uritel... sincera sa fiu !) Dar nu-mi fac griji, ca e baiat, daca o fi frumos, bine, daca nu, tot bine... Eu imi doresc sa fie sanatos si sa creasca om mare si BUN. Asta e singura mea dorinta adevarata.

Fetelor, cumva stiti unde se depune dosarul pt indemnizatia de crestere copil (nu stiu cum se cheama, banii aia pe care-i luam 2 ani cit stam sa crestem copill) ? Si cumva stie careva ce anume trebuie sa pun la dosar? Ca de la 1 mai eu as termina cu lauzia si as intra in concediu crestere copil (eu am mica mea firma si banii astia de lauzie ii iau practic tot din firma mea, pe cind aia de crestere copil mi-i da statul din banii lui :))

mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005)

VLADI, aceeasi intrebare am avut-o si eu cand am vazut ca am 1,5kg luate la bebe.Si am rugat-o pe tanti doctor sa mi-l mai puna o data in covatica cantarului.Asa a iesit, 4500 gr.L-am adus acasa cu 3ooo gr.Mama zice ca abia era hranit si ca poate 100 gr era lapticul abia papat.Si io zic ca tine, bine ca mi-o iesit fata frumoasa, ca acu la baiat sanatos si nic mai mult.Dar e de prisos sa iti mai spun ca eu il vad mai frumos decat orice fat frumos...oare asa fac si la Bianca?!
Va pup, trebuie sa plec la serviciu.Hai burticute care sinteti gata sa aduceti bebei pe lume...deseara sper sa citesc vesti noi.Doamne Doamne cu voi.Pupici si drag

Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU

Mergi la inceput

am citit acum raspunsul deliei la pb lui jasmine, care e asemanatoare cu a mea si incerc sa ma incurajez. deci tb sa-i dau cand vrea el, nu la minim 2 ore! eu asa am facut si credeam ca e gresit!

Mergi la inceput

multumim nafi! nu mai ai nici tu mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

la multi ani selina, asteptam vestile frumoase.Sa ai o nastre usoara si numai iubire si bucurie de la copilasii tai.

Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

citesc si vreau sa va raspun multora dintre voi dar nu am timp!!!!!!!
avem musafari aproape in fiecare zi..plus ca ne-am apucat de zugravit casa in exterior..

pe scurt
In problemacu alaptatul, sunt de acord cu vladi si Delia si toate celelalte mamici care incurajeaza asta !!! multe pt voi !!
Nu doar ca sunt pro alaptat dar de la Alex am experienta trista de a fi renuntat dupa doua luni (in care el a pus 2.5 kg !!!) pt ca am crezut ca nu am destul lapte soacra-mea avea impresia ca plange mereu copilul de foame plus oboseala stres etc. Nesansa mea a fost ca nu am avut pe nimeni care sa-mi explice cum stau de fapt lucrurile si sa ma incurajeze...Asa ca , mai ales mamicilor la primul copil le recomand sa insiste cu alaptatul sa nu se lase influentate de carcotasi si sa aiba grija de ele !!! odihna, somn cat mai mult !!!
jasmine, nemary rabdare si perseverenta va doresc !! sa ne dati vesti bune
happyjoy, m-am intrebat adeseori ce faceti...ma bucur sa aud ca papati si sunteti bine
Oana, am vazut pozele de la botez ce frumoasa familie aveti !!!
Delia de ai tai ce sa mai zic iar pe tine te dmir enorm !!! si cum gandesti si cum iti cresti copii si mai ales pt ca ne impartasesti si noua
Vladi fata de tine..nu am cuvinte !!! MAMA si OM deosebit !! cu siguranta baietii iti seamana tie ..si vor fi tare BUNI..
Gabi, tu ma intrebai daca il alaptez pe Ovi...Da, exclusiv, cu toate astea kk face o data pe zi sau chiar la doua zile...da nu ma stresez. A pus un kg in prima luna, si 4 cm asa ca e ok. Si el se lupta cu sanul sa stii, la un moment dat imi faceam griji da acum m-am obijnuit...
fetele cochetele

GRAVIDUTE dragi, un pic sunteti nedraptatite ca nu va mai acordam aceeasi atentie, noi astea cu bebei la purtator, dar nu pt ca nu am vrea pur si simplu nu e timp priviti partea buna , pe cand veti tine voi bebeii in brate va vom ajuta mai mult cu sfaturi ca doar vom fi experimentate
si de fapt mai e tare putin pana atunci..
burticile si va doresc tuturor nasteri usoare, prunci sanatosi si voiosi ca timp de motate poate n-o sa am intotdeauna, uneori nici de felicitari..

Mai sunt o multime de mamici carora vroiam sa le scriu...nu mai am timp acum pe toate, fara exceptie !!

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Vladi, Denisa
Eu am PFA. Nu mi-am luat prenatal.Mi-a dat medicul de familie postnatal dar nu l-am dus la Casa de Asigurari de sanatate fiindca nu ma interesau banii aceia, fiind o suma ff mica, si mi s-a spus ca nu e conditionat Concediul de ingrijire copil de pre si post natal.

La 42 de zile de la nastere suspend activitatea pe firma, decizia de suspendare se pune la dosarul de care spunea Vio.
Dar eu nu stiam de vreo adeverinta speciala de la primarie pt venit, stiam ca e nevoie de o adeverinta de la Finante cum ca pe ultimele 12 luni ai realizat venit impozabil.

cam atat stiu...

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput