Hai nafi,nico, Ioanact!Bv miri_mik!Iepu2010!(131)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

vladi, vezi ca si banii pe medical care i-ai platit din firma ta se deduc. ori nu mai platesti o conributie la stat, ori daca sunt mai multi si dureaza prea mult sa ii recuperezi poti sa ii ceri rambursare de la casa de sanatate unde apartine firma. eu am avut caz, si le-a dat inapoi vreo 200 milioane, ca au avut multe concedii de la salarii mari. deci se poate. vb cu contabila ta.

vio asteptand pe bebe 38+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Intru in viteza ca se trezeste pitica care doarme deja de 3 ore si..
Deci trebuie sa-mi iau cele 126 de zile obligatoriu ??

Eu nu mi-am bagat nici prenatal nici postantal si nu stiu ce trebuie sa fac ?

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Denisa, am impresia ca doar postnatalul este obligatoriu, deci cele 42 de zile, dar mai bine te lamuresc alte fete care stiu mai exact.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Gaby – nu am alta optiune. Sanii mei curg daca o aud pe bebeluna in nestire. Mai devreme s-a umplut tamponul si a luat-o la vale de m-am udat si pe pantaloni si pe papuci pana sa ajung la baie. O sa incerc si eu cu cele din carpa. Chiar ma gandeam ca de unde iau eu asa ceva cand a zis Delia de ele

Delia- am inteles faca scoica .

Alina – 14 ore dar nu a fost dureros. Cred ca la putine merge asa greu… la mine pana nu s-a rupt apa nu a miscat nimic

Sa stii ca pe mine nu ma ajuta cele refolosibile. Curge prin ele. Si eu nu am chiar asa mult lapte, s-a mai reglat. Dar noaptea si pana pe la pranz, pana reuseste Sofia sa goleasca sanii, e problema. Asa ca am revenit la cele de unica folosinta care au plastic.
Pupam Maia frumoasa si cuminte

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Intru in viteza ca se trezeste pitica care doarme deja de 3 ore si..
Deci trebuie sa-mi iau cele 126 de zile obligatoriu ??

Eu nu mi-am bagat nici prenatal nici postantal si nu stiu ce trebuie sa fac ?

trebuie sa mergi la doctor sa iei concediul asta... daca nu il vrei mai devreme, oricum nu mai poti decat cu 1 aprilie, il iei cu data nasterii... 6 aprilie parca e...

obligatoriu sunt 42 de zile , ai dreptul la 126 .
pe astea 126 de zile se calculeaza ca 85% di salariul brut, deci e mai avantajos. aca nu vrei , dupa 42 de zile iti poti depune dosar pentru indemnizatie crestere copil.

sper ca am reusit sa fiu coerenta in explicatii .

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005) si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Scuze, fete dragi -- nu am avut azi tip sa citesc, poate recuperez maine.

Va pup si va doresc o seara minunata!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am postari rarute zilele astea din cauza de bebitza care doarme putin si, in general, in brate…
Am vorbit cu Alina (Ioanact) si maine de dimineata va merge la spital ca sa i se induca nasterea, asadar maine va avea loc marea intalnire cu bebe dulce Iustina! BAFTA ALINA, SA VINA USOR BEBITZA!!
ANDIRA, DELIA la fel procedeaza si Luca, exact cum descriati voi ca se comporta Nati si Jodie.
ANDIRA sa stapaniti sanatoase caruciorul si sa-l plimbati mult!
BRIZA daca te consoleaza cumva ( si stiu ca nu ) Mara dulce doarme putin (comparativ cu ce stiu de la Luca) si cand sta treaza nu reusesc sa-i captez atentia decat plimband-o in brate. E drept ca are gaze la burtica si asta e cauza pentru care nu-si gaseste odihna si starea. Dupa baita, asemenea lui Eric, ar sta la povesti nicidecum sa doarma. Isi vor forma un program bun dupa 3-4 luni, cand le vor da pace colicii. Vor dormi mai profund si, trezi fiind, vor fi captati de culorile sau sunetele jucarioarelor, obiectelor din jurul lor.
MIRI_MIK felicitari pentru nasterea lui Noah!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

Am venit si eu de la control, si-am reusit sa intru pe DC sa va anunt (Ioana fiind afara cu bunica) ca, maine la 7 dimineata ma internez, iar pana in pranz sper sa-mi tin cea de-a doua printesa in brate.
Colul e un pic sters, capul e f jos si daca m-ar fi lasat sa se declanseze nasterea, s-ar fi intamplat la sf sapt ..iar dr Joi pleaca la inmormantare..si nu aveam cu cine sa nasc decat cu dr de garda..
Am zis eu ca nu vreau sa-mi declanseze dar pana la urma am acceptat.
Sper sa fie bine maine.

Va tin la curent!
Va multumesc pt sustinere si incurajari!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 39+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Doamne ajuta Ioanact

Ma rog sa fie totul bine si sa ne dai cat mai repede minunata veste ca iti tii printesa mica in brate!

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Multumesc Rebiana!
Acum am vazut mesajul.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 39+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput