Bobocei de sept-oct 2008 (276)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Scoru 4-5 pt fetita.

Paula felicitari pt prima zi de gradi.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Nocomuleeee am uitat sa zic baba batrana ce sunt MA BUCUR TARE CA AI REVENIT IMI ERA DOR DE TINE

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Gata, a papat

claudinna ti-am raspuns dimineata de 3 ori si tot de atatea ori s-a pierdut semnalul Am renuntat si am inchis calc pana urma. Soricelul e bine, mai incercam diseara sa dezlipim si in partea dreapta. Problema este ca atunci cand il decalotez la baita privesc de sus si pare ok. Insa va trebui sa il decalotez si pe masuta de infasat in pozitita pe spate , pentru a vedea si partea de dedesubt a putzei ca acolo e problema. Sper sa nu mai avem nevoie dupa ce ii desfac tura asta....
De mancat mananca foarte bine in ultima vreme. Dimineata lapte, cereale, o felie doua de mar sau para, uneori si iaurtel. Plus covrigei, grisine...la pranz meniul preferat, apoi dupa nani mai papa ceva. Ieri a papat de la vecinii mei care faceau gratar in curte un copan de pui Il indesase in gurita si se lingea pe degete (la propriu )
Bolnaviori nu mai suntem, mai avem putin si scapam si de canini ...asa ca suntem foarte bine , multam de intrabare

Paula bravooooo !!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

baby boy nu glumeam, oricum am spus ce a zis si claudinna numai ca ea a spus-o muult mai frumos , eu eram pe fuga. sa sti ca nu-i nimic rau in asta, este OK pentru toata lumea. V-a invata sa manace singurel destul de repede!

Paula FELICITARI pentru prima zi de gradi!!! Mi emi se pare ca s-a descurcat super bine!!!!! S-o tineti tot asa!!

Haideti odata cu votarea ca mor de nerbdare sa vad ce a zis Iosup de BB2 de Niko!! Desi cand a anuntat ca e gravi am simtit ca e fetita, azi m-am sucit... asa ca abia astept!!!!

Am atata de spalat si aranjat si gatit......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Nocom bine ati revenit! Unde te grabesti atat, ca azi nu se spala, stai aici cu noi si asteapta raspunsul

Babyboy, da, asa mi-au zis si mie ca le dau de mancare -copii au o lingurita, educatoarele o lingurita si ele se ocupa de mai multi copii. Cat ii hranesc pe ceilalti copilul are posibilitatea sa manance singur si daca ii e foame rau...mananca

Babytza, eu l-am ajutat pe Mihnea sa se decaloteze cu Nidoflor (puneam putin nidoflor si trageam in jos usor de pielicica). Asa mi-a recomandat pediatra, sa nu ajungem la decalotare mecanica si nu am ajuns. Poate trebuie sa il dai cu o crema, ceva, sa ajute sa se usuce pielea care se lipeste acum. In rest ma bucur ca sunteti bine!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Paula de ce nu se spala???La mine merge deja masina de spalat....Si mai am vreo 2-3 masini ...

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Nikolici eu zic ca tu ascunzi in burtica 2 fetite!
Deci, ce am castigat?

Mergi la inceput

Cu mancatul la gradi asa e cum au povestit fetele...Nu e prea igienic si nici recomandat dar nu au cum sa stea cu un singur copil sa termine ala de mancat si apoi urmatoru si tot asa ca ar dura masa vreo 3 ore cel putin...Asta e situatia.Cel mai bine e cand stiu sa pape singuri.

Diana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Nikolici eu zic ca tu ascunzi in burtica 2 fetite!
Deci, ce am castigat?

Mamica de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Oau cuscra daca castigi ne intalnim sa imi faci cinste da????

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Diana, pai e Pastele Mortilor si mama mi-a zis ca nu se spala. Poate odar daca dai pomana e valabil..nu stiu
In calendarul pe rit nou e cruce neagra, deci ai voie sa speli, insa eu sunt botezata pe rit vechi, dar nu am un calendar la indemana sa verific daca pe rit vechi e cruce rosie ...

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput