Bobocei de sept-oct 2008 (276)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eu zic baietel!!!

Si eu spal azi..n-am stiut ca nu e voie.

Paula felicitari ptr prima zi de gradi

Diana ce-ai rezolvat..sau ai avut intalnirea??

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Scorul 5-5.
Laura inca nu am avut intalnirea acum 10 minute m-au sunat ca s-a amanat pe maine dimineata azi nu e in oras insp general.
Ce e mai nasol e ca probabil se va rezolva dar cu data de 1 mai deci in mod normal ar trebui sa merg la scoala peste 3 sapt
Acum tot caut si ma gandesc cum pot face sa aman asta

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Paula nu ma inebuni!!! sunt deja la a doua masina de spalat!!! M-am uitat in calendar si la mine e cu mov , va jur! Nu stiu ce culoare mai e si asta si ce vrea sa insemne..... Unele sunt cu rosu, altele cu negru, altele cu mov, altele normale... cine ce sa inteleaga?!?!!?

ma grabesc, ma brabesc, ca acum ca am venit de la munte unde erau max 6 grade, zapada si ploi, spal toate hainutele de iarna si le scot din dulapuri....abia astept sa pun tricouri si fustite, si sandalute...

O sa pun poze sa vedeti cum ciocneau copiii nostri oua in zapada din fata casei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hai scuze, am fost pana la shopping urgent, cat e scorul?
Hranesc copilul si revin cu breacking news!

in 11s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

claudinna, claudia, baby_boy, babytza, laura

ada, bine ati venit si sanatate multa! si pe mine m-a chinuit tusea, doua nopti am adormit dupa 04.00, tusind continuu de la 00.00... am luat ACC 600 si a facut minuni. e insa pentru tuse productiva, nush cum e la tine.
ati fost azi la gradi?

baby_boy, iti spun cum e la cresa, cumva e similar modelul cam peste tot cred, cel putin acolo unde sunt multi copii in grupa: la masa, o educatoare hraneste vreo 5 pui in acelasi timp. ii pune pe toti la un fel de birouas, cu bare de protectie, copilul e cumva imobilizat, nu cade. in fata fiecarui copil castronelul cu papa si cu propria lingurita. iar ea face ture-ture la fiecare, cu alte lingurite. nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca copilul da cu manuta si varsa castronul... la culcat, se presupune ca mai toti adorm singurei, odata ajunsi in pat. pe cei mai nazdravani, ca ai mei de ex, ii iau in brate, ii pun pe picioare... au si cateva instrumente ajutatoare, si la masa si la somn, gen leagan... dureaza ceva operatiunea, dar se descurca.

nocom, bine ati revenit, ne-ai lipsit!!!!

paula, ma bucur tare, tare ca e fost ok la gradi, bravooo, la mai mare!!!

la mine in calendar e cu cruce neagra, eu am spalat si am calcat...

hunisorilor le-a placut mereu in scaun de masina. la drum lung, cand erau mai mititei, lui Robi i se facea rau, varsa putin, opream si noi des si dupa ce varsa putin o data, se linistea. poate si pentru ca mancau inainte de plecare... acum am trecut insa si de faza asta, desi n-am mai facut demult un drum lung. la noi ar fi jale daca ar plange, ca n-am cum sa-i iau in brate pe amandoi, in spate intre scaune n-am cum sa stau, deci nu stiu ce m-as fi facut.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Hai scuze, am fost pana la shopping urgent, cat e scorul?
Hranesc copilul si revin cu breacking news!

in 11s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Scorul e 5-5 de fapt 5-7 diferenta de 2 e de la Irina care a votat 2 fetite

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

eu zic ca niko ascunde baietel in burtica!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Lumi voi sunteti bine???
Ada pt tuse la mine face minuni codeina sau ceva mai putin drogant tussin forte e ff bun.Si eu am chinuit cu o tuse de asta cum ma puneam in pat cum ma apuca parca ma inecam mi-a trecut dupa primele 2-3 pastile de tussin.

Eu s-ar putea sa trebuiasca sa o mobilizez pe ,,Bua" mai devreme decat credeam i-am si spus azi.Nu vreau

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

niko, tre sa ies afara cu cupilu!
nu ma tine in suspans pana ma intorc

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Karinutza va avea o surioara!Asta era si feelingul meu!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput