Bobocei de sept-oct 2008 (276)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Felicitari!!!!

Dar...nu ma dau batuta cu baietelu...deci tin minte ca la Iosup Gruia de Nerantula a fost si el fetita pe la 11-12 sapt sper sa nu gresesc.Nerantula daca esti prin zona sa ma corectezi daca gresesc.
Deci eu mai astept sa vad daca nu cumva am castigat pana la urmataorea eco

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura
ca azi nu se spala

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Ba la mine spala masina si le si usuca #350;= nu vad de ce sa nu dau la curatat rufe in felu' asta . In alta ordine de idei habar n-avam de vreo sarbatoare, nu ca le-as sti eu in geenral.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

nikolici ce frumooooooooooooos!!! felicitari!!!

300, cred ca de vreo 4 ori am deschis blogul tau si n-am apucats a citesc nimic, dar ma revansez! cum ma vede teroristul, cum se catzara pe mine!

Dya, hai ca poate scapi totusi!! daca nu, gandeste-te ca nu mai e asa de mutl pana la vacanta! macar ai o alinare...eu cand m-oi duce la serv...pa-pa, vacanta!
sunteti norocoase, cele care lucrati in invatamant

babytza, esti sigura ca acolo sub putza tr sa fie perfect decalotat? adica eu parca am vazut ca e prins pustin...l-a vazut si un dr care s-a uitat expres la asta si nu a zis ca nu ar fi in ordine
ti-a zis pediatra ceva?
ma bucur ca papa soricelul!! R a inceput sa faca talente la masa...sa manance singur...asha ca jumate din mancare ajunge pe masa sau sub masa...acum cere de zor "bitu'-bitu'!" adica bisuiti

Ange, pe unde umblati?????

Paula, feliictari pentru prima zi la gradi!! sunteti in grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

am intrebat-o pe mama de ce nu se spala, ca in calendar e cruce neagra??
Raspuns" nu stiu de ce nu pare in calendar, dar azi e Pastele Mortilor si se imparte, deci nu se spala". Eu cu mama nu ma pun, dar cum voi nu o cunoasteti puteti spala linistite
si plecam pe afara

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Diana de fapt la tine ce s-a intamplat, s-a eliberat postul tau si trebuie sa ti-l iei in primire?

Eu voi merge maine cred pana la piata presei si cred ca voi trece si pe la serviciu in vizita, sper sa nu se autosesiseze ca au nevoie de serviciile mele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

VOI CE FEL DE LAPTE DA-TI COPIILOR IN AFARA DE CEL PRAF ?? as dori sa stiu chestia asa sa ma pot orienta si eu cu ce as putea sa incep...va multumesc

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Nu este indicat sa treci de la laptele praf direct la cel de vaca. Asa cum ai intrrebat mai sus, incepi incet-incet sa combini laptele praf cu laptele uht pana cand ajungi la integral UHT sau care o fi. Eu asa am facut. Cei de la Dorna au Dorna Ecologic 3,5% grasime si ti-l recomand. In plus, eu cand mai prind lapte de vaca de la tara il iau cu placere.
Ma intorc la citit ca tare mult ati scris :)

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Nicooo! Felicitari!
Iuhuuuuu! 2 printese!

cred ca daca ma apuc de treaba tot fata iese si la noi

Claudinna nu schimb domeniul prea curand desi nu-mi prea mai place mediocru asa... dar na, deja e o marca, mereu aleg chestii care nu-mi plac, vezi nick-ul meu de pe DC :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Felicitari!!!!

Dar...nu ma dau batuta cu baietelu...deci tin minte ca la Iosup Gruia de Nerantula a fost si el fetita pe la 11-12 sapt sper sa nu gresesc.Nerantula daca esti prin zona sa ma corectezi daca gresesc.
Deci eu mai astept sa vad daca nu cumva am castigat pana la urmataorea eco

Deci, motivul pentru care mi-am schimbat votul si am corectat cu ce a zis Iosup, banuind ca a zis fetita (desi eu cred ca va fi baietel ) este ca la 11s nu are ce vedea (adica putzica), deci toti sunt 'fetite'. Gruia tot fetita a fost la 11s4z, ingerasul Andrei de Monica_dicut tot fetita fusese la Iosup prima oara, am o buna prietena careia tot fetita ii spusese ca are in burtica (a treia sarcina, mai avea 2 fete acasa, era cam plouata la vestea asta ), deci eu nu ma mai bazez pe el. Evident, statistic, unele chiar sunt fetite si dupa 11s, dar acum e incert.
Si, Babytza, Iosup oricum spune sexul la ecografie, nu trebuie musai sa fie sigur de ceva anume

Niko, eu iti doresc sa fie sanatos/sanatoasa si sa te bucuri orice ar fi, cand va fi!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ramo eu am depus dosar de schimb de posturi iar persoana cu care fac schimb are nevoie din 1 mai ca e vb de localitati diferite si ea trebe sa se mute cat mai repede.Asa ca eu am post din 1 mai altul si din pacate directoru de acolo nu are om care sa stea pe postu asta s asuplineasca pana in sept e disperat saracu ca e vb de multe ore.Si ma preseaza si inspectoratu sa merg la post ca ei zic ca e vorba doar de 6 sapt off off mai mai imi vine sa plang in fiecare minut ca A nu sta cu nimeni decat cu mine.
Nu stiu daca am fost coerenta dar sunt cam suparata si asa fac eu cand sunt necajita vb mult si fara noima.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

In primul si-n primul rand vreau sa laud un baietel MI-NU-NAT care este Mihnea de Paula. Cuminte, neplangacios, vorbaret, abia daca se mai dadea dus de-acolo! bravo!

Multumim pentru urarile de bine si pentru imbarbatarile pt gradinita!
Auoleu, ce de emotii am avut! Taica-su era pe sest, nu se arata emotionat, dar a stat cu mine 1h afara in masina :)
Sofia a plans-urlat .. la inceput, apoi s-a linistit, apoi iar a luat-o cu plansul (noi eram in birou la directoare discutam si semnam), apoi au dus-o la clovn (venise ca era ziua unui baietel, chemat de parintii lui) si s-a linistit. Camd am ajuns eu, ea venea in bratele unui barbat ... si manca banana. Cand m-a vazut plans, normal! Abia am reusit sa o pun jos sa ii schimb pantalonii,
Maine sa vedem cum va fi ...
Paula, noi venim mai tarziu, pe la 10, ca sa nu prinda micul dejun acolo, ea fiind tot la regim

O zi frumoasa si multa sanatate!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput