Bobocei de sept-oct 2008 (276)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Referitor la lapte de vaca uht sau nu Andrei nu il vrea deloc nu ii place deloc.Se pare ca va sta pe lapte praf inca ceva vreme dar eu zic ca nu e o problema sau o fi?Dupa 2 ani vom trece pe nestle 2+ si asta e...nu ii place alalalt deloc desi am iesi si mai ieftin cu uht-ul si mai simplu ca il gasesti peste tot.
El acum bea Nestle junior 1+ cu miere (pt constipatie si ii e tar ebine cu el face zilnic si normal)si asta nu il gasesc tot timpul deci fac provizii.Sapt trecuta a fost la promotie la Kaufland( 2 cutii cu 35 lei super pret) si am luat 10 cutii deci am vreo 2 luni aproximativ.
Vroiam sa va zic ca sapt asta e la promotie tot la Kaufland am vazut azi Nestle junior 1+ simplu la cutie mare de 900g la 45 lei.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

nikol, ce bucurie! tot fetita!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Hello!
Va salutam si noi (in sfarsit) din casa noua!
Nikolici, felicitari pt. fetita! Eu cred ca va fi fetita...asa te vad eu..mamica de 2 printese. Iar Iosub nu mereu se inseala...nasicii noastre i-a spus la 11 saptamani ca e cu cuc si asa a fost. Dar important e, asa cum a zis si Nerantula, sa fie sanatos/sanatoasa!
Dya, uff, imi pare rau ca trebuie sa te intorci asa curand la munca. Tin pumnii sa fie bine, Andrei sa se acomodeze repede cu "Bua", daca nu se mai poate amana intoarcerea ta.
Initial si eu as fi vrut sa ma intorc din ianuarie la treaba, am tot amanat insa pana la terminarea amenajarilor apartamentului si uite ca nu-mi vine sa ma intorc, mai ales acum ca vine vara, ne plimbam, poate o mai zbughim 2-3 zile pe undeva, plus ca ma gandesc ca mai sunt mai putin de 6 luni de stat acasa cu gogosica mea. Deja ma gandesc cu groaza ce greu ne va fi amandurora, cat voi sta eu cu gandul la ea, desi stiu ca e pe maini bune, dupa-amiaza va trage de mine sa recuperam timpul pierdut, vor mai fi si altele de facut...uff...vorba lu' barbata-miu "vreau sa fiu rentier!!"

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

Nu este indicat sa treci de la laptele praf direct la cel de vaca. Asa cum ai intrrebat mai sus, incepi incet-incet sa combini laptele praf cu laptele uht pana cand ajungi la integral UHT sau care o fi. Eu asa am facut. Cei de la Dorna au Dorna Ecologic 3,5% grasime si ti-l recomand. In plus, eu cand mai prind lapte de vaca de la tara il iau cu placere.
Ma intorc la citit ca tare mult ati scris :)

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Ma scuzati ca ma introduc cam inoponrtuneste in discutia voastra, dar sunt cam nelamurita de ce tineti cu tot dinadinsul ca bebeii vostri sa bea lapte de vaca in loc de formula, cu atat mai mult cu cat LV este destul de iritabil baut in cantitati mari chiar si pentru adulti.

Iata mai jos ceva copiat din sfatul medicului . ro, unde nici macar nu se specifica laptele de vaca printre recomandarile pana la 2 ani. Sunt multe alte surse care spun cam acelasi lucru...

Produse lactate animale (eu inteleg prin asta derivate din lapte si nu lapte de baut):
- 0-3 luni: nerecomandate;
- 4-5 luni: nerecomandate;
- 6-8 luni: nerecomandate;
- 9-12 luni: portii minime;
- 1-2 ani: maxim 600 de grame de produse din lapte integral.

Copii 2- 5 ani
Lapte de vaca: 6 portii/zi, o portie putand contine:
- jumatate cutie de iaurt;
- jumatate de pahar de lapte;
- maxim 30 grame de branza de vaci;
- echivalentul unei cesti cu branzica de casa.

Am mai gasit ceva destul de sugestiv aici: http:// forum . anticonceptionale . ro/t23562-laptele-de-vaca.html

Nu in ultimul rand poate vreti sa recititi un articol din seria http://www. nou - nascuti . ro /0-12-luni.html?id=406&pagina=2.

Inca o data scuze pentru interventie, stiu ca fiecare isi creste cum crede copilul pana la urma iar laptele de vaca nu este o sperietoare pana la urma. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

andreutac, felicitari pentru casuta si sa va fie de bine!!

nici eu nu-i voi da lui R lapte de vaca, cel putin deocamdata.
300, ma linisteste listuta aia a ta, ca ne incadram la cantitati, zic eu

Mergi la inceput

Diana te inteleg perfect. Vei vedea insa ca va veti acomoda repede si, in plus, vara e a voastra.
Andreuta sa fiti fericiti in noua locatie! Cred ca Eva e cea mai fericita ca are mai mult de alergat, mi-amintesc ce-a fost de noi cand ai nostri s-au mutat la 4 camere!

Mergi la inceput

Andreutac felicitari pt casa noua.Poate ne pui si ceva poze sa vad cum ai decorat ca ma pregatesc si eu de mutare si caut idei.
Ramo si eu ii voi da LP pana la 2 ani eu am incercat sa ii dau cereale cu uht (cherios si nu le vrea si nu vrea nici laptele gol din castron de acolo cu lingurita) in biberon cum bea el LP nici nu am incercat inca.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Eu am fost cu Sofia la homeopat si cand i-am spus ca-i dau lapte praf m-a intrebat de ce ii dau piatra vanata copilului. Da, are in compozitie sulfat de cupru si doctorul homeopat zice ca este piatra vanata. Sincer, n-am verificat daca are dreptate. Am vazut ca pe cutie la ingrediente scrie si sulfat de cupru. De atunci am inceput sa-i dau lapte de vaca si am inceput sa-i dau cum scrie mai sus, adica l-am introdus treptat.
300

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Ramo din pacate si vara va fi cam ciuntita daca ma intorc in sensul ca obligatoriu voi fi la examenul de bacalaureat ca informatician nu au alt om si asta va dura pana prin 10 iulie plus ex de titularizare in acelasi scop asta pana prin 25 iulie.Deci va mai ramane doar luna august si o sapt din sept.
Sper sa rezolv si sa stau eu linistita cu puiul meu pana in sept pt ca pur si simplu nu ma vad iesind pe usa peste 3 sapt fara Andrei

Diana

Mergi la inceput

Claudinna iti dai seama ca listele de genul asta sunt orientative, eu chiar nu tin sa par apocaliptica, cu atat mai mult cu cat atitudinea mea vis-a-vis de mancare e foarte relaxata.

fata mea se adapa in somn iar eu am treabaaaa! Poate ar treb sa dorm ca nu scap prea curand.

Mergi la inceput