Bobocei de sept-oct 2008 (276)
Raspunsuri - Pagina 13
andy.p spune:
Dya off ce rau imi pare..si prietena mea se va intoarce tot la 1mai la scoala.E trista si ea..da n-are ce face.Iti tin pumnii sa se rezolve totusi.
Niko felicitari!!
Mimihoo off saracutza..da'asa e la inceput ,se va obisnui
Andreutac felicitari ptr noua casa
Ramo
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
babytza spune:
Claudina da ,da , e lipit. Ca intr-o parte am tras usor usor si a cedat, insa am vazut ca l-a usturat si se inrosise si nu am insistat si in cealalta parte. Nu se vede pliul de sub putzica. E foarte putin, nu e mult , insa trebuie sa ii fac ca altfel se lipeste si mai mult. O sa il mai dau cu cremuta ca sa nu mai fie mereu probleme...
Dya multam de info cu laptele
niko felicitari !!!! Dar mai e timp de putza
Mimihoo
Babytza si puiiValentina David
nikolici spune:
nerantula ma crezi ca m-am gandit la tine cand mi-a zis?Acum ce o fi o fi, eu asa am feeling ca e fetitza.I-am spus dr ului domnule dr e o probabilitate nu?Si raspunsul lui a fost ca este o certitudine, ma crezi ca nu ma iau acum neaparat dupa el, ci dupa instinctul meu?
Acu daca ii va creste o putica atarnatoare, sanatos sa fie ca mami e bucuroasa si de baiat la fel ca de fetitza.Numai ca nu am nene nume de baiat care sa-mi mai placa, cum mie imi plac numele mai putin iesite din comun, am doar pentru fetita si gata.
Deci e fetita ca sunt obosita sa caut nume de baiat! Da?
in 11s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
_irina_ spune:
Anamona la noi crizele s-au oprit in momentul in care am trecut de la scoica la scaun de bebe mare. Si nu au aparut nici macar crizele "nu ma intereseaza ca mama conduce, eu vreau la ea in brateeee".
LE: m-a sunat shefu'...
baby_boy spune:
Asaaaaaaa
In primul rand.. Bun venit acasa plimbaretelor Nocom si Ada!!
Asteptam poze
Multumesc mult pentru raspunsuri Claudinna, Nocom, Luminita.
Sper ca n-am uitat pe nimeni.
Cred ca o sa va creieresc pe tema "gradi" Nu va suparati pe mine.
Diana imi pare tare rau ce trebuie sa te intorci la serviciul...stiu ce e in sufletul tau..de asta incerc sa fac tot ce pot sa stau si eu langa Radu. Multi sa se rezolve cu bine!!
Babytza ma bucur ca Soricelul si-a revenit si e papacios
Paula_Laura ma bucur ca a fost bine prima zi de gradi. Sa mai povestesti cum e acolo...ma intereseaza idei
Nicole nu stiu dar eu nu te vad mama de baietel..asa cum nu ma vedeam pe mine mama de fetita...asa ca eu zic ca fetita ramane
Andreutac felicitari pentru casa noua!!
babytza spune:
andreutac felicitari pentru noua casuta !!!!!!!!!!
Dya o sa fie bine, indiferent cum vei face
Babytza si puiiValentina David
dyanira spune:
Fetele multumesc mult pt sustinere.
Maine merg in audienta si incerc sa fac cumva sa raman pana in sept in CIC eventual sa gasesc eu om sa ma inlocuiasca si sa merg cu el la inspectorat.
Doamne si cand ma gandesc ca imediat dupa ce am nascut de fapt vreo 4-5 luni dupa de abia asteptam sa ma intorc la scoala si eram convinsa ca nu stau mai mult de 1 an.Hmmm cred ca eram in depresie postnatala
Laura prietenei tale i se termina CIC-ul???
Nikolici deci cum o va chema pe surioara Karinutzei??
Irina si pe tine te suna de la servici???
Babytza cu multa placere
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
claudinna spune:
Mimihoo, lasa ca e bine pentru prima zi la gradi! sunt totusi asa de mici! o sa fie din ce in ce mai bine, ai sa vezi! mai ales ca ea acum e si dupa boala
andreutac spune:
Claudinna, un ic si o pt. tine, cu scuzele de rigoare. te-am intrebat ceva pe pm si am lasat-o balta, din cauza de alte chestii pe cap.
Ramo, are loc de alergat cat cuprinde, mai ales ca momentan doar bucataria, baile si camera ei sunt gata. Restul sunt cam goale, unul din dormitoare este inca plin cu saci si cutii cu diverse. Speram ca saptamana viitoare sa avem si dulapurile, asta in conditiile in care vom avea si salariul intarziat al sotului. Deci, Dya, pot pune poze numai cu dormitorul Evei, sau bucataria si baia daca vrei.
Aaaa...si apropos de spatiu, care este simtitor mai mare decat cele 2 camere pe care le aveam inainte...Eva stie ca n-are voie in dormitorul care momentan este depozit, mergem sa ii arat ce-i acolo, mai alege cate ceva, apoi stiind ca-i fructul oprit, se posteaza in fata lui si plange.
Lapte de vaca eu i-am dat numai in piure sau in sosul de la cartofii frantuzesti si l-a tolerat bine.
Am mai incercat de 2 ori sa-i fac taitei cu lapte si de fiecare data a avut scaune moi, atat cat a eliminat masa respectiva, apoi s-au normalizat.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria