Bobocei de sept-oct 2008 (276)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Dya atunci tinem pumnii maine Sa iasa cum iti doresti

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

dya iti tin si eu pumnii, sa fie cum te aranjeaza si iti doresti mai bine.
Numele fetitei va fi Kendra.

paula; mimihoo sunt varza cu toate acum pe cap, am si uitat sa va urez si eu o zi cat mai usoara la cresa, dar va urez acum pt zilele ce vor veni.Acomodare rapida!

in 11s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

niko, FELICITARI!!!!!!

e minunat!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

dya, multumim, suntem bine, am iesit azi si afara, nu mai tusesc si mucii sunt ff putini. in contextul asta, miercuri mergem la cresa.

cat de repede trebuie sa te intorci la munca? si cat o sa lipsesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

andreutac, stai linistita!! cand ai timp
si eu tot din cauza de kk moale nu-i dau lapte de vaca..i-am dat oricum numai UHT si nu l-a tolerat

Lumi, bravo!!
aici a fost un frig pana la pranz, de-ti inghetau mainile, desi era soare. acum s-a mai incalzit, parca...dupa ce se trezeste il scot si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

claudinna, e greu pentru toti si sper sa fie din ce in ce mai bine. Deja dupa prima zi s-a cunoscut ... ne-a cantat in masina :))

dya, lumi, nikol
Lumi, ce bine ca si-au revenit!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nikolici Kendra suna ff fain ramaneti la litera K.Exotic asa...Eu daca as fi avut fetita ar fi chemat-o Karina Ioana.
Lumi din pacate data e 1 mai as lipsi de acasa cam 5-6 ore poate in unele zile chiar 7 ore daca sunt ferestre.(asta cu tot cu drumul ca e destul de aproape cam la 15 minute de casa cu masina 30 de minute cu mijl de trans in comun ca eu inca nu am permis)

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Iote ca scapai din lant dar nu lucrez ca m-a facut curioasa mimihoo si am cautat despre sulfatul de cupru. Si am dat de unu scarface care baga mamicile in sperieti. Nici chiar asa radicali sa fim cum zice ala - si daca e sa ma iau dupa traditii, noi mancam sarmale la 6 luni nu dovleac dupa un an . (uite la ce ma refer http://www. topicgratuit . com/814957344-laptele-praf-un-cocktail-toxic-cu-efecte-daunatoare)

Laura, you back.

Niko, lasa ca sunt sigura ca ai gasi si ceva nume fistichii de baieti. Mie mi se pare ca numele mai des folosite la baieti sunt tare sobre asa ma bucur ca am o anda teodora in ograda, suna ca un cantecel in rechiusele mele, chiar daca o ma alint domnisoara claxon din cand in cand.

Irina! Si ce-a zis sefia sa?

Mergi la inceput

mimihoo, hai ca n-a fost asa rau. cam asa au fost si hunii in primele zile si stau cu frica-n san si acu', dupa vacanta...
te pup si bafta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ramo cred ca ai dreptate cu numele de ex mie mi se pare ca Tudor suna asa tare dur dar noah a fost alegerea lu tati

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput