Bobocei de sept-oct 2008 (276)
Raspunsuri - Pagina 15
300 spune:
Nikole de la ce vine Kendra? Me likes it.
Ce-mi place cand canta copiii mici! Si Anda canta pau-pau din cantecul asta:
Si canta de cate ori o entuzasmeaza ceva, asteapta cu nerabdare deselene cu tom si jerry... chestii de-astea.
luminita2008 spune:
dya, off, tare putin e pana pe 1 mai. eu iti urez bafta maine, sa se rezolve asa cum iti doresti. insa stii si tu prea bine, mai devreme sau mai tarziu tot va veni momentul asta. poate chiar daca reusesti sa amani, n-ar strica sa-l familiarizezi pe Andrei si mai mult cu 'Bua', daca se poate spune asa... si poate vei avea placuta surpriza sa descoperi ca poate sta linistit cateva ore si cu altcineva.
programul tau mi se pare extrem de lejer, maxim 7 ore cu drum cu tot... pe mine ma apuca plansul numai cand ma gandesc ca o sa-mi vad copiii vreo 2 ore/zi, si poate-poate mai fur o juma' de ora, dimineata. ma gandesc serios sa ma 'recalific'...
mimihoo, claudinna, asa usurata ma simt sa-i vad iar bine! sper sa nu fie doar o aparenta, ca tot asa au tinut-o de vreo 4 sapt, cand bine, cand iar rau... azi a fost tare fain afara, cand soare, cand nor, dar placut. adie usor vantul, dar am gasit un loc de joaca intre blocuri, miic si pliiin de nisip, unde nu batea vantul deloc-deloc.
niko, e ff frumos numele ales pentru surioara Karinei!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Mimihoo spune:
nerantula, multzam .. o sa vad cand o sa ajung si eu pe-acolo!
Sunt trista ca sursa de morcovi buni, adusi din Neamt, din piata nu mai aduce.
Gata, ne pregatim sa iesim la fugareala dupa ~ 1 saptamana.
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
baby_boy spune:
Lumi ma bucur ca hunii sunt bine
Hai la Craiova ca am nevoie de ajutor....cu tot cu hunisori dulci
dyanira spune:
Mimihoo multa bafta in continuare cu cresa.
Lumi da ai dreptate tot se va intampla odata si sunt norocoasa ca am un program mai lejer ce e mai nasol e ca nu e in fiecare zi acelasi adica in unele zile e de la 8 la 1-2 in alte zile abia la 2 incep pana la 8 seara.
Si pt ca eu ma uit pe poze sa vi-l arat si voua pe A ieri cand s-a trezit i-am trezit si pe ei
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Si pt ca eu ma uit pe poze sa vi-l arat si voua pe A ieri cand s-a trezit i-am trezit si pe ei |
e un scump!!
baby_boy, as veni cu placere, sa stii... mai ales ca avem rude la Calafat, si e aproape de Craiova... ma primesti la gradinita ta?
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
baby_boy spune:
Luminita sigur ca daaaaaaaaaaaaa
Fetelor aveti idee cum se prepara crevetii rose?? Doar se fierb?
Ca soata are pofte..o fii insarcinat?
300 spune:
Cristina se ferb 10-15 minute in apa cu sare si se aranjeaza pe un platou. Se desfac in momentul mancarii. Bine am vazut mai multe retete ar eu asa i-am pomenit si sunt buni. Si mie mi-e pofta de ei, sunt super buni.
Paula-Laura spune:
Nikolici, super! 2 fetite Iar numele e chiar deosebit!
Mimihoo Mihnea nu a mai apucat sa cante, ca a adormit in masina Insa chiar dl clovn in persoana mi-a zis ca a fost ok Mihnea, ca se vedea ca nu e integrat insa nu credea ca azi e chiar prima lui zi (m-a intrebat daca e mai nou).
Eu maine il duc pe la 9 si ceva, sa stau de vorba putin si cu educatoarea(ca azi era nebunie si nu am apucat)
Dyanira - bafta sa iti iasa amanarea
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
gaia.nevia spune:
Cristina, daca intrebarea este inca de actualitate... din ce am vazut eu, le face asa
- ii aseaza pe cei mici la mese, pe scaunele normale / la noi nu au highchairs - eu zic ca ar fi insa o investitie utila, daca ai avea spatiul necesar.
- le pune bavete din alea de plastic tare, cu tavita la baza.
- le da linguri/furculite la fiecare, si personalul merge de la unul la altul, le mai baga in gura dar ii si incurajeaza sa manance singuri
vorbesc aici de grupa bebelusilor, la noi sunt 10 / nu toti prezenti acum, asta e maximum / cu varste intre un an si un an si 8 luni.
Problema e ca se mai plimba... si nu mananca la fel de mult ca acasa, dar mananca des... la 9.30 gustare (dumicati) la 11 fructe... si la 12-12.30 pranzul.
Radu mereu miroase a mancare cu sos si n-a fost niciodata patat
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri