Bobocei de sept-oct 2008 (276)
Raspunsuri - Pagina 8
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula To whom it may concern: LaRedoute.fr livreaza din nou in Ro! Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita |
stiam
Claudinna mai citesc cand am timp dar nu apuc sa scriu. Sunt la fel de imprastiata ca de obicei numai ca am un copil mai mare. Mai scriu pe blogul mediocru despre noi.
Nerantula spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui 300
stiam |
si tineai in tine?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita
Nerantula spune:
Ah, vreau sa-mi schimb votul, Iosup a zis ca e fetita
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita
Paula-Laura spune:
neata!
hmmm.... fetita
hai zi-ne ce e, ca fierbem aici
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
babytza spune:
Votez baietel. Daca e asa sigur de sex, cred ca este pentru ca au vazut o putza
Dau puiul sa pape si revin
Nocom bine ati venit acasa
Babytza si puiiValentina David
claudinna spune:
baby_boy, ma gandeam sa-ti raspund si am uitat intre timp
zici ca e vb de gradi, nu de cresa? sau de gradi care sa primeasca si copii mai mici...
daca e vb de gradi cu copii peste 2 ani-3 ani, cred ca pana la urma acei copii, prin imitatie, ajung sa manance singuri, educatoarele/ingrijitoarele ii supravegheaza si eventual ajuta unde este cazul...
daca copiii nu stiu manca singuri, ei sunt f receptivi la joc...si pot face: una tie, una lui A, una lui B...si iar una tie...copiii asteapta cuminti cu pliscurile deschise, sa aterizeze papica si la ei [:)))]
cu adormitul la fel, copiii invata f repede si daca educatoarele stiu sa-si impuna punctul de vedere, ei le vor urma neconditionat. ei respecta o autoritate pe care o respecta si ceilalti, imita, vor sa fie ca ceilalti...
la fel, aici se poate apela la ritualuri de culcare...va dati papucii jos...toata lumea, care se urca primul in pat...toti odata ne acoperim....inchidem ochii..eventual le citeste o poveste, bla, bla, bla
(asta se intampal in mintea mea, nu am vazut, nu am auzit, banuiesc doar)
Paula-Laura spune:
asa...ne-am intors de la gradinita
A fost super-bine pentru prima zi(Cred). Cand am ajuns acolo ne-a abandonat pentru copii + jucarii, a plans la un moment dat cand l-a vazut pe Tibi prin usa, dar i-a trecut repede
Cand am ajuns sa il iau (dupa 2 ore) aveau petrecere cu clovn, cantau si se ascundeau sub un cearceaf mare. Era in cerc cu restul copiilor, cu zambetul pe fata, deci era ok. M-a vazut in 3 secunde de la deschiderea usii si a ajuns la mine intr-o clipa zicand mama-mama. Avea fata aia de papusa stricata, a "plans" (s-a smiorcait) vreo 5 secunde si a stat lpit de mine 5 minute inainte sa plece in explorare pe scari
Se pare ca nu a prea mancat totusi, insa mesele la gradi sunt diferite de ce manca el pana acum (ei la 9,3- au micul dejun si pe la 11 fructele- chiar mai devreme, in conditiile in care el acasa ia micul dejun la 10-10,30)
Dar l-am luat rupt de oboseala, a adormit in masina si doarme de atunci neintors. Cred ca il voi tine saptamana asta pana la maxim 12 si de saptamana viitoare pana la 2 (daca il tin pana la 2 il aduc ei acasa cu microbusul, ceea ce imi convine foarte tare)
Daca nu se obisnuieste cu ritmul intr-o saptamana mai lungim..
scuzati cearceaful dar daca nu la voi s ama descarc, atunci la cine
si la plecare ne-am vazut cu frumoasa Sofia
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete