Bobocei de sept-oct 2008 (276)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Lumi poate e doar o faza si se vor intoarce la LP..ai incercat cu uht?Poate le place....

numai in orez cu lapte/gris cu lapte am incercat, adica destul de rar. nu au avut probleme, nush cum o fi dac-l transfer in bibe sau canuta.
ma gandesc c-o fi de la canini? ca sparg in forta cu totii, si pana acum nu i-a deranjat niciun dinte/masea cum ii deranjeaza caninii... nu stiu, mai incerc, nu ma dau batuta ca nu-i ok.

sananate multa micutei!!

nocom, , ti-am zis azi ca mi-a lipsit optimismul tau, huh??

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

nocom, , ti-am zis azi ca mi-a lipsit optimismul tau, huh??

zis, zis

Data viitoare cand mai organizati intalniri in parc, va invadez si eu sa va dau pe bune din acest optimism!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Salutare!

In primul rand vreau sa fac cinste, chiar daca imi tremura mainile si picioarele inca si o sa scap toate paharele pe jos ... tocmai am scapat de un 'dar' de peste 500 ron, am ajuns la masina parcata ilegal (cat am intrat pana la farmacie) si avea deja sfoara cu sigiliu pe ea, tocmai imi aranjau rotile, urmau sa o incarce si sa o ridice .. dar s-a imnuiat politistul cand mi-a vazut ochii umezi de caprioara ranita si mi-a eliberat-o!!

Am citit pe sarite in urma, dar vreau si eu sa zic un lucru: dupa Karina suspinam si noi, ca asa ni-i norocul in amor, o mandra departe, alta luata, alta contaminata si abandonata .. insa pe Cezara din burtica musai i-o prezentam lui Kendru si vom fi foarte fericite daca se vor place unul pe celalalt Nico, cand e urmatoarea eco?

Btw, daca ne mai citesc dintre gravidute si are cineva nevoie de o programare la Iosup pe 19 acum, eu renunt la ea ..

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Dya, in primul rand trebuie sa fii tu increzatoare, altfel el va prelua angoasele tale si chiar nu va fi usor! Oricum se va obisnui, mult mai repede decat crezi tu acum, numai trebui sa il lasi si pe el sa iti arate asta! Curaj, mami!

Ma bag si eu in discutia despre lapte ... Gruia inca mai vrea la san, eu cred ca mai trage max 100ml in 24h, desi se ataseaza de vreo 3-4 ori in timpul asta, dar cred ca a ramas doar dragul, nu si hrana, pentru ca nu-l aud inghitind. Oricum, asta inca ne ajuta mult cu adormitul, altfel probabil discutam si eu de frecuseala in pat cu orele. Dimineata bea aprox 200+/-50ml LP Milumil Junior simplu, fara banana (btw, are cineva probleme cu constipatia de la asta)? Peste zi cate un actimel sau mai soarbe din paharul meu de lapte Napolact 1.5%. Au fost cateva zile cand, dupa ce am gustat din lapticul lui de biberon, m-am oripilat ce gust poate avea LP si ii adaugam 30-50ml de Napolact 1.5% in acelasi biberon, ma gandeam eu sa-l fac mai bun la gust ... nu am remarcat nici o diferenta la el, nu l-a baut mai cu placere sau fara, nu l-a durut burtica, nimic. Apoi am renuntat, ca tot nu conta, am preferat sa continui doar cu lp la biberon. Daca nu l-ar accepta asa, sigur i l-as combina pana ar ajunge la un gust care sa ii placa.

Iar despre socializare, si Gruia prefera sa se joace singur in parc, nu cauta deloc compania altor copii, dar nici nu o respinge. Are vreo 2 fetite cu care se mai joaca cand le intalneste, se mai indeamna la o bucatica de mar, daca ii zice buni sa mearga afara la Sara si Carina, uita de mami, trage de usa, insa pe ceilalti in evita. Si eu zic ca e o perioada acum, se va schimba asta pe masura ce vor deveni si ei mai mobili si mai competitivi prin miscare .. ma uit la el ca ii urmareste cu privirea pe cei mai mari si ar alerga cu ei, dar inca e destul de stangaci la alergat, asa ca sta pe tusa ... dar deja buni se gandeste ca va trebui sa faca sprinturi dupa el curand

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

bunaaa,

mi-a ocupat sotu' astazi calculatorul ca l-a ajuns si pe el virusul de burta si a ramas acasa ... si acum va scriu pe fuga sa ma alearga.
Sofia a facut o pasiune pentru profesorul de sport ... si a fost foarte bine la gradinita astazi. A venit El si a luat-o si a plecat zambareata fara sa se mai uite la mine. M-a sunat directoarea dupa 2 ore ca pot sa o mai las ca este foarte bine asa ca astazi am lasat-o pana la 13. Sper maine sa fie la fel de usor!
Va pup, o seara frumoasa si multa sanatate!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

seara buna,

suntem si noi p'aci insa fara chef...copilul meu se lupta cu caninii...face temperatura si nu papa, mai nou face si kk moale

va pupam cu mare drag pe fiecare in parte, nu am apucat sa citesc din urma decat pe sarite

Niko felicitari pentru fetita,orice ar fi sanatoasa/sanatos sa fie, frumos nume

Babytza imi pare rau de intamplare, poate se aranjeaza

CLau te am cu drag

Cristina, Dya se pare ca si voi incepeti lucrul cat de curand, sper sa se acomodeze puii

Lumi multi ici si sanatate multa

Mimihoo acomodare placuta Sofiei la Gradi

Ada, Nocom bine ati revenit

am vazut bobocei frumosi foc

uofff ce repede trece timpul, ieri floarea mea a facut 1an jumatate

revin

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Angelinna - cam rarut pe la noi....
Nerantula - numai nume cu rezonanta... Gruia....Cezara...
Mark incepe sa isi piarda vocea...acum e un mic Donald....cu ce sa incep oare? Sa-i dau Nurofen in seara asta sau sa-l mai las sa vad cum evolueaza??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Mama ce m-am mai delectat, fii-mea din burtan face ravagii, deja?
Mai acum fiecare cu ce vine si vedem cum facem aranjamentele.
Despre noi, plecam maine dis de dimi, bagajele inca nu sunt facute, pt ca dra ce pun eu scoate, sau baga diverse.E tare amuzant dar sunt rupta de oboseala.
Am sunat la banca in legatura cu banii blocati, mi-am facut milioane de nervi.Cica sa pun comerciantul sa le faca o cerere in scris ca au gresit cand au luat banii si mi deblocheaza imediat.Amuzant tare!Altfel in 10 zile lucratoare se deblocheaza de la sine.Adica exact cam cand ne intoarcem.Ma rog am facut un fel de imprumut de la cineva sper sa ne descurcam cu ce avem.

in 11s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Nikolici - drum bun si un concediu de vis va doresc.... Ce te plangi...Karina nu e multumita cu ce ii pui tu in bagaj si vrea sa-si faca singura bagajelul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

niko, drum bun, concediu placut!!!!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput