Bobocei de sept-oct 2008 (276)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Ada - pai....nu se poate in familie...deci...daca Teo a fost mai iute....lui Radu ii ramane sa caute alta fetita frumoasa (nu ma las, nu ma las....daca pe Karina ne-ati suflat-o, pe Kendra nu o mai ratam)
Dya - se pare ca a venit timpul la care fiecare dintre noi trebuie sa "taiem cordonul ombilical" si sa dam drumul copiilor in lume...la fel,noi trebuie sa revenim la vechile activitati....e ingrozitor de greu....stiu...simt asta....dar....asta e cursul vietii...va fi bine cu siguranta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Dya, sa-ti zic cum e la noi:
sotul meu sta aproape tot timpul cu noi, nu a lipsit decat o noapte de acasa de cand il avem pe R. R il vede cam atata timp cat ma vede si pe mine
cu toate astea, daca vreau si eu sa stau pur si simplu pe un scaun si sa crosetez, sa stau in pat...ca sa nu mai spun sa stau la laptop...nu ma lasa o secunda, daca nu are ceva ff interesant de facut in alta directie
daca vrea sotul sa-i dea sa manance: nu, mamaluta!! mamaluta!!
sa-l culce: mamaluta!
sa-l dezbrace cand venim de afara: mamaluta!
si astea pot continua....cand ma duc la baie il ia sotul si pleaca cu el in camera, iar el urla si plange cu lacrimi de crocodil, de parca as fi disparut de pe planeta: mamaluta meaaaa!

rolul tatalui e ff important, nu neg asta, insa si varsta, prin etapa de dezvoltare la care se afla, are un maaaare rol acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Ada - nu ne-ai povestit cum a fost cand l-ai luat pe Teo de la gradi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

piolica, tu ai vreo treaba cu 13 asta?

mda, se pare ca da... dar tot mi-a prins bine arderea fierului de calcat, asa am adormit citind o carte si tare bine mi-a fost. asa ca am pofitat putin de acest 13 si puterile lui malefice:)

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Xor cata dreptate ai e tare greu sa taiem cordonul ombilical.Macar de as reusi sa il intind putin.
Andy_garlo iti multumesc pt sfatul bun pe care mi l-ai dat.Sa stii ca am sa il urmez.De mult vroiam sa te intreb ce mai stii de Andreea_and???
Claudinna ce bine ca la voi tati poate fi mereu prezent.E important tare zic eu dar pe de alta parte iti dau dreptate cu ce ai scris.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Lumi eu am si un pitic poate sunt putin dusa dar eu tot cred ca si absenta aproape totala a tatalui l-a facut sa nu poata scapa deloc de mamodependenta nici macar odata cu cresterea.Sotul meu e mereu plecat noi suntem tot singuri si A ma are doar pe mine el asa percepe si cand dispar eu din peisaj universul lui se darama

se poate sa fie asa, dar asta oricum nu schimba situatia. trebuie sa invete ca pleci, dar ca te si intorci si ca asta e ceva normal. hai, dupa o noapte buna poate o sa privesti altfel lucrurile.

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Iti dai seama ca le e dor de cresa???Si cate griji ne-am facut pt hunisorii scumpi daca le va place acolo.

asa cred, ca le e dor de cresa. sper sa nu fie doar in capul meu, dar filmuletul de ieri era o copie a ceea ce se intampla la noi la cresa. si reactia a fost prea de tot.

vedem noi maine...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Pio ma bucur ca te-ai odihnit..esti k?Cand stii ceva sigur?

Dya off ce rau imi pare...tre sa -l lasi mai des pe Andrei cu bua,asa cum au zis fetele,treptat pana se obisnuieste.Si la noi e a ceeasi situatie cu sotzul,stii bine...eu zic sa nu te supaeri pe el acuma,ca tot degeaba e..va fi bine,vei vedea

Claudinna recunosc perfect scenariul descris de tine

Cristina gata cu suvitele??Sau cum faci?

Lumi poate e doar o faza si se vor intoarce la LP..ai incercat cu uht?Poate le place....

Babytza si

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Laura, pe 24, 25 ar trebui sa-mi fac testul de singe, sper sa si ajung sa-l fac, sa nu mai fie ca luna trecuta. Oricum, mai e muuuult, muuult pina atunci!!!! Merci de intrebare. Pupici!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Laura da ai dreptate e degeaba ca el tot asa putin timp petrece cu A.Mereu ma gandesc ca va ajunge ca si Andy al tau sa nu fie deloc apropiat de tata si nu imi doresc asta.Cum e Alexia?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Hei hei hei!

Multumesc mult pentru cuvintele frumoase andy.p, andy_galro, pio, xor, lumi, claudinna

Laura cum sa lasam copiii la magazin?!!??! daca mai avem nevoie de serviciile lor vreodata???

babytza, pio imi pare rau de ziua avuta. haideti ca e un pic si trece si asta. Maine va fi o zi minunata (chiar si fara bucatar..... macar nu mai trebe sa-i dai salariul pe ultima luna, ha?? )

lumi felicitari pentru CANIN!!! Hai, ca inceputul a fost mai greu.... Nasol ca au renuntat la laptic, dar sunt sigura ca vei reusi sa suplinesti lipsa lui prin felurite mancarici cu lapte

xor dariuta nu-i asa inalta, bunicul este micutz de inaltime si de aia... Dar mi-a placut oricum!!! Dari a are 86 cm, masurata inainte de paste, in spital

dya off, stiu ca e greu cand trebuie sa te desparti de puiul mic, dar ai sa vezi ca perioada de acomodare va trece repejor!! Nu te incanta ideea sa-l dai la cresa, alea cateva ore cat vei lipsi tu? Ca uite cati bobocei merg si ce bine le merge!!!

ce-o sa ma mai distrez daca Kendrei ii va creste putza!!!! xor, ada

baby boy mooooama, tu tot timpul ma impresionezi cand zici ce faci intr-o zi!!!! Esti wonder woman!!!!

Ma duc sa iau uriasul de la gradi! Va pupic!

Mergi la inceput