Bobocei de sept-oct 2008 (276)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Dya, in primul rand, lucurile nu-s chiar asha de negre cum par la prima vedere! se va obisnui Andrei, cu timpul... va intelege ca tu te duci la copii, sa-i inveti carte, ca te intorci de fiecare data la el...
e greu pt ei acum, ca odata cu plecarea noastra, au impresia ca isi pierd identitatea, ca se pierd pe ei, dar un inceput este in toate si copiii au mare capacitate de adaptare, tr sa avem incredere in ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

dya, mami, sparg eu butoiul cu placere!!!
are dreptate Claudinna, nu e d.racul asa negru, desi acum asa pare. Ai incredere in el, se va adapta, altfel daca si tu esti stresata si plansa, ii transmiti si starea ta lui, nici el nu se linisteste si nici la serviciu tu n-o sa fii ok.
ma repet, eu zic ca trebuie usor-usor sa-l obisnuiesti si cu altcineva, acea persoana cu care urmeaza sa ramana Andrei cand esti tu la munca. fie ca incepi de la 1 mai, fie ca incepi din septembrie. e clar ca e mai atasat de tine, decat, poate, alti copii, de-asta zic ca usor-usor sa-l ajuti sa poata stea si cu altcineva.
ia un camp de de la mine si nu mai fii suparata, cum zicea babymom odata: TOATE TRECE!!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Paula e mare realizare ca adoarme singur.Eu nu cred ca voi reusi in curand cu A ca la el e chin seara sa il adorm dureaza si 1 ora timp in care se foieste se ridica se invarte etc.Si culmea la pranz adoarme in max 10 minute.Eu de impins ora mai tarziu nu pot ca oricum adoarme abia pe la 23.
Claudinna multa bafta poate reusesti cu Ava sa adoarma singur.
Feli super tare povestea.Cu socializatul tocmai ce am scris nici A nu e mare fan nici cu copii cu adulti si mai putin.Ce mult lapte bea Falkone.Ce beti? Junior???
Ada si eu cred ca Teo o face oarecum intentionat adica el deja e constient de ce i se intampla si spera ca asa te vaconvinge pe tine sa il iei cu tine.Cum a zis si Xor poate ca merge cu sistemul de recompense o perioada.E tare greu si pt el si banuiesc ca nici tie nu iti e usor sa il vezi ca plange dar e bine ca dupa ce pleci ii trece.
Andy_garlo ce bine ca Andreias e sociabil.Esti norocoasa.Da noi il avem pe Winnie de fapt avem 2 la fel unul mare si unul mic si mai avem unul de la Fisher Price cu vocea originala a lui Winnie Andrei e mare fan e inebunit dupa Winnie.Cel mare de plus i l-am luat din Selgros cel mic i l-a luat sora mea din Real din Arad iar cel de la Fisher Price i l-a adus o prietena din Germania.Avem si stikere cu Winnie si paturica si pijama etc o colectie toata ziua il pupa oe Winnie pe cand pe ta-su nu
Lumi ma bucur ca hunisorilor le plac copii.Iti dai seama ca le e dor de cresa???Si cate griji ne-am facut pt hunisorii scumpi daca le va place acolo.
Laura imi pare rau ca Alexia are mucisorii e bine ca ii dai ceva preventiv sa nu se agraveze.Spor la teme a inceput iar scoala.Ce fain ca prietena ta mai poate amana cu medicalul la mine nu prea se poate adica m-as pune tare rau cu directiunea si nu prea as vrea ca o sa mai am si eu nevoie cu copil mic de invoiri etc.
Nocom am vazut pozele nu pot sa spun decat SUPERB tare frumoasa familie mai ai.
Babytza sunt oameni si oameni asta e.Eu sper sa va mearga mai bine sa gasiti alt bucatra mai bun si sa nu inchideti.
Piolica si la tine a fost un 13 ghinionist.
Claudinna da ai dreptate si eu sunt constienta ca vine vremea sa ne desprindem de ei sa fie si ei mai independenti dar mi-e tare greu si din pacate al meu pui nu imi usureaza deloc misiunea.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Xor

salutare si de la noi!
Niko - eu ma bucur mami ca e tot fetita....ca am vazut ca la fetite te pricepi....le faci SUPERBE (am o slabiciune pt Karina)....dar pt ca cea mare e data....ne inscriem la cea mica (dif de 2 ani...e ok)......GATAAA am fost PRIMAAAA

si anume... sa crezi tu ca esti prima!!! Radu o asteapta pe Kendra de cand Teo a afirmat sus si tare ca o place pe Karina...

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Lumi eu am si un pitic poate sunt putin dusa dar eu tot cred ca si absenta aproape totala a tatalui l-a facut sa nu poata scapa deloc de mamodependenta nici macar odata cu cresterea.Sotul meu e mereu plecat noi suntem tot singuri si A ma are doar pe mine el asa percepe si cand dispar eu din peisaj universul lui se darama

Ah si am uitat sa zic felicitari pt canin.Eu zic sa mai insisti cu laptele eventual sa incerci alta marca de LP.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Dya si R urla si plange cu lacrimi de crocodil cand il apuca dorul de mine, umbla din camera in camera, ma cauta si am striga "mamaluta mea!!", desi pelc fff rar fara el si face asa si cand ma duc pana afara sa pun rufe pe sfoara, sau ma duc la baie...dar e nevoie sa inteleaga ca tr sa mai si plecam
am observat ca R plange daca plec brusc, fara sa-i spun, sa-l pregatesc...dar uneori si cand ii spun, e inaintea mea la usa
cum o dai n-o nimeresti, insa daca ramane cu bunica, poti sa-i obisnuiesti cat timp mai ai pana incepi

Nocom, ce-mi place de voi! super pozele, sunt cateva chiar foarte reusite!

piolica, tu ai vreo treaba cu 13 asta?

babytza, deh, asa e una lume...imi pare rau

andy_galro, il avem si noi pe Winiie, dar l-am primit. am vazut insa in Selgros si in Real
l-ai lasat pe carliontzat sa se urce singur pe toboganul ala gigantic?? curajosi si voi si el!!
a invatat si R aseara sa se dea singur, adica se urca si coboara fara ajutor. e nebunie, chiuie de fericire

Laura, sanatate!!! sper sa scapati repede, repede!! si la R, daca i-am dat imediat ceva a fost mai scurt episodul. acum, doar cand iesim mai trage nitel de o nara, da-i trece cand intram in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Se pare ca o sa iasa bataie pe Karina si Kendra

Diana imi pare rau ca trebuie sa te intorci la scarbici..curaj mamico..suntem aici sa te sustinem..poate ar trebui sa vina Bua de acum in fiecare zi sa stea cu voi..asa o sa fie mai usor.
Si gandeste-te ca nu ai program de la 8 dimi la 7 seara..o sa fie cateva ore.

Eu cica sunt ocupata..am prestat un pilaf cu ciuperci si pui la cuptor..intre mai si vopsesc..ascult sa nu se trezeasca Radu..si ma uit si la un film

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

dya mersi mult de raspuns.
In legatura cu ramasul lui Andrei cu altcineva eu ti-as cateva sfaturi: daca Andrei tot se intelege bine cu "bua" poate ca ar fi bine sa-l lasi in fiecare zi cu ea cate o ora-doua....sau poate si mai putin la inceput....il lasi jumatate de ora timp in care tu te duci si iti faci niste cumparaturi sau orice altceva, apoi cateva zile il lasi cate o ora, apoi cate doua si ai sa vezi ca adaptarea si socializarea va fi altfel si va veni de la sine. In plus si tu vei fi mai relaxata si vei mai sigura pe ceea ce vrei sa faci si vei vedea exact cum stau lucrurile....si daca ai putea din cand in cand sa mai schimbi persoana cu care sta....cel mai important este ca totul sa se faca usor astfel incat sa nu fie traumatizant pentru copil si tine minte ca timpul le rezolva pe toate dar trebuie sa te apuci din timp pentru ca altfel cu cat timpul de adaptare e mai scurt cu atat mai greu va fi pentru amandoi. Pupici multi!!!!
si vezi ca butoiul s-a spart deja demult!!!
scuze de placinta

Mergi la inceput

Claudinna .,,Bua" nu e bunica lui e o vecina care insa il iubeste ca si cum ar fi bunica lui de cand s-a nascut.
Cristina asa e ai dreptate si eu ma consolez ca vor fi doar cateva ore pe zi.Si eu gatesc ca daca am fost plecata toata ziua fac o ciorbita de legume si o mazare cu carnita.Ce culoare te vopsesti?Eu m-am vopsit din nou in weekend am uitat sa va zic cu L'Oreal Excell 10 mi-a iesit super fain sunt multumita de ea.M-am facut un ciocolatiu.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

claudinna da l-am lasat ca nu aveam ce face ca altfel nu ieseam bine cu "Duracell" cum ii spun eu....la inceput a fost cu ajutor dar atat a insistat pana a reusit singur...si toboganul nu e asa de mare ca altele...o sa ma uit si eu dupa Winnie in real, mersi

Mergi la inceput